Şimdi Ara

Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zoppak12 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.938
Cevap
59
Favori
140.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Khl elektronik diye bi şirket mesaj atıyor. WhatsApp varsa verdiğiniz numarada WhatsApp dan geliyor mesaj bana da 30₺ gibi vergi çıkmıştı ödedim. Ama çok geç geliyor mesela ben 24 Nisan da söylediğim ürün hala gelmedi (15 Mayıs şu anda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoppak12 -- 15 Mayıs 2018; 15:18:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah allah standart takipli teslimat 16-28 gün , öncelikli kargo 6-10 diyordu orada.

niye çok geç geliyor ki
  • Merhaba arkadaşlar, bende GB'den Mi Router 3 128MB olanından aldım. (Link)
    Ürüne 25.93$ ödedim, kargo dahil. Detaylar aşağıdaki resimde yer alıyor.
    Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu]

Ürün Türkiye Hızlı Kargo ile gelecek. Şimdi ben bu ürüne vergi öder miyim? Şayet vergi ödersek,vergi iadesi yapıyor GearBest ama ben uğraşmak istemiyorum. Parayı öde, kargoyu bekle sonra teslim al. Daha sonra ürünü teslim aldığıma dair resim at, ödeme dekontunu yolla geri iade bekle vs

Bi yardımcı olursanız, elden ele :D

• An itibari ile kargom elime ulaşmış durumda

24 Nisan günü sipariş ettiğim kargo 17 Mayıs günü elime ulaşmış bulunmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

Orijinalden alıntı: aydındoruk

http://inter.mngkargo.com.tr/ üzerinden alljoy takip numarası sorgulamaya kalktığımda

Doğrulanamadı diyor .
    Track number ,Waybill number ,Customer number hepsini denedim aynı sonuç

Önceki sayfalarda aynı kod ile şu linkten sorgulayabilirsiniz demişler ama benimkinde de aynı şekilde sonuç çıkmıyor.
    inter.mngkargo.com.tr
    INTER by MNGkargo
    http://inter.mngkargo.com.tr/Tracking

Alıntıları Göster
    Bu sayfadan sorgulayabiliyorum normal takip kodu ile ALJ başlayan ürünüm İnter mn şubeye gelmiş gözüküyor.

• Arkadaşlar Türkiye Özel Kargo seçeneğini hangi firmalar üstlenmiş? Gearbest arkadaş alljoy khl ve mng demişti ama yanlış anlamış sanırım. Takip kodum TR000000000000000 şeklinde. ALJ ile başlamıyor.

*Kargoya verildi ürün 17track sitesinde Australia Post yazıyor. Hangisi doğru?

*Ülkeye geldikten sonra gümrük ve dağıtım işlerine hangi firmalar bakıyor.

*Ortalama kaç günde gelir, daha önce kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fidalarin Murdoch -- 26 Mayıs 2018; 2:4:17 >
  • Gearbest Türkiye sitesine girdiğim zaman 55 lira olan ürün vpn ile siteye yurtdışından bağlanıp yine giriş yaptıktan sonra Türkiye adresine 40 liraya gönderiliyor. Vergi limitine takılan bir ürün de değil.

Bu fiyat farkının sebebini bilen var mı?
  • Merhabalar,

3d yazıcı tercihimi değiştirdim.

https://tr.gearbest.com/3d-printers-3d-printer-kits/pp_1845899.html?wid=1433363

Bu ürün ülkeye girişte takılır mı acaba ?
    Öncelikli kargo ücretsiz gözüküyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidalarin Murdoch

Arkadaşlar Türkiye Özel Kargo seçeneğini hangi firmalar üstlenmiş? Gearbest arkadaş alljoy khl ve mng demişti ama yanlış anlamış sanırım. Takip kodum TR000000000000000 şeklinde. ALJ ile başlamıyor.

*Kargoya verildi ürün 17track sitesinde Australia Post yazıyor. Hangisi doğru?

*Ülkeye geldikten sonra gümrük ve dağıtım işlerine hangi firmalar bakıyor.

*Ortalama kaç günde gelir, daha önce kullanan var mı?
    Ülkeye geldiğinde Yurtiçi Kargo ilgileniyor diye biliyorum. Tahmini süresi de 7-15 iş günü olarak belirtiliyor. Facebook Messenger destek botuna "track" yazıp gelen cevabın ardından sipariş numarasını yazıyorsunuz ve size siparişinizle ilgili bilgilerin bulunduğu bir site gönderiyor. Bu adrese tıkladığınızda takip edilebilecek site olarak Yurtiçi Kargo'nun adresi verilmiş. Siz de Facebook Messenger botu üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar,
    Gearbeast üzerinden ilk kez alışveriş yaptım, fakat alışverişi yaptıktan sonra yorumları okuyunca korktum..
    https://tr.gearbest.com/stands-holders/pp_778734.html

https://tr.gearbest.com/smart-watches/pp_1065498.html

Üstteki 2 ürünü aldım, bunlar gümrükte sıkıntı çıkarır mı? Ayrıca gümrük ücreti çıkarsa ne kadar çıkar?
    Bunu gearbeast karşılıyormu ?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• Hızlı kargo ile aldığım ürün hala ulaşmadı.

2018-06-03 22:26:46 Flight Depart From Original Airport
    2018-06-01 11:39:10 data manifested
    2018-05-28 17:17:46 Goods Outbound
    2018-05-28 17:09:36 Goods Inbound
    2018-05-28 02:10:06 Order Created, ready for picking up

ya o uçak 3 gündür inmedi ya da kesin köşede bir yerde okutmadılar kaldı, benim şansım işte.
  • tr öncelikli kargo halen mng mi devam ediyor, yurtiçi kargoya mı geçti?
    vergi sınırı 22€ altına gümrük çıkarayorlar mı yine eskisi gibi 🤔😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Gearbest son zamanlarda problem çıkarmaya başladı. Yaklaşık 2 ay önce verdiğim şipariş gelmedi. Anlaşmazlık açtım. 5.36 USD olan teslim almadığım ürüne şirket politikası diyerek 1.5 USD geri ödeme teklif ettiler. İtiraz ettim ama dediğim dedik diyorlar. Gearbest pişmanlıktır, alışveriş yapmayın, yaptırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkamber

tr öncelikli kargo halen mng mi devam ediyor, yurtiçi kargoya mı geçti?
    vergi sınırı 22€ altına gümrük çıkarayorlar mı yine eskisi gibi 🤔😂
    Selamlar 07.06.2018 tarihinde Gearbestten aldığım ürün 18.06.2018 tarihinde elime ulaştı. Araya bayram tatili girmese belki daha erken gelebilirdi. MNG kargo ile geldi. 26 dolarlık ürün için vergi çıkmadı. Genel olarak alışverişten memnun kaldım.
  • Merhaba arkadaslar ayin 10u gibi 17 dolarlik bi ürün aldim ve postnl takipsiz kargo ile gönderttim bana bi takip kodu gelmis ud ile baslayan ama takip edilemiyor sevkiyat bulunamadi deniyor simdi bu kargo takipli mi yoksa takipsiz mi ?

• Kargom teslim edilmediği halde teslim edildi bilgisi girilmiş.Ne yapmam gerekiyor

• TV2000014338 koduyla gönderilen kargonun birkaç gün önce Atatürk havalimanında olduğunu gösteriyor, TR içi bilgisi alabiliyor muyuz bu kodla? Veya başka bir kod mu verilmesi gerekiyor?

• Almış olduğum ürün için gümrük vergisi ödemem gerekiyormuş.Fakat bu bilgi bana özel,şahsa ait olan bir cep telefonu numarasından geldi.Ne yapmam lazım?Sizce ödemeli miyim?Bugün sonmuş.Acil cevap yazarsanız sevinirim.
    Adamın adı gökhan yaşatmış.Pek güvenemedim.
  • Sonuç alabildimiz mi beni de aradı ne yapayım?

• Bütün aramalar özel telefondan yapılıyor. Saçma ama öyle. Sonuçta size bir firmanın hesap bilgilerini verecek. Sıkıntı olmadı bugüne kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihinOrg -- 4 Temmuz 2018; 9:24:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.