Şimdi Ara

Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.938
Cevap
59
Favori
140.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mutlu8890

Çok şükür. 7 gün sonunda kargom gümrükten çıktı.
    nerde gözüküyor kargo hocam, ?

Alljoy artık mng ile çalışmayı durdurmuş diye bir bilgi aldım.
    PTT'ye dönecekmiş alljoy ile gelen gönderie artık.
  • Alljoy Kargo Kullanan Arkadaşlar İnter Mng E Ticaret Trackinginden Kargolarına Baksınlar , 6 Gündür Yatan Paket Dün İnter Mngnin Sistemine Düştü

2018-08-16 16:30:48 inter gelen şube shipment prepared
    2018-08-16 16:30:47 inter gelen şube landed in destination country
    2018-08-10 09:31:36 IST Flight Arrive At Destination Airport
    2018-08-09 22:38:50 HKG Flight Depart From Original Airport
    2018-08-03 15:27:57 data manifested
    2018-08-01 18:29:42 SHENZHEN Goods Outbound
    2018-08-01 18:23:43 SHENZHEN Goods Inbound
    2018-07-31 13:00:03 Order Created, ready for picking up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tutankanum -- 17 Ağustos 2018; 15:59:35 >
  • Aynı şekilde benimde Mng sistemine düştü ancak 2 gündür de orada yatıyor bakalım kaç gün daha yatacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dahiapp D kullanıcısına yanıt
    Mng de gözüküyor

• Merhaba arkadaşlar, ayın 13'ünde sipariş ettiğim ürün ayın 14'ünden beri shenzhen mal çıkış olarak gözüküyor nedense. Bir sorun var mıdır sizce? Gearbeste ticket attığım zamanda 6-10 gün içinde gelmesi gerek kargo için ekim ayına kadar gelmezse bilgi verin gibi bir cevap aldım.

Takip numarası: RH026691949TR
  • Bunun anlamı nedir acaba ,mng kargoya sordum kendilerine teslim edilmediğini söylüyorlar

Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meto -- 29 Ağustos 2018; 13:22:48 >
  • meto kullanıcısına yanıt
    Benim de tam olarak sizinle aynı süreçte olan bir kargom var. InterMNG henüz kendi sistemlerinde görmediklerini söylüyor. Gearbest'e yazdım; onlar da biz üzerimize düşeni yaptık, gönderdik biraz daha bekleyin diye cevap yazmışlar. Eğer bir gelişme olursa haber verin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: hillbilly

Benim de tam olarak sizinle aynı süreçte olan bir kargom var. InterMNG henüz kendi sistemlerinde görmediklerini söylüyor. Gearbest'e yazdım; onlar da biz üzerimize düşeni yaptık, gönderdik biraz daha bekleyin diye cevap yazmışlar. Eğer bir gelişme olursa haber verin lütfen.

Benim ki ile sizinki birebir aynı. Bir gelişme olursa buradan paylaşalım.

• 4 gün önce aldığım ürün hala kargoya verilmemiş. Böyle sorunla karşılaşan oldumu hiç.

• emirayso ve meto, herhangi bir gelişme yok değil mi? Benim düşüncem artık 7 Eylül'e kadar beklemek (önümüzdeki Cuma) ve sonra iade talebinde bulunmak olacak.
  • Arkadaşlar kulak içi kulaklık almak istiyorum kz zs3. Öncelikli hat seçeneği var ne dersiniz öyle mi almalıyım sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

Arkadaşlar kulak içi kulaklık almak istiyorum kz zs3. Öncelikli hat seçeneği var ne dersiniz öyle mi almalıyım sizce?
    zs3 yerine zs5, zs6 bakmanızı tavsiye ederim. bende bir kz ürününü 25 Ağustosta sipariş verdim, aynı gün kargoya verildi. Aramex ile şu an yolda

• ghostrider_95 G kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler tavsiyeniz için.

• bende de henüz bir hareket yok,sorduğumda cevaben ptt kargo nun telefonunu
    verip oradan sormamı istediler .
  • Gearbest önce %60 indirim kuponu dağıttı, daha sonra o kuponla alışveriş yapan herkesin siparişini iptal etti. Bir hafta oyaladilar, once tedarik sıkıntısı yaşıyoruz, tedarik edemiyoruz dediler, daha sonra en kısa zamanda ürünü size ulastiracagiz dediler, en son teknik bir hata olmus kusura bakmayin diyip iptal ettiler. Sadece benim başıma gelen bisey değil. %60 kuponu kullanan herkes mağdur. Büyük kurumsal bir firma diye buyuttugunuz bu firma çoğu küçük ölçekli isletmeden daha beceriksiz çıktı. Bugün bizim başımıza gelen yarın sizinde başınıza gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnlskrK -- 4 Eylül 2018; 9:51:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirayso

Benim ki ile sizinki birebir aynı. Bir gelişme olursa buradan paylaşalım.

Alıntıları Göster
    Merhaba, benim de kargom aynı durumda..
    MNG inter ile görüşmemde alljoy ile çalışmayı bıraktıklarından bahsettiler. Ali Arıcı diye bir isim ve telefon verdiler fakat bu telefonda hep kapalı, ulaşılamıyor.
    Gearbest'e ve alljoy'a durumu bildiren yazı yazdım, malesef şimdiye kadar hiçbir dönüş yok.
    Siparişimin istanbul'da bir depoda olduğunu tahmin ediyorum, şahsen gidip almaya razıyım fakat hiçbir adres bilgisine ulaşamadım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olmanızı rica ederim.
    Saygılar.

• ugurgrbz kullanıcısına yanıt

Kargoda bir hareketlilik oldu. Artık intermng'nin sitesinde görünüyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto

Bunun anlamı nedir acaba ,mng kargoya sordum kendilerine teslim edilmediğini söylüyorlar

Bu gün MNG inter kargoyu aradım,bulunduğum şehre göndermişler sistemlerinde görünüyormuş ve yarın teslim alabilirmişim.
  • Benim ürünü işyerime teslim etmişler. Pazartesi günü alacağım. Umarım sizin ürünlerde kısa sürede size ulaşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: repla64

Benim kargom direk TR ile başlıyor bunu nasıl takip edebilirim. Türkiyede hangi kargo teslim ediyor.

TR15339901912094

Kargo Yöntemleri: 土耳其专线(PA)
    Bulabildiniz mi acaba benimde kargom aynı kodda.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.