Şimdi Ara

Gears Of War 3 Topluluğu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Gears of war 3 oynayanların bir araya gelip güzel vakit geçirebilmesi için grup oluşturalım. Birde kendi aramızda wingman turnuvası yapabiliriz. Gayet eğlenceli olacağını düşünüyorum. Katılmak isteyen olursa gt'sini yazarsa sevinirim. İyi günler...

Gt:lTRlLegendForce-imPossibLe360
    Gt:Alperozcanli6-AwesomeKing
    Gt:TR Infernox-cybershot123
    Gt:Gunay97-Maslock
    Gt:ZodiacTR-NexeLGiuS
    Gt:yarkin23-Dragonborn
    Gt:ApmomoTR12-ApmomoTR12
    Gt:HumdrumFiddle5-krepss45
    Gt:RIDANES1-The Red Devil
    Gt:Y s F tR-profxxx
    Gt:burkiburks-kobe_burak8
    Gt:olSaDRaZaMlo-kartal81
    Gt:DantesAwakenng-DantesAwakening

Hergün akşam 10 ila 12 arası Gears Of War 3 oynanacaktır.
    Sonradan gelenler önceden gelenleri eklerse sevinirim.

Wingman turnuvası yapılacaktır. Herkes eşini seçip bana bildirirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatallity -- 12 Temmuz 2013; 13:25:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiyenin en iyi oyuncularından biriyim snub pistolden başka silah kullanmam.smoke granede ile adam almışlığım var.Şaka bi yana toplanırsak 10 kişi falan baya iyi olur gt:Alperozcanli6
  • Alper senin daha kill almışlığın var mı ? :)
    Gt'ni konuya ekledim evet 10 kişi olalım çok eğlenceli olur.

• Kursat yavrum ekle.Ama adaletsizlik falan olur.Cok iyiyim.Gt:TR Infernox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybershot123 -- 5 Temmuz 2013; 23:58:51 >
  • Yavaş gel arkadaşım Gt ne bu arada yazmayıp ekle diyorsun?

• Birader duzelttim gtyi birden gaza geldim gears of wari gorunce.Surekli retro kullanan tipler gelmez umarim.

• Gears of war 3 deki başarılı performansımdan dolayı epic games le amerika da görüşme daveti almış birisi olarak ben de varım.Ekle Kürşat.

GT:Gunay97

Nooblar,troller gelmesin
  • Ekleyebilirsin private maclari public maçlara degismem , eğlenceli oluyor valla.

• Aynen private en güzeli:) Konudaki arkadaşlarla rahat 10 kişi oluruz. Beni de ekleyebilirsiniz ama, eklerken forumdan olduğunuzu belirtirseniz sevinirim.

bluelabel78
  • id: yarkin23

• benide ekleyin paartesi geliyorum

gt:ApmomoTR12
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Aynen private en güzeli:) Konudaki arkadaşlarla rahat 10 kişi oluruz. Beni de ekleyebilirsiniz ama, eklerken forumdan olduğunuzu belirtirseniz sevinirim.

bluelabel78

Abi akşam Sandbar haritasında nasıl yendiler bizi öyle ya.Karsıdaki adamın biri 18 e 0 oynuyordu.Boltokla iğne deliğinden vurdu beni.

@Kürşat listeye beni de ekleyebilirsin.
  • Ekleyebilirsin Kürşat benide 6 kişi o kadar zevkli olmuyordu ama sayı artarsa süper olur gt:HumdrumFiddle5

• GT: RIDANES1
  • Konuda yaklasik 9-10 kisiyiz , herkese uyarsa bu aksam toplanalim bir saat belirleyelim.

• Beyler düzenledim bu akşam 10 ila 12 arası oynayalım ne dersiniz? Hem de tanışmadığımız oyuncularla tanışmış oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatallity -- 6 Temmuz 2013; 14:27:10 >
  • Ekleyin hocam Y s F tR
  • quote:

Orijinalden alıntı: imPossibLe360

Beyler düzenledim bu akşam 10 ila 12 arası oynayalım ne dersiniz? Hem de tanışmadığımız oyuncularla tanışmış oluruz.

Bana uyar

• Bu akşam bencede bi toplanalım bakalım kim nasıl oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Aynen private en güzeli:) Konudaki arkadaşlarla rahat 10 kişi oluruz. Beni de ekleyebilirsiniz ama, eklerken forumdan olduğunuzu belirtirseniz sevinirim.

bluelabel78

Abi akşam Sandbar haritasında nasıl yendiler bizi öyle ya.Karsıdaki adamın biri 18 e 0 oynuyordu.Boltokla iğne deliğinden vurdu beni.

@Kürşat listeye beni de ekleyebilirsin.

Öyle manyaklar maalesef çok denk geliyor abicim:) Oyun zevkinin içine ediyorlar resmen:)

Beyler ben bu akşam yokum ama, yarın katılabilirim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.