Şimdi Ara

Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu] (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.938
Cevap
59
Favori
140.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, gearbestten ilk defa alışveriş yapacağım. Birkaç sorum olacak. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Ben mi band 3 alacağım. Buna göre;

1- Öncelikli hızlı kargoda(6-10 gün) takip numarası veriyor mu?

2- Hangi kargo seçeneğindeki seçmeliyim?

3- Gümrükte sorun olur mu? Olmaması ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, gearbestten ilk defa alışveriş yapacağım. Birkaç sorum olacak. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Ben mi band 3 alacağım. Buna göre;

1- Öncelikli hızlı kargoda(6-10 gün) takip numarası veriyor mu?

2- Hangi kargo seçeneğindeki seçmeliyim?

3- Gümrükte sorun olur mu? Olmaması ne yapmalıyım?

• FatihinOrg kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam.

• ben gearbestten 7 haziranda saat kordonu aldım bugün 4 temmuz halen gelmedi. takipsiz kargo olduğu için de takip de edemiyorum.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    60 gün sonunda ticket açarak iade yada yeniden gönderim isteyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erayerinc E kullanıcısına yanıt
    1. Takip kodu verir.
    2. Öncelikli kargo yada postnl
    3. Çıkmaz büyük ihtimal. Nlpost seçerseniz daha düşer çıkma ihtimali.
    Nlpost ile 25-30 gün arası gelir.
    Öncelikli kargo daha az sürede geliyor. Bazen 1 hafta bazen 15 gün gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihinOrg

1. Takip kodu verir.
    2. Öncelikli kargo yada postnl
    3. Çıkmaz büyük ihtimal. Nlpost seçerseniz daha düşer çıkma ihtimali.
    Nlpost ile 25-30 gün arası gelir.
    Öncelikli kargo daha az sürede geliyor. Bazen 1 hafta bazen 15 gün gibi.
    Yani Türkiye hızlı kargo seçersem hem kargomu takip edebilirim hem de gümrükte çok sorun yaşamam diyorsunuz. Postnl ile gümrük sorunu daha da düşer diyorsunuz. Ancak o da çok uzun geliyor bana. Öncelikli TR hızlı kargo da bir sorun olma ihtimali olur mu? Ya da olma ihtimali çok mu yüksek?

Olmama ihtimali daha yüksek. Alabilirsiniz yani. Ben uzun zamandır alışveriş yapmıyorum. Band 2 zamanında sıkıntı olmuyordu. Buda olmaz kanımca.

• quote:

Olmama ihtimali daha yüksek. Alabilirsiniz yani. Ben uzun zamandır alışveriş yapmıyorum. Band 2 zamanında sıkıntı olmuyordu. Buda olmaz kanımca.
    Peki depo önemli mi? Çin ve HK depo seçenekleri var. Çin’den ücretsiz hk üzerinden uygun olan tek şey ise takipli kargo. Diğerler seçenekler daha pahalı.

Depo farkı kargo kaynaklı sadece. Hangisi bütçeye uygunsa onu al. Takipsiz alma bence.

• quote:

Depo farkı kargo kaynaklı sadece. Hangisi bütçeye uygunsa onu al. Takipsiz alma bence.
    Peki ödemeyi kk taksitsiz peşin yapamıyor muyuz? İlle taksit yapmak zorundanıyız? Komisyon alıyor çünkü.

Ben uzun zamandır yapmıyorum alışveriş. Ama öyle birşey yoktu. Normal peşin fiyatına alıyorduk. Taksit olayı sonraki dönem geldi. Ondan sonrada girmedim ben siteye.

• Arkadaşlar acil yardım lazım, gearbest üzerinden işlemci alacağım 1030 TL, vergi çıkmaması için hangi kargo şirketini seçeyim ?
    singapur post
    belçika post
    aramex
  • by_cyberia kullanıcısına yanıt
    Singapur ve Belçika bunları Ptt getiriyor belki gözden kaçabilir onlar da. Aramex özel firma onda kesin çıkar.

• Arkadaşlar az önce enpara ile alışveriş yaptım gearbest'ten, kart bilgilerimi girdim ama şifremi istemedi bende bir dahaki sayfada ister dedim ve entere bastım ama hiç bir şifre istemeden alışverişi tamamladı ve kartımdan para çekildi. Nasıl? anlamadım hala kartı kullanmak için şifreye gerek yok mu?
  • 28 haziranda sipariş vermiştim, hızlı kargo ile aldım fakat daha ürün yeni ülkeye girdi, bunun neresi hızlı anlamadım? en az 3-4 gün de manisaya gelse. Keşke çin post ile alsaymışım diyorum.
  • OzzyCreek kullanıcısına yanıt
    3D doğrulama yapmıyor. BKM kullanırsanız olur.

• eg90 kullanıcısına yanıt
    4-6 iş günü buda ortalama 10-15 güne tekabül ediyor. Size de çok geç gelmemiş.

• FatihinOrg kullanıcısına yanıt
    Hocam enpara nın böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum. Şifre istemedi sadece kartın üstündeki bilgileri girip aldım, bunu iptal ettirmenin bir yolu var mı şifre istemeli yani. Eğer kartım düşer ve ya kaybolursa çok basit şekilde paralar alınabilir.
  • OzzyCreek kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı olsun yurtiçi olsun bazı poslar sadece kart numarası cvc numarası ve son kullanma tarihi girilerek alışverişe imkan sağlıyor. Bu şekilde kullanımları önlemek için. Kredi kartı ise internet alışverişini kapatın. Kullanacağın zaman açar alışverişini yaparsın. Enpara hesap kartı ise internet alışveriş limiti belirleyin. Alışveriş miktarınız kadar limit girin. Her alışveriş de bunu yenileyin.

Not: Tüm bu işlemleri yapsanız dahi kartınız kaybolduğun da direk kartınızı kapattırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihinOrg -- 7 Temmuz 2018; 19:41:41 >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.