Şimdi Ara

Gears Of War 3 Topluluğu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluelabel

Diğer arkadaşları bilmiyorum ama, Kunio Kun-arveladze011-Resurrected çok iyi oynadığı için takımları dengeli yapmak lazım. İçinizde çok iyi oynarım diyen varsa, ikili olarak ayrılsınlar:)

Bir de, maçlarda lancer-retro benzeri silahlarla toplu olarak taranacaksa hiç oynamayalım. Herkes istediği silahı kullanır ama, takım halinde tarama olmasın. Bu arada, benim kulaklık bozuk, Salı gününe kadar da yenisi elime geçmez. Parti davetlerine katılmazsam yanlış anlamayın.

Zaten gamechat e geçiyoruz abi.Malum partye en fazla sekiz kişi girebiliyoruz.

Dün retro kullanımı epey oldu,bu sefer olmaz diye umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arveladze011

quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Aksamki maçlar güzeldi.Herkesin eline sağlık.POWEI2'ı da ayrıca tebrik ediyorum.

Ben de resurrected'ı tebrik ediyorum. Bire bire geçilmiyo manyak:)
    Birine bakıp çıkıcaz desek de boş.
    Damsız girilmiyormuş meğersem

Abi ben de mercydeki torque headshoti tebrik ediyorum.Ikimiz de neye uğradığımizi sasirdik , Superman falandi herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benide ekleyin GT: POPT2T777
  • Oyun için sağolun arkadaşlar.

Yalnız, halkayı koruma/kapma muhabbetine deli gibi lancer kullanıldığı için, King of the Hill modundan nefret ediyorum biraz:) Salı günü kulaklık geliyor, daha iyi iletişim kurarız ama, TDM olacaksa oynayayım ben bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 8 Temmuz 2013; 1:04:41 >
  • quote:

Oyun için sağolun arkadaşlar.

Yalnız, halkayı koruma/kapma muhabbetine deli gibi lancer kullanıldığı için, King of the Hill modundan nefret ediyorum biraz:) Salı günü kulaklık geliyor, daha iyi iletişim kurarız ama, TDM olacaksa oynayayım ben bundan sonra.

Abi normalde TDM oynuyorduk ama takımlar bi türlü dengelenemediği için KOTH yaptık diğer takımın da kazanma ihtimali olsun diye.Engin ve Ahmet abi olsaydı farklı olurdu..
  • quote:

Abi tdm dede lancer kullanımı fazlasıyla vardı fakat düne göre azaldı.Gerçekten oyun çok zevkliydi hele ki son maç daha zevkliydi bence ,herkese teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krepss45 -- 8 Temmuz 2013; 1:23:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krepss45

quote:

Abi tdm dede lancer kullanımı fazlasıyla vardı fakat düne göre azaldı.Gerçekten oyun çok zevkliydi hele ki son maç daha zevkliydi bence ,herkese teşekkür ederim

İlk defa bu akşam katıldım etkinliğe baya zevkliydi.Lancer muhabbetini görmüştüm forumdan daha önce.Elimden geldiğince az kullanmaya çalıştım.Kullanırken kendimi suçlu gibi hissettim.İlk defada burda gördüm böyle bi muhabbet ama zararı yok KOTH iyi sardı yalnız

• Hocam lancer muhabbeti derken hadi uzaktaki adama lancerla vurursun ama bazen takımca herkes lancer kullanınca çok can sıkıcı bir hal almaya baslıyo.Dogal olarak adamlara gnasher veya saved offla yaklasamıyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

quote:

Orijinalden alıntı: krepss45

quote:

İlk defa bu akşam katıldım etkinliğe baya zevkliydi.Lancer muhabbetini görmüştüm forumdan daha önce.Elimden geldiğince az kullanmaya çalıştım.Kullanırken kendimi suçlu gibi hissettim.İlk defada burda gördüm böyle bi muhabbet ama zararı yok KOTH iyi sardı yalnız

Yok hocam, suçlu hissedecek birşey yok:)

Sen istediğin silahı kullan. Örnek olarak karşı karşıya geldiğimiz/geleceğimiz zaman istersen lancer hatta retro kullan. Gnasher'ı hakkıyla kullanan ki ben onlardan değilim maalesef, yine alır seni zaten. Benim gıcık olduğum toplu halde lancer kullanılması. 2 kişi bile aynı anda sıksa yaklaşamıyorsun. KOH mantığı da toplu lancer kullanımına çok uygun olduğu için pek sevmiyorum ben.

Bu oyunun zevki "bana göre" karşılıklı gnasher kapışmaları. Ya da en azından yukarıda bahsettiğim gibi, karşındakinin silahı önemli olmadan, teke tek kapışmak. Ben teke tek gnasherların çoğunu kaybederim ama, ondan zevk aldığım için sadece oyun başlarında uzaktan ya da alakasız mesafelerden tararım:)

• İkinci partiye katilamadim yer kalmadigindan dolayi. Acemi oldugumda cok belli olmustur hele gnasher i hic kullanamiyorum. Hatta ilk kez dün kullandim diyebilirim varsa yoksa lancer :)) neyse bu aksam online olurum yine, millet olursa oynariz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu akşam başka oyun modları deniyelim.Bir tane modda birisi lider oluyodu falan stratejik bakımdan baya eğlenceli olur bence
  • Öküz gibi lag olmasına rağmen, bu akşamki maçlar çok güzeldi:) Herkese teşekkürler

Bu arada, lancer kullanmak isteyen arkadaşlar yine kullansın, kimseyi zorlamıyoruz bunun için. Kimse kullanmadı da dikkatimi çekti:) Sadece takım halinde kullanılmasın yeter.
  • Bu akşam çok çekişmeli ve çok zevkli geçti abi gerçekten 4 saate yakın oynadık , oynayan arkadaşlara teşekkürler

Lancer tabiki serbest abi yanlız tüm maçı elinde lancerle takım halinde tarayan olursa işin tadı kaçıyor ancak artık öyle bişey olacağını sanmıyorum..
  • Bazı maçlarda bariz sponge vardı sanki, bana mı öyle geldi acaba?

Ama yine de çok zevkliydi. Ben hemen her akşam oynayabilirim.
  • Wingman iyiydi bence takım olarak maçlar yapabilirsek daha güzel olur ama her akşam tam kadro olamayız herhalde
  • Bu geceki maçlar da çok zevkliydi ama, yine bariz sponge vardı. Etkinlik harici 1-2 maçta daha başıma geldi gerçi, belki de benim bağlantıda sorun vardır.

Bu arada, Osman çoğu maçta dengeleri bildiğin altüst ediyor, çözüm bulmak lazım
  • Wingman iyiydi ya

Takim dengesi degilde , baglanti sorun acikcasi.Bi gun iyi oluyor bi gun kotu...Takim maclari icin yeri geldiginde 10 kisiden fazla oluyoruz aslinda 3v3 veya 4v4 turnuva seklinde de yapabiliriz tabi karma oyuncularla :)

• Yine ismini yazdıranlar gelmezse yani bizim klasik kadro olursa arada 2-3 maç T-Bow ya da Longshot eventi de yapabiliriz ..
  • Arkadaşlar etkinliklere katılmayıp, kendi aranızda oynayacaksınız niye konuya isminizi yazdırdınız? Hatta niye konu açtınız?
  • quote:

Arkadaşlar etkinliklere katılmayıp, kendi aranızda oynayacaksınız niye konuya isminizi yazdırdınız? Hatta niye konu açtınız?

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.