Şimdi Ara

Gears Of War 3 Topluluğu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bluelabel

Arkadaşlar etkinliklere katılmayıp, kendi aranızda oynayacaksınız niye konuya isminizi yazdırdınız? Hatta niye konu açtınız?

Yer yok diye başkaları gelsin diye girmedim ve suçlu oldum benim amacı bir araya getirmekti bizle oynamayı çok istiyorsanız bunu belirtebilirsiniz. Ayrıca host olduğumda bağlantı kötü, hem hostsun hem de tarıyosun laflarını duymaktan sıkıldım. Ve aramıza ismini yazdırmayıp gelenler de var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizi listeden silersen sevinirim;

bluelabel
    Arm the Homeless
    Kunio Kun
  • Ben buraya topluluk diye gelmistim ama sizli bizli olmusuz hayirdir ? Evet baglantilar cok kotu ama bunu birini suclamak icin soylemiyoruz.Amacin bir araya getirmekten kastin kendi arkadaslarinsa ayri konu acmana gerek yoktu , bi bakiyorum listemdeki adam baska bi macta , biri macin ortasinda cikar sonra hic bi sey olmamis gibi bi daha girer...

Ne oyunlari ciddiye alarak oynuyoruz ne de bi rekabet var.Tek amac stres atip eglenmekken aldigin bu tavri anlamadim , kafana gore de organize etmeye devam edeceksen silebilirsin listeden

• Silmek sorun değil benim için ne yapalım bi odaya 15 kişi mi girelim ayrıca ben zaten arkadaşlarımla oynuyordum onlarla oynamam için niye konu açayım ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Ben buraya topluluk diye gelmistim ama sizli bizli olmusuz hayirdir ? Evet baglantilar cok kotu ama bunu birini suclamak icin soylemiyoruz.Amacin bir araya getirmekten kastin kendi arkadaslarinsa ayri konu acmana gerek yoktu , bi bakiyorum listemdeki adam baska bi macta , biri macin ortasinda cikar sonra hic bi sey olmamis gibi bi daha girer...

Ne oyunlari ciddiye alarak oynuyoruz ne de bi rekabet var.Tek amac stres atip eglenmekken aldigin bu tavri anlamadim , kafana gore de organize etmeye devam edeceksen silebilirsin listeden

Senli benli olmaktansa sizli bizli olmak daha iyidir Ayrıca ben düzenlediğimde siz ve 2 kişi hariç diğerleri gelemiyor. Size iyi oyunlar...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.