Bildirim
Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu] (82. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende de aynı şekilde
detaylı görünüyor -
Arkadaşlar kargolar gelmiş şuan şubelerden bulunduğumuz lokasyonlara çıkacak bugün itibari ile.
İntermng ye ulaşıp takip numaranızı alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbi24 -- 3 Nisan 2018; 12:45:03 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Selamlar.
25 gün önce sipariş verdim ,14 gün önce TR hızlı kargo ile ülkeye giren paket zannediyorum kayboldu.İçerisinde 450 TL lik xiaomi infared ocak vardı.Gerbest gümrükte sizin vergi ödemenizi bekliyor diyor MNG bizim gümrük şirketimiz KHL eltronik onu arayın diyor KLH ise listelerde adınız yok malda ortada yok Çin'e mail attık gibi bişeyler saçmalıyor. Bu kısır döngüden çıkamadım.
Bu konuyu tecrübe eden arkadaşlar var mı nasıl hareket etmem gerekir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: hamzayavuz24
Arkadaşlar kargolar gelmiş şuan şubelerden bulunduğumuz lokasyonlara çıkacak bugün itibari ile.
İntermng ye ulaşıp takip numaranızı alabilirsiniz.
Intermng'yi aramaya gerek yok hocam şu linke gearbestteki takip numarasını girince çıkıyor zaten
-
-
Bu konuda kimsenin bilgisi yok mu acaba? Gearbest türkiye yetkilisi arkadaştan acil destek bekliyorum. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakekrem -- 3 Nisan 2018; 17:30:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş okuyoruz senin durumu ama fikrimiz olmadığı için sana yardımcı olamıyoruz. Umarım birileri yardımcı olacaktır. Sabret bakalım.
Denedim de çıkmamıştı şuan çıkıyor, çıkmadığı için aramıştım. Sağıl bilgi için.
Usttekinin çok bir önemi kalmadı artık.
-
bende de aynı bizim adres yazmıyor.
Umarım eve getiriyorlardır şubeye gitme işi çıkartmasalar bari -
Merhaba, Depo Seçenekleri: TR-CN olan ürünün Gönderim Tarihi: Nis 27 - May 1 olarak görünüyor. Şimdi sipariş verirsem Nis 27 - May 1 tarihlerinde mi kargolanır? -
quote:
Orijinalden alıntı: onurs_k
Merhaba, Depo Seçenekleri: TR-CN olan ürünün Gönderim Tarihi: Nis 27 - May 1 olarak görünüyor. Şimdi sipariş verirsem Nis 27 - May 1 tarihlerinde mi kargolanır?
Evet o tarihler de yollanır. Önce olma ihtimali de var. Ama siz o tarihleri esas alarak sipariş verin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgenizde ki şubeye teslim ediyor inter mng. Daha sonra o şube adrese teslim yapıyor. Bu yüzden o şekil de gösteriyor takip sistemi.
quote:
Orijinalden alıntı: işleredom
CJAHAM takip numarası SB ile başlıyor
Öncelikle geçmiş olsun. Büyük ihtimal kargonuz kayıp oldu. Geldi dağıtıma çıktı belki de kapı önüne bırakıldı. Takipsiz ürünler de genelde bu tür sorunlar olabiliyor. Yine de halen gelme ihtimali var. 80 günde gelen takipsiz kargom oldu. 60 günü geçtiğinde gearbeste ticket atın ürün ulaşmadı teslim tarihi geçti diye. Onlar size ya ürünü yeniden kargolar yada ücret iadesi yaparlar.
Depo Seçenekleri: TR-CN Ürün Türkiye den mi kargolanıyor yani? -
Teşekkür ederim hocam. Daha 38 gün oldu. Dediğiniz gibi 55-60 güne geldiğinde ticket atacağım.
Aliexpressde 10larca takipsiz alışverişim oldu sadece 25 kuruşluk bir ürün gelmedi. Gearbestte ilk deneyimim. 2 tane farklı ürün aldım. İkisi de kayboldu gibi görünüyor. İlk ve son olur zaten bundan sonra.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X