Şimdi Ara

Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.938
Cevap
59
Favori
140.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ustad bende de tr ile baslayan bir kod var. İzledigi yolda ugradigi aktarim merkezlerinden yurtici kargoya ait oldugunu tespit ettim. Yalniz yurici kargodan o numara ile bilgi alamiyorum. Biz bilmiyoruz diyorlar, hem musteri hizmetleri hem sube. Siz bir cozum uretebildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @GearBest.com
    Gearbest'ten postnl seçeneği ile ürün aldım. Fakat kargo takip numarasını sorgulattığımda sürekli "The shipment barcode was not found." uyarısı alıyorum. Kargo takibini yapmak mümkün değil mi?

Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem73 -- 24 Eylül 2018; 14:37:10 >
  • UD134657669NL takip numaralı kargoyu nereden takip edebilirim?

Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • hamemo kullanıcısına yanıt
    https://postnl.post olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem73

https://postnl.post olması lazım.
    "The shipment barcode was not found." uyarısı verdi.

Takipsiz kargoyu takip etme yöntemi var mı hocam?
  • hamemo kullanıcısına yanıt
    Benim siparişimde kargoya verildikten 3 gün sonra bilgi girildi. Bir kaç gün beklemek gerekiyor. Takipsiz kargo olayını bilmiyorum.

• quote:

Benim siparişimde kargoya verildikten 3 gün sonra bilgi girildi. Bir kaç gün beklemek gerekiyor. Takipsiz kargo olayını bilmiyorum.
    Tamamdır, teşekkürler.
  • bende takipsiz kargo ile aldım ama nasıl takip edilir bilmiyorum?
  • PostNL ile yurda gelen kargoyu PTT Kargo'dan nasıl takip ediyoruz?

• erdem73 kullanıcısına yanıt
    http://gonderitakip.ptt.gov.tr/
  • Ptt Kargo için takip no yoktu, 1tracking.net ile çözdüm işi. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem73 -- 10 Ekim 2018; 10:26:15 >
  • Arkadaşlar merhaba, bir ara birileri gearbest Türkiye adına çalışıyor bazı ürünlerde indirim yaptırıyordu. Bu ürünü almak istiyorum. Yardımcı olacak birileri var mıdır?
  • Arkadaşlar ben de bu siteden birkaç ürün alacağım ama hiç yurtdışından ürün getirmedim için aklımda sorular var.

1- Takipsiz kargo ne demek? Netten takip edemeyeceksek ürünün nerde olduğunu, ne zaman bize ulaşacağını nerden bileceğiz?
    2- Ben şimdi 4-5 tane farklı ürünü aynı anda aldım. Hepsine ayrı ayrı mı kargo ücreti ödeyeceğiz yoksa toplu olarak mı ödeyeceğiz?
    3- Gümrük vergisi diye bir şey varmış. Şimdi ben bu siteyi ucuz diye takip ediyorum. 10 liralık anahtarlığa 20 TL de vergi vermek istemem. Gümrük vergisini küçük büyük demeden bütün ürünlere mi koyuyorlar? Öyleyse ucuz diye bildiğimiz sitenin ucuzlukla ne alakası kaldı?

Yanıtlayan olursa çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeStorm

Arkadaşlar ben de bu siteden birkaç ürün alacağım ama hiç yurtdışından ürün getirmedim için aklımda sorular var.

1- Takipsiz kargo ne demek? Netten takip edemeyeceksek ürünün nerde olduğunu, ne zaman bize ulaşacağını nerden bileceğiz?
    2- Ben şimdi 4-5 tane farklı ürünü aynı anda aldım. Hepsine ayrı ayrı mı kargo ücreti ödeyeceğiz yoksa toplu olarak mı ödeyeceğiz?
    3- Gümrük vergisi diye bir şey varmış. Şimdi ben bu siteyi ucuz diye takip ediyorum. 10 liralık anahtarlığa 20 TL de vergi vermek istemem. Gümrük vergisini küçük büyük demeden bütün ürünlere mi koyuyorlar? Öyleyse ucuz diye bildiğimiz sitenin ucuzlukla ne alakası kaldı?

Yanıtlayan olursa çok teşekkür ederim.
    Bilemiyorsunuz zaten takipsiz kargo demek o demek mümkün olduğunca tercih etmemeye çalışın.
    Bütün ürünlerin kargo ücreti ürünün sayfasında yazıyor oradan bakabilirsiniz.
    Sipariş Tutarı 22 Euro'nun üstünde ise gümrükte kontrol edilip vergi istenirse gümrük vergisi PTT tarafından size gönderilen mesaj ile bilgilendirilir. 22 Euroyu aşan ama vergi vermeyen birçok kişi mevcut tamamiyle gümrük memurunun insiyatifinde bir olay. Ama GearBest yetkilileri çoğu zaman ürünün faturasına fiyatı düşük yazıyor, çok büyük meblağ alışveriş yapmadıysanız gümrük vergisi ödemeniz düşük bir ihtimaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camino Del Rio -- 14 Ekim 2018; 9:55:35 >

• quote:

@GearBest.com
    Gearbest'ten postnl seçeneği ile ürün aldım. Fakat kargo takip numarasını sorgulattığımda sürekli "The shipment barcode was not found." uyarısı alıyorum. Kargo takibini yapmak mümkün değil mi?

Ürün 19 günde sorunsuz şekilde ev adresime ulaştı. Kargo takibini postnl ve 1tracking.com sitelerinden yaptım.

• uzun zamandır takip edemedim..mng kargo ile gönderme olayı bitt mi. türkiye öncelikli kargo seçeneğini göremedim. hollanda ve belçika takipli posta var bir de aramex
  • Gearbest'ten takipsiz kargo ile ürün alınınca, ürünü Türkiye içinde hangi kargo getiriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soylemez07

Ustad bende de tr ile baslayan bir kod var. İzledigi yolda ugradigi aktarim merkezlerinden yurtici kargoya ait oldugunu tespit ettim. Yalniz yurici kargodan o numara ile bilgi alamiyorum. Biz bilmiyoruz diyorlar, hem musteri hizmetleri hem sube. Siz bir cozum uretebildiniz mi?
    merhabalar, benm de tr ile başlayan bir kargo kodum var . Hangi kargoyla geldi elinize ulaştı mı acaba ? Teşekkürler
  • repla64 kullanıcısına yanıt
    mrrhaba elinize ulaştı mı acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • snatch S kullanıcısına yanıt
    merhaba elinize ulaştı mı acaba ürün aymı takip no bende de var da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.