Şimdi Ara

Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
6
Favori
9.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yorum olsun diye yazan ve araştırarak bir şeyler yazan arasındaki fark işte.

Bu gün yayınlanan sürücü notlarını bende az önce inceledim, Nvidia'da olayın farkına varmış sonunda.

Umarım bir sonraki sürücü ile tamamen fixlenir şu lanet sorun.

Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU]

Dipnot: Async Compute seçeneğini kapattığımda mavi ekran alma sürem ciddi uzuyordu fakat yinede veriyordu. Ben sıkıntının GPU memory leak olduğunu düşünüyorum.

EDIT: Yapımcıda sorunun çözümü için Nvidia ile çalışmalara başladıklarını bildirmiş. Daha önceki mesajımda bahsettiğim gibi 382.53 sürücüsü önerilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 21 Aralık 2017; 10:58:23 >

• Her sorunlu oyunda böyle durumlar yaşanabiliyor. Bazı arkadaşlar optimizasyon sorununun ne olduğunu tam olarak anlamıyor ve anlamama konusunda ısrar ediyor. Arkham Knight ve Unity ilk çıktığı zaman bile sorun yaşamadığı için 'siz yalan atıyorsunuz oyunda sorun falan yok' diyenler vardı.

Sistem özellikleri aynı olsa bile farklı sistemlerde oyunlar sorunlara neden olabiliyor. İki örnek vermem gerekirse Arkham Knight, PC'de çok sorunlu bir oyundu. Zaten internette olay olmuştu fakat düşük sisteme sahip olmasına rağmen sorun yaşamayanlar vardı. Bu oyunu sorunsuz bir oyun yapmıyor sadece çok az kişinin sorun yaşamadığını gösteriyor. Eğer alanların %70'i sorun yaşıyorsa bu oyunu sorunlu yapar sorunsuz yapmaz. Fakat o %30 her seferinde bu durumu anlamakta zorlanıyor.

Başka bir örnekte Mad Max için verebiliriz. Her oyunun konusuna girseniz ve ararsanız elbette sorun yaşayan görürsünüz. Mad Max genel olarak çok başarılı bir PC portuna sahip ve genel olarak sorun yok. Dediğim gibi elbet ararsanız sorun yaşayan bulursunuz sonuçta milyonlar oynuyor. Böyle olunca bu oyuna sorunsuz diyebiliriz ama sorun yaşayan arkadaşa laf söylemenin bir anlamı yok. Belki başka o sorunu yaşayan biri internete bakacak ve tamam sorun benim bilgisayarımdan dolayı değil, başka yaşayanlarda var diyecek. Ya da çözümünü biliyor yardımı olucak.

Ben Gears of War 4'ü aldım. Hiç bir sorun yaşamadım ne indirmede, ne oynarken ne de Online maçlarda. Fakat internete, reddit sayfasına baktığım zaman sorunlu bir oyun olduğu gözüküyor. Zaten Windows Store cehennem gibi bir yer. Bu aralar yaşamıyorum ama bir ara Forza Horizon 3'ü indirmek için 1 hafta uğraşmıştım. Oyunu indiriyor, indirme tamamlanıyor hop baştan başlıyordu.

• Microsoft’un, Microsoft Store için acilen Steam gibi ayrı bir uygulama çıkarması gerekli. Mağaza gibi uyduruk bir uygulamaya bağımlı şekilde çalışıyor. Sadece oyuna odaklı bir program şeklinde yapılmalı. Şuanki hali kullanışsız ve berbat. Rezalet. Satın alınan oyunlar için “Kütüphane” kısmı bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir oyun bu böyle

Pc ye yüklesem mi ?
  • Ve oyun bitti ilk bölüm nasıl berbatsa son 2 bölüm(act) harikaydı iyi ki almışım dedim(indirimlerde 50 tl ye aldım) . Üçleme olacakmış diye duydum. Online ı merak edenlere ise kötü değil farklı ama güzel tek eksisi 120 gb boyutu silsem onun için silerim yoksa online eğlenceli
  • Sistem gereksinimleri çok uçuk bence (idel dedikleri şey için) resmen oynamak istiyorsan git konsol al demişler

• oyun xbox game passde var bu game pass pc de çalışıyor mu şuan 1 aylık abonelik 1 tl
  • wolfgangg kullanıcısına yanıt
    Hayır.
  • Orjinal sürümü bir kaç gün önce sildim bilgisayardan.

Kaç ay önce yazdığım mavi ekran sorunu hala çözülemedi.

İndirip oynamayı düşünenlere duyurulur.
  • Türkçe alt yazı desteği gelirmi beklemeye değermi

• 2gün gece 2-8 arası inmiş olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç bölüm
  • wolfgangg kullanıcısına yanıt
    Oyun windows 10da gamepass ile çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Sağolun hocam oyunu pcde bitirmiştim..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

windows10 da gamepass mi var hocam? Ben o kadar baktım sadece xbox için var deniyor.
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Var. Ben kullanıyorum ama sadece playanywhere oyunları çalışıyor.

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    siz xbox üzerinde gamepass üyesisiniz ve Crossbuy destekli oyunları pc üzerinde de oynayabiliyorsunuz, doğru mu?

Forza 4'de çalışıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 19 Ekim 2018; 21:25:22 >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    xbox üzerinden değil internetten al abone ol microsoft storea gir kur oyna

fh4
    geow4
    sea of thieves
    state of decay 2
    halo wars

falan bunlar var.
  • eski oyunu yeni isletim sistemine cikarmis orjinal windows 7 alan insanlar ne olacak hepsi magdur soygun resmen dolandiriclik musterisine hakaret eden firma neymis windows 10 da calisiyormus gow eski bir oyun ne alaka windows 10
  • eksi oyunlari bile windows 10 istiyor microsoft kulanicilarina ayip ediyor ucuza isletim sistemide satmiyorlar 1500 tl nerden bulalim bankami soyalim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.