Şimdi Ara

Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.938
Cevap
59
Favori
140.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık beklemeyi bıraktığım anda ürünün Gümrüğe girmiş olduğunu öğrenebildim şükür :-D bakalım kaç günde gelemeyecek
  • Merhaba

7.4.2018 tarihinde Aramaxe verilen kargo hala Hong Kong da.

Takip durumu aşağıdaki gibi paket planlanan şekilde Dubai'ye inmemis. Bakalım kac haftada gonderebilecekler.

Urun jumper note book. Aramex ile kesin gumrukte takilir.

Situation Update Bags not arrived in DXB Checking with origin. Please expect delays.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bde

O kadar kesin konuşmamak lazım.

Günlerdir burada ve farklı mecralara yazıyorum ,GB TR yetkilisi ile konuşuyorum.

20 Mart'ta Turkiye'ye giren paketten 5 Nisan'a kadar haber alamadım. Mng bizde yok KHL yi arayın diyor KHL bizde yok gümrüğü arayın diyor Gearbest israrla siz önce vergiyi ödeyin biz sonra geri ödeyecez (!) diyor.Gelen pakette 450 TL lik mal var.

GB TR yetkilisi ve benim MNG operasyon merkezinden tutunda KHL yetkililerini topa tutmam nihayet 5 Nisanda sonuç verdi. WhatsApp dan verginiz var mesajı geldi.Aynı gün ücreti ödedim. Bugün 10 Nisan halen kargo takibinde aynı şekilde görünüyor. Ne gelen var ne giden.

Evet aldığım ürün aliexpress den bir miktar uygundu ama bunun bedeli bu kadar sinir harbi olmamalıydı.
    Buraya not düşelim.Üstte bahsettiğim paket bugün geldi.

Kargo : TR Hızlı kargo

09.03.18 Siparis tarihi

20.03.18 TR giriş

05.04.18 Vergi mesajı (aynı gün ödeme)

17.04.18 Kocaeli teslim.

• aramex'le 17 gündür gelemeyen ürünüm gümrüğe takıldı
    ürünün fiyatı 1.200 lira
    aramex türkiye'den haber verdiler
    gümrük vergisini ödedim
    işlemleri devam ettiriyoruz dediler
    "kargo firmasına mı veriyorsunuz bu aşamadan sonra?" dedim. "teslimatı biz yapıyoruz" diye cevap dönmüşler.
    bu işlemden sonra türkiye içinde teslim edilmesi kaç gün sürer sizce?
    istanbul'dayım

ya bu gearbest cidden pişmanlık. kesinlikle ilk ve son alışverişim oldu kendilerinden.
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 17 Nisan 2018; 15:3:33 >
  • defected kullanıcısına yanıt
    evet var bir saçmalık kargom 4 gündür honkongda uçmayı bekliyor normalde aynı gün uçardı ilginç
  • Ltgdby L kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde benim de delivered to original airport waiting for flight yazısında kaldı 3 gündür sabit. Tatilleri falan mı var bu ara? Gecikmezdi bu kadar Çin’den çıkması..

Güncelleme terimleri de sabit değil her defasında farklı farklı cümleler giriyorlar

• Electronic information,receive--13-Mar-2018 10:43 AM

Small package Center, receive--13-Mar-2018 12:43 PM

Parcel centre,sealing--13-Mar-2018 03:43 PM

Small package Center, left--13-Mar-2018 05:16 PM

Exchange Bureau, have been exported to open--15-Mar-2018 01:16 AM

Exchange Bureau, have been exported directly--15-Mar-2018 07:20 PM

Transit Center,left hand navigation--16-Mar-2018 12:53 AM

TURKEY, Arrived --28-Mar-2018 12:53 AM

TURKEY, the transfer of customs-- 28-Mar-2018 04:33 AM

28 mart son hareket gözüküyor 20 gün geçmiş takipsiz kargo, bizim kargo puff mu oldu gelirmi nedersiniz.
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Hala aynı durumda hareket yok..

• kargo 15 gündür istanbul havalimanında daha önce böyle bir şey olmamıştı sebebi ne olabilir?
    Kontrol ettim benim güncellenmiş flight depart from original airport diyor

Hızlı kargo diye seçiyoruz ama pek de bir avantajı Yok gibi. Post NL de 10-12 günde getiriyor

• gearbest ten gumruk iadesini nasil alicaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: memedince

gearbest ten gumruk iadesini nasil alicaz?
    Ticket sistemi üzerinden mesaj atın.

normalde 6 9 gün arası gelirdi bu seferki baya uzadı.. benim de güncellenmiş ama önümüzdeki hafta anca gelir
    Sanırım aynı uçakta ikimizin kargosu da, tatilleri vardı muhtemelen veya yoğunluk mevcut. Haftaya kalacak evet bu hafta yetişmez artık.

• arkadaşlar gearbest üzerinden almış olduğum gtx 1050ti ekran kartı kargo aşamasında kayboldu ve kargo firmasına yapmış oldugum şikayet ile araştırılıp sonuç olarak kargonun kaybolduguyla ilgili mail geldi bu konuyla ilgili ne yapmam gerekiyor gearbest sitesinden mesaj türkçe olarak mı yazmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BATYUS

arkadaşlar gearbest üzerinden almış olduğum gtx 1050ti ekran kartı kargo aşamasında kayboldu ve kargo firmasına yapmış oldugum şikayet ile araştırılıp sonuç olarak kargonun kaybolduguyla ilgili mail geldi bu konuyla ilgili ne yapmam gerekiyor gearbest sitesinden mesaj türkçe olarak mı yazmalıyım ?
    Türkçe destek veren arkadaşlar var yazın sorun olmaz. Kargo firması ile görüşmeleriniz yazı yoluyla oldu ise bunları da mesajınıza ek olarak ekleyin. Geçmiş olsun.

• ThesadisT kullanıcısına yanıt
    peki tekrar yeni bir kartmı gönderilir yoksa ücret iadesi mi yapılır eğer tekrar ürün yollanırsa gümrük vergisi ne olacak ücret iadesi yapılacaksa ödemiş oldugum gümrük vergiside dahilmi olacak kafamda birdolu sorular bu arada gearbeste yazdım umarım sorun çözülür teşekkürler
  • Merhaba, Gb'den bir kamera almıştım TR'ye girmiş sanırım

Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu]
  • Mefisto-TR M kullanıcısına yanıt
    evet ülkeye giriş yapmış,bundan sonraki adım inter mng'ye yönlendirilmesi olacak,benim de kargo aynı durumda,hatta aynı anda gelmişler
    İnşallah sorunsuz ulaşır herkesin kargosu hocam. :)

Şimdi tekrar sorguladım bu şekilde çıkıyor takip. Mng üstünden bakıyorum "no data found" hatası veriyor galiba daha sisteme girmediler.

Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefisto-TR -- 21 Nisan 2018; 12:47:54 >

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.