Şimdi Ara

Gears Of War 3 Topluluğu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10-12 uygun gelirim.Bugun gelemicek baska birisi varsa soylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybershot123

10-12 uygun gelirim.Bugun gelemicek baska birisi varsa soylesin.

Hocam ben bugün gelemeyebilirim nişan var ama 11 gibi gelebilirimde belli olmaz
  • Gelebilenler gelsin toplanıp takımları kurarız. Birde bad company 2 içinde aynı şekilde grup kurmayı düşünüyorum. Benim gibi bc2 hayranı olanlar varsa 8 e 8 maçlar gayet eğlenceli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar gt:oISaDRaZaMIo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal81 -- 6 Temmuz 2013; 19:52:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imPossibLe360

Gelebilenler gelsin toplanıp takımları kurarız. Birde bad company 2 içinde aynı şekilde grup kurmayı düşünüyorum. Benim gibi bc2 hayranı olanlar varsa 8 e 8 maçlar gayet eğlenceli olur.

Bad Company 2 oynayan bulursan bende gelirim dostum.Geow için de adam eksikse gelirim akşam..

Edit Gt:KunioKun1907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 6 Temmuz 2013; 19:14:36 >
  • Beni de ekleyin burkiburks gt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunio Kun

quote:

Gelebilenler gelsin toplanıp takımları kurarız. Birde bad company 2 içinde aynı şekilde grup kurmayı düşünüyorum. Benim gibi bc2 hayranı olanlar varsa 8 e 8 maçlar gayet eğlenceli olur.

Bad Company 2 oynayan bulursan bende gelirim dostum.Geow için de adam eksikse gelirim akşam..

1-2 gün içinde o grubuda kurucam o zaman eklerim.
    Birde benide ekleyin diyenler bi zahmet gt sini yazsın mobildeyim göremiyorum yazmayanı ekleyemeyeceğim.
    Sonradan gelenler herkesi eklerse sevinirim.
    Eğer kalabalık olursak 2 ye bölünebiliiz karma yaparız yani yer sorunu olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Aynen private en güzeli:) Konudaki arkadaşlarla rahat 10 kişi oluruz. Beni de ekleyebilirsiniz ama, eklerken forumdan olduğunuzu belirtirseniz sevinirim.

bluelabel78

Abi akşam Sandbar haritasında nasıl yendiler bizi öyle ya.Karsıdaki adamın biri 18 e 0 oynuyordu.Boltokla iğne deliğinden vurdu beni.

@Kürşat listeye beni de ekleyebilirsin.

Öyle manyaklar maalesef çok denk geliyor abicim:) Oyun zevkinin içine ediyorlar resmen:)

Beyler ben bu akşam yokum ama, yarın katılabilirim.

Sorun değil yarın bekliyoruz abi seni :)

• Beni de ekleyebilirsin , şehir dışındayım şuan salı gününden sonra girebilirim.
  • Evet kimse gt sini yazmıyor

• quote:

Evet kimse gt sini yazmıyor

Bc2 cok sardı lan.Bi ara gelde oynayalım.

• quote:

Evet kimse gt sini yazmıyor

GT: DantesAwakenng

imzada da yazılıydı gözden kaçtı heralde
  • Aksamki maçlar güzeldi.Herkesin eline sağlık.POWEI2'ı da ayrıca tebrik ediyorum.
  • quote:

Aksamki maçlar güzeldi.Herkesin eline sağlık.POWEI2'ı da ayrıca tebrik ediyorum.

Evet gerçekten eğlenceliydi. Adam olayı aşmış abi onu izlerken benim başım döndü :) Hepinize teşekkür ediyorum.

• Bugünkü gibi uyuya kalmazsam ben de bu seferkine erken gelirim.Ama bugün ya ben çok kötü oynadım ya da karşı takım çok iyiydi.Bildiğimiz ezildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maslock

Bugünkü gibi uyuya kalmazsam ben de bu seferkine erken gelirim.Ama bugün ya ben çok kötü oynadım ya da karşı takım çok iyiydi.Bildiğimiz ezildim.

Asıl gücünü göster bugün Günay

• quote:

Aksamki maçlar güzeldi.Herkesin eline sağlık.POWEI2'ı da ayrıca tebrik ediyorum.

Ben de resurrected'ı tebrik ediyorum. Bire bire geçilmiyo manyak:)
    Birine bakıp çıkıcaz desek de boş.
    Damsız girilmiyormuş meğersem
  • arveladze011 kullanıcısına yanıt
    Edit hesap uçmuş yine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 7 Temmuz 2013; 20:49:41 >
  • Diğer arkadaşları bilmiyorum ama, Kunio Kun-arveladze011-Resurrected çok iyi oynadığı için takımları dengeli yapmak lazım. İçinizde çok iyi oynarım diyen varsa, ikili olarak ayrılsınlar:)

Bir de, maçlarda lancer-retro benzeri silahlarla toplu olarak taranacaksa hiç oynamayalım. Herkes istediği silahı kullanır ama, takım halinde tarama olmasın. Bu arada, benim kulaklık bozuk, Salı gününe kadar da yenisi elime geçmez. Parti davetlerine katılmazsam yanlış anlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 7 Temmuz 2013; 14:26:52 >
  • merak ettiğim; osman abinin maç başlar başlamaz granede ile 4 kill alması nasıl oldu? şans eseri ben başka yere gitmiştim. olayın tanıkları konuşmuyor.gerçi yakında görüntüler yutuba düşer.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.