Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (2628. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
52.720
Cevap
796
Favori
4.157.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26262627262826292630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar. Sizin linke tıklayarak Ürüne ulaştım. Fakat 500$ ürün fiyatı +100$ da kargo olarak gözüküyor. Vergi kısmını göremedim, ülkeye geldikten sonra gümrük vergisi de ödeyecek miyiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • - KAMPANYA ve İndirim kodları YALNIZCA LİNKTEKİ ÜRÜNLER için GEÇERLİDİR. "Farklı bir depo, model veya renk için kullanılamaz".

- İndirim kodları ve flaş indirimler; süre ve stoklarla sınırlıdır, alacaklarınızı lütfen ertelemeyiniz.

- Viomi V2 Pro ve Viomi V3 için Almanya deposunu aktif ettirmiş bulunmaktayız. Sipariş vermek isteyenler hem "daha az vergi ödeyecek" hem de kargo maliyeti daha az olacak.

- Bu arada sizden ricam; destek olmak açısından sepetinizdeki ürünü silip, tekrar forum üzerindeki "satın almak için tıklayınız" kısmındaki linklerden sepete ekleyip öyle satın almanız ya da alacağınız ürünü konuda/mesajda paylaşıp, oradan tıklayarak, sepete ekleyerek alışveriş yapmanız yönünde. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim.

roborock S5 Max - Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge - Beyaz

VERGİ + KARGO DAHİL

- KAMPANYA YALNIZCA LİNKTEKİ ÜRÜN için GEÇERLİDİR. "Farklı bir depo, model veya renk için kullanılamaz".

Toplam Maliyet: 599.99 $

Satın Almak İçin Tıklayınız

Xiaomi Mijia STYJ02YM PRO LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

VERGİ + KARGO DAHİL

İndirim kodu: X4CC3603DDDEB001

Toplam Maliyet: 459.99 $

Xiaomi VIOMI V2 Pro LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: M4D8FBBF719EB001

İndirimli fiyat: 361.99 $

Xiaomi VIOMI V3 LDS Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: H4F43952231EB000

İndirimli fiyat: 479.99 $

• fig00 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ürün sayfasında mevcut; her şey dahil 600$ fiyat etiketine sahip.

| Gearbest Türkiye |
  • Arkadaşlar selamlar. bu akıllı süpürgeler hakkında kısa bir bilgilendirme yapabilecek biri var mı ? Hangisi mantıklıdır ? Bizim evde halılar vs var. 3-4 eş muhabbet kuşu var haliyle baya toz toprak çıkarıyorlar. Aslında dyson kablosuz süpürge alacağım ancak pratik olur vs diyorsanız evde karcher makine ile beraber bu akıllı süpürgeyi kullanayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GearBest.com

Merhaba,

Ürün sayfasında mevcut; her şey dahil 600$ fiyat etiketine sahip.

Merhaba,

Vergi dahil paspas özelliği olmayan robot ürün de bekliyoruz
    Bir de aşağıdaki üründen bulamadım, farklı bir adla mı yurt dışında satışta?
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-yuksek-emisli-akilli-robot-supurge-mi-vacuum-cleaner-p-HBV00000GH8HV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girrffe -- 19 Temmuz 2020; 18:19:32 >

• SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Kullanıcı incelemeleri ve robot süpürge sayfalarından daha ayrıntılı bilgiler edinebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girrffe kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Vergi dahil sistemin çoğu ürünü kapsamasını biz de istiyoruz ama şimdilik sadece iki üründe mevcut.

https://tr.gearbest.com/vacuum-cleaners/pp_3002054127351380.html?wid=2000001

• GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Çok ilgili alakalı olduğunuz için naçizane şöyle bir tavsiyem olacak size: "VERGİ + KARGO DAHİL" olan kısmı "VERGİ (GÜMRÜK VERGİSİ) + KARGO DAHİL" şeklinde güncellerseniz benim de size yönelttiğim ve başkalarının da sorduğunu gördüğüm "gümrük de dahil olacak mı? başka masraf çıkacak mı?" soruları bir nebze olsun azalacaktır Yine de sizin takdiriniz elbette
  • The Firebringer T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Sonraki paylaşımlarda eklenebilir belki. Sadece gümrük ibaresi de ÖTV ve diğer ekstraları içermediği için yine soruya meyilli bir ifade olarak algılanacaktır ama dikkate alırım. Öneri için teşekkürler.

• s5max için jnet türkiye yetkilisi aradı az önce 301 liralık vergi çıktığını söyledi. Attığımız ibana yatırmanız gerekiyor dedi. Konu hakkında bilginiz var mı Gearbest Bey?
  • Vergi dahil olayı doğru değilmiş demek ki.

• Merhaba,

Vergiyi firmanın karşılaması gerekiyor normalde, ben de sizden öğrendim şimdi. Yetkili kişiye de az önce bildirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: milerado

s5max için jnet türkiye yetkilisi aradı az önce 301 liralık vergi çıktığını söyledi. Attığımız ibana yatırmanız gerekiyor dedi. Konu hakkında bilginiz var mı Gearbest Bey?
    normalden daha az çıkmış ama. Normalde 1200-1300 arası bişey çıkıyordu..
  • buraksaglam1992 B kullanıcısına yanıt
    Birazdan cevap gelir, her şey dahil satışı kendileri lanse etmişti. Mecbur karşılayacaklar.

• Bu arada istenilen verginin fatura bilgileri varsa gönderebilir misiniz?

• Bana da aynı vergi için dönüş yaptılar s5 max

• istafana3844 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Fatura veya istenilen meblağ dökümünün görselini paylaşabilir misiniz?

• Uzun süre beklemekten sonra 5 haziranda sipariş verdiğim viomi pro2 bugün elime ulaştı 278 lira vergi ödedim yaklasık 3000 tl gelmiş oldu vergiyle beraber

| Gearbest Türkiye |

• gmrv G kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Yorumları bekliyorum

• gmrv G kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın, beklentinizi karşılar umarım.

• 
Sayfa: önceki 26262627262826292630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.