Şimdi Ara

Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.938
Cevap
59
Favori
140.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sipariş ekranında doğrudan teslimat diye bir seçenek çıkıyor bu ne işe yarar?

16 dolarlık ürüne 1.40 dolara sigorta yapmamı tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O seçenek her zaman vardı. Hiç işaretlemedim. Bir işe yaramıyor. 16$ için değmez sigorta.

• OzzyCreek kullanıcısına yanıt
    hocam enpara'yı arayıp 3d secure dışı işlemlere kartımı kapattırmak istiyorum derseniz sms onaysız alışverişlere kapanıyor kart. ama spotify netflix steam gibi platformlarda (aklıma gelenler bunlar) smssiz de oluyor alışverişler. ben kapattıralı baya oldu ve hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar
  • Gearbest' ten yaptığım siparişe istinaden bugün özel bir numaradan arandım ve ZE ELEKTRONİK' ten aradıklarını, ürünümün gelmesi için onlara para yatırmam gerektiğini söylediler.
    Ne web sitesi var ne bir kurumsal kimlik. Gümrük vergisini neden kişisel numaradan arayan bir yere yatırıyorum? Kurumsal e-posta adresleri bile yok. Firma bilgilerini gönderin benim şuan ürünüm nerede gelip kendim alacağım dedim Whatsapp' tan YASA GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ ne ait bir kartvizitin resmini gönderdiler. Allah aşkına anlayan eden biri bizi aydınlatabilir mi? Neden gümrük vergisini resmi bir makama ödemiyorum?
    Gearbest' e de çağrı açtım bekliyorum.
    Bilen birisi bizi aydınlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokturk_-_

Gearbest' ten yaptığım siparişe istinaden bugün özel bir numaradan arandım ve ZE ELEKTRONİK' ten aradıklarını, ürünümün gelmesi için onlara para yatırmam gerektiğini söylediler.
    Ne web sitesi var ne bir kurumsal kimlik. Gümrük vergisini neden kişisel numaradan arayan bir yere yatırıyorum? Kurumsal e-posta adresleri bile yok. Firma bilgilerini gönderin benim şuan ürünüm nerede gelip kendim alacağım dedim Whatsapp' tan YASA GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ ne ait bir kartvizitin resmini gönderdiler. Allah aşkına anlayan eden biri bizi aydınlatabilir mi? Neden gümrük vergisini resmi bir makama ödemiyorum?

Özel bir kargo firması olduğu için özel bir gümrük müşavirlik şirketi ile çalışıyorlar. Bu firmalar da öyle büyük firmalar değil sadece geleni gideni hesaplıyor. Burada Türkiye Hızlı Kargo seçenler hep bu şekil de whatsappdan iletişime geçerek teslim alıyorlar vergi çıkan ürünlerini. Sıkıntı olmayacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihinOrg

quote:

Orijinalden alıntı: gokturk_-_

Gearbest' ten yaptığım siparişe istinaden bugün özel bir numaradan arandım ve ZE ELEKTRONİK' ten aradıklarını, ürünümün gelmesi için onlara para yatırmam gerektiğini söylediler.

Özel bir kargo firması olduğu için özel bir gümrük müşavirlik şirketi ile çalışıyorlar. Bu firmalar da öyle büyük firmalar değil sadece geleni gideni hesaplıyor. Burada Türkiye Hızlı Kargo seçenler hep bu şekil de whatsappdan iletişime geçerek teslim alıyorlar vergi çıkan ürünlerini. Sıkıntı olmayacaktır.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim. Bugün Florya' da Şenlikköy Mah. Kırserdar Sk. No:83/3 adresinden gidip kendim teslim aldım. :) Gümrük firması oldukları için onlar çekiyorlarmış Gearbest ürünlerini. YASA GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ idi ofisin adı. Ödemeyi de orada online yaptım.

• Selamlar

Gözünü sevdiğim amazon ya.

Gümrükten dağıtıma çıkmış kargo ve 1 ay 18 gündür dağıtımda ve kargo süresi dün doldu.

Ürün kargoda kaybolmuş veya kargocu cebe indirdi.

Gearbeste ticket açtım. %50 iade ve her 1USD’ye 1Gearbest puan veririm diyor.

Böyle saçmalık mı var ya arkadaşlar. 1Gearbest puan dediği de 2 cent. Başka da birşey yapamam diyor.

Gearbest an itibariyle benim için bitmiştir.

• Merhaba,
    gearbestten 62 dolarlık aldığım ip tv box için türkiye kargo takipli TR15332967052977 bu takip numarası ile hangi firmanın getireceği öğrenile biliyormu. gearbest in sitesinden messenger dan track yazdığımda gelen cevap bu oldu: our package was shipped out on 2018-08-03. Here is the tracking information:
    Reference Number: TR15332967052977
    Estimated Time: 7-15 business days
    Since you selected to deliver your parcel by surface mail, there is no tracking number.
    Please rest assured that your order is now on its way. You will receive your order in due course.

Burada yanlış anlamadıysam takip edemezsiniz gibi birşey diyor.

Bu TR ile başlayan numara ile takip edemiyecekmiyim kargoyu.
    Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
  • ALJTR1807130001663 4 gündür istanbulda bekliyo, böyle olan var mı daha önce?

• Benim de aynı şekilde, Türkiye öncelikli ve ALJ ile başlayan kargom 5 gündür İstanbulda bekliyor.
  • Benimde aynı şekilde ALJTR ile başlayan kargom 5 gün önce Türkiye'ye geldi fakat takip edemiyorum. İnter mng yi arıyorum bizimle ilgisi yok henüz bize ulaşmamış. Alljoy ya da gearbest ile görüşün diyor

• Bayram öncesi gelse bari,sinir bozucu bi durum.Aliden almadik 12,13 suruyo diye bu onu da geçti.

• Aynı sorunu bende de var. Kargom 6 gündür İstanbul'da bekliyor.

• Merhaba arkadaşlar. Benimde ürünüm sizinki gibi gümrükte kaldı. Gümrükten bir arkadaşla irtibata geçtim genel olarak bir sorun varmış çözmeye çalışıyorlarmış. Ben sorun ne diyorum bilmiyorum diyor konuştuğum kişi. Ne zaman çözülecek diyorum yine ben bilmiyorum diyor. Peki bilen birinin numarası var mı diyorum hayır ben sadece çinli bir bayanla irtibattayım diyor. Fakat herkesin ürünü adamların elindeymiş. Özel bir gümrük firması bu arkadaşlar. Ürünlere noldu bilmiyorum galeyana gelmenizi istemem ama korktuğunuz başınıza gelmez umarım. Saygılar.
  • benimde son siparişim gümrükte şuan toplam 15 gün oldu gelmedi bu haftaki siparişlerimi de öncekiler gibi tr öncelikli kargo secmeme rağmen RH ile başlayan bir kargoyla göndermişler 17track sitesinde teslimat ptt görünüyor pttde kayboluyor kargolarım gelmiyor bu nasıl iş? aynı durumu yaşayan var mı?
  • Gearbest e ticket attim bakalim dönüş yapicaklar mi,buradan yazacağım cevaplarini

• Benim kargom direk TR ile başlıyor bunu nasıl takip edebilirim. Türkiyede hangi kargo teslim ediyor.

TR15339901912094

Kargo Yöntemleri: 土耳其专线(PA)
  • ALJ başlayan kargo 4 gündür gümrükte bekliyor

• verilen cevap bu şekilde

quote:

Siparişinizi Gearbest ile verdiğiniz için teşekkür ederiz.
    Verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dilemek istiyoruz.

Maalesef Türkiye gümrüklerindeki kontrollere müdahale edemiyoruz. Gümrük Bakanlığının çalıştığı kontol ekipleri işlemleri tamamladıktan sonra giriş izni vermektedir.

net bişey yok,saçma sapan iş beklicez boş boş artık.
  • Çok şükür. 7 gün sonunda kargom gümrükten çıktı.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.