Şimdi Ara

Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
6
Favori
9.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sezgin87

eksi oyunlari bile windows 10 istiyor microsoft kulanicilarina ayip ediyor ucuza isletim sistemide satmiyorlar 1500 tl nerden bulalim bankami soyalim
    pardon 1.500,00 TL ne acaba, anlamadım?
  • KDV dahil 1.899,00 ₺ isletim sistemimi olur sen anlama anliyorsunuz da kafa baska ülkelerde baska zihniyetlerde
  • online oynamak için microsoft live falan gereker mi. Plasystation gibi online için ücretli üyelik gerekir mi ?
    Ben bir aylık 5 liraya gamepass ile oyunu bitirdim aslında
  • sezgin87 S kullanıcısına yanıt
    Kafalar pırıl pırıl maşallah, nerede hangi ülkede zihniyetteymiş yav

Adamlar 1 yıl kendileri kampanya yaptı 30 TL'ye yükselttiler. Şimdilerde de neredeyse tüm sitelerde bu paralara yasal KEY'ler satılıyor. Asıl senin kafa bi yerlerde kalmış da, hangi ülkede zihniyette kalmış onu anlayamadık. Bir de bilgiç bilgiç yazıyor bilgi sahibi olmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 6 Şubat 2019; 13:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizcaptain

online oynamak için microsoft live falan gereker mi. Plasystation gibi online için ücretli üyelik gerekir mi ?
    Ben bir aylık 5 liraya gamepass ile oyunu bitirdim aslında
    Normal PC oyunlarını online oynamak için herhangi bir ücret veriyor musunuz? Haliyle hayır.

Xbox-PC sunucuları ayrı zaten.
    Xbox'ta oynuyorsanız online oynamak için Xbox Live üyeliği gerekir. PC'de isteseniz de Xbox Live üyesi olamazsınız zaten
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevap için :) yabancısıyım biraz bu konuların :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Kafalar pırıl pırıl maşallah, nerede hangi ülkede zihniyetteymiş yav

Adamlar 1 yıl kendileri kampanya yaptı 30 TL'ye yükselttiler. Şimdilerde de neredeyse tüm sitelerde bu paralara yasal KEY'ler satılıyor. Asıl senin kafa bi yerlerde kalmış da, hangi ülkede zihniyette kalmış onu anlayamadık. Bir de bilgiç bilgiç yazıyor bilgi sahibi olmadan
    sana göre güvenilir bana göre degil bilader bence sen sacmaliyorsun microsoft oem key satmasi lazim herkez 1500* 2000 bin tl veremez bos yapma ya boss yapmayin artik bea benim kafam halis mulis türk kafasinda senin kafan batida kalmis belli cok özenme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin87 -- 6 Şubat 2019; 17:52:35 >

• Uu trol çıktı malasker. Blokkkkk.
  • Arkadaşlar 133gb olan oyunu bilgisayarım hala indirmeye devam ediyor, bugda kaldı heralde, 190 gb indirdi şuan durdurdum artık , bıraksam dahada indirecek harddiskte yer kalmadı. Şimndi ben bu eski indirdiği dosyayı nasıl silerim internette araştırdım bulamadım bişey, sıfırdan indirmek istiyorum , microsoft storedan kaldır dedim oyunu tekrar indirmek isteyince 190gb dan devam ediyor silemedim bir türlü. Varmı bilen.
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Haydaa ben de tekrar indirip oynucaktim ssd de 140 gb yer var.
  • Dün akşam oyunu bitirdim. Çok güzel oyun ve bol aksiyon.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gears 5 steam e duyuruldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var indirme hiç bitmiyor 300 küsür gb olmuştu en son lanet olsun dedim kapattım , pause edersen bide siliyo önceki indirdiklerini . Bu kadar saçma sapan birşey görmedim. Sorun nasıl çözülür bilende yok

• Uzun süredir pc de duruyordu oyun yüklü halde. Oyun platformumu ps4 e kaydırdığımdan dolayı pc oyunlarına bakamamıştım bir süredir. Yaz gelince şimdi bir girişeyim dedim. Pek de uzun olmayan ama kısa da olmayan bir oynanışın ardından bir iki cümle kurayım. grafikler gayet güzel karakter modellemeleri oldukça güzel ama geri kalan pek bişey yok zaten genelde aynı bina modelleri kullanıldığıdan pek kasılmamış oraya. oynanış başta biraz afallattı özellikle karakterin yürüyüşü koşuşu. alışık değilim gears serisine. Ama sonradan alıştım. silahlardan da favori bulduklarımı kullanınca aktı bölümler. hikaye namına klişeden öte pek gidememiş. Daha önceki serilerde durum nedir bilemiyorum ama 4 pek de orjinal bir hikaye sunmadı bize. Boss savaşlarının olması gayet güzeldi. Bazı shooter oyunlarında olmuyor artık. Bunda olması memnun etti. Kıssadan hisse beklentiyi pek yükseltmediğimden umduğumu buldum. Aman aman bir şaheser değil ama single ilerleyeyim vurayım mantığında bir oyun arıyorsanız kesinlikle oynanır.

• Bu oyunun türkçe yaması yok.Hiçbir zamanda çıkmıyacak sanırım.

• Oyunu üç gün önce indirdim ama eski zevki alamadım. Sizce bunu youtube üzerinden izleyip direk Gears 5 oynamaya başlasam hata mı ederim?
  • Nachtsicht93 kullanıcısına yanıt
    Direk Gears 5'e de geçebilirsiniz. Önceki oyunları ve dördüncü oyunu anlatan ayrı videoları var içerisinde. Tabii bence tekrar şans verip bitirin.
  • Bir daha deneyeyim
  • Gears 5 oynadım ilk başta çok beğenmemiştim oynadıkça sardı. Şimdide Gow4 indirdim kurdum ama çalışmıyor. Windows 1909 var bende yeni sürüm windows 10 larda çalışmıyormuş build 1803 öncesi olması gerekiyormuş. İşin yoksa eski versiyonu kur bir daha..
  • quote:

Orijinalden alıntı: huncacare

Gears 5 oynadım ilk başta çok beğenmemiştim oynadıkça sardı. Şimdide Gow4 indirdim kurdum ama çalışmıyor. Windows 1909 var bende yeni sürüm windows 10 larda çalışmıyormuş build 1803 öncesi olması gerekiyormuş. İşin yoksa eski versiyonu kur bir daha..
    Gamepass'a üye olup orjinalini oynarsan böyle bir sorunla karşılaşmazsın.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.