Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (2627. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52.720
Cevap
796
Favori
4.157.517
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26252626262726282629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

Ben sizin siparişiniz var sanmıştım, mesai olursa yarın; olmazsa Pazartesi gerekli uyarıyı yapacağım tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - KAMPANYA ve İndirim kodları YALNIZCA LİNKTEKİ ÜRÜNLER için GEÇERLİDİR. "Farklı bir depo, model veya renk için kullanılamaz".

- İndirim kodları ve flaş indirimler; süre ve stoklarla sınırlıdır, alacaklarınızı lütfen ertelemeyiniz.

- Viomi V2 Pro ve Viomi V3 için Almanya deposunu aktif ettirmiş bulunmaktayız. Sipariş vermek isteyenler hem "daha az vergi ödeyecek" hem de kargo maliyeti daha az olacak.

- Bu arada sizden ricam; destek olmak açısından sepetinizdeki ürünü silip, tekrar forum üzerindeki "satın almak için tıklayınız" kısmındaki linklerden sepete ekleyip öyle satın almanız ya da alacağınız ürünü konuda/mesajda paylaşıp, oradan tıklayarak, sepete ekleyerek alışveriş yapmanız yönünde. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim.

roborock S5 Max - Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge - Beyaz

VERGİ + KARGO DAHİL

- KAMPANYA YALNIZCA LİNKTEKİ ÜRÜN için GEÇERLİDİR. "Farklı bir depo, model veya renk için kullanılamaz".

Toplam Maliyet: 599.99 $

Satın Almak İçin Tıklayınız

Xiaomi Mijia STYJ02YM PRO LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

VERGİ + KARGO DAHİL

İndirim kodu: X4CC3603DDDEB001

Toplam Maliyet: 459.99 $

Xiaomi VIOMI V2 Pro LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: M4D8FBBF719EB001

İndirimli fiyat: 361.99 $

Xiaomi VIOMI V3 LDS Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: H4F43952231EB000

İndirimli fiyat: 479.99 $

• gmrv G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Fiyatı da 50$ artmış :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Yok iade olacaktı. Hatta size ekran görüntüsü atmıştım 1 hafta önce, bişey yapmam gerekiyor mu bu aşamada dedim siz de gerekmiyor demiştiniz

• kemalyaylali K kullanıcısına yanıt
    Hangi cihazın fiyatı artmış?

• Kedi82 K kullanıcısına yanıt
    Evet, hatırladım. Mesai olursa ilgileneceğim.

Viomi v3 fiyatı artmış. 429 $ a aldim demiş arkadaş. Şu an 479$

| Gearbest Türkiye |

Sevgili Gearbest bey, iadem yapılmış. O kadar o kadar mutluyum ki anlatamam. Hiç geri ödenmeyecek diye düşünmeye başlamıştım. İlginiz ve uğraşınız için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GearBest.com

Merhaba,

Ben sizin siparişiniz var sanmıştım, mesai olursa yarın; olmazsa Pazartesi gerekli uyarıyı yapacağım tabii.
    Gönderilen ülkeyi ispanya seçtiğimizde fiyat düşüyor? Bu bir sorun teşkil eder mi? 499,99 dediğiniz fiyat hamgi ülke için? Valla kafam allak bullak oldu. Ne karmaşık iş bu çıkamadım içinden. Az para da değil bilinmezliğe 500 dolar gönderiyormuş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalyaylali

Viomi v3 fiyatı artmış. 429 $ a aldim demiş arkadaş. Şu an 479$
    Viomi v3 o fiyattan satılmadı hiç, düşük kur nedeniyle bir miktar daha uygundu sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kedi82

Sevgili Gearbest bey, iadem yapılmış. O kadar o kadar mutluyum ki anlatamam. Hiç geri ödenmeyecek diye düşünmeye başlamıştım. İlginiz ve uğraşınız için çok teşekkür ederim.
    Sevincinizi ben de paylaşıyorum, rica ederim.

Selamlar

• cumhuruzun kullanıcısına yanıt
    - KAMPANYA YALNIZCA LİNKTEKİ ÜRÜN için GEÇERLİDİR. "Farklı bir depo, model veya renk için kullanılamaz".

Açıklamaları okuyun lütfen, kafa karışıklığına yol açacak hiçbir bağlantı yok. Paylaştığım linke tıklayıp, açılan sayfadan direkt sepete ekleyeceksiniz, hepsi bu. Çin deposundan gönderim sağlanıyor, diğer depolar açık olsaydı onların bağlantılarını da ayrıca eklerdim listeye.

• Trendyoldan 4489 a siyah rengini aldım. Ziraat kombo kart işe 12 ye böldürdüm. Pazartesi elimde olacak bir aksilik olmazsa. Bir terslik olursa 15 gün iade hakkım var. Bilgi olarak vermek istedim benim gibi araştıranlara

• cumhuruzun kullanıcısına yanıt
    Ok

• kurumsal fatura kesiliebiliyormu alsak
  • therapyy kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sipariş vermeden önce canlı destek ile görüşürseniz yardımcı olacaklardır.
  • Herkesin iadesi geliyor benim iade henuz gelmedi 2 ayı geçti. Başka hesap numarası versem oraya yatırırlar mı acaba? Ne yapmam lazım bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecan16 -- 19 Temmuz 2020; 13:12:47 >
  • ecan16 E kullanıcısına yanıt
    Sizin iadeniz de yapılacak yakında, merak etmeyin. Mesai bitmeden hatırlatma yapmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumhuruzun

Trendyoldan 4489 a siyah rengini aldım. Ziraat kombo kart işe 12 ye böldürdüm. Pazartesi elimde olacak bir aksilik olmazsa. Bir terslik olursa 15 gün iade hakkım var. Bilgi olarak vermek istedim benim gibi araştıranlara
    Aynı üründen tam ödeme aşamasında vaz geçtim. Satıcının yorumlarına baktım google, çok kötü olduğunu görünce içime kurt düştü. Elinize ulaştığında ürün ile ilgili yorum yapabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 26252626262726282629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.