< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
Takip.
-
Gears 5 oynayıp hayran kalmıştım çok keyifli oyundu. 4'ü oynuyorum şimdi de çok iyi. İlk oyunu sorunluymuş, ama yine de risk alıp indireceğim onu da.
Bu serinin 2 ve 3. oyunları da Pc'ye çıksa da onları da oynasam.
-
biraz önce bitirdim, çok güzeldi yine keyifle oynadım sanırım Microsoft'un en sevdiğim serisi karakterleri çok sevdim Kait.
5. oyuna göre bir çıtır mekanlar biraz beni boğdu oynarken, 5. oyunun mekanları ve ortamları çok daha güzeldi. Ona 10/9 vermiştim buna da 10/8 veririm rahatlıkla. İlk oyunu da indirmeyi planlıyorum performans sorunlarının olduğunu duydum yine de bir şansımı deneyeceğim artık. 2 ve 3. oyunları da Pc'ye çıksa da onları da oynasam. Gears 6'ı da sabırsızlıkla bekliyorum.
-
serinin ilk 3 oyununu xbox360 üzerinde bitirmiştim, dört ve beşinci oyunları pc'de kısa zaman önce oynamaya başladım önce dördü bitirdim açıkçası bence güzel bir geçiş oyunuydu çokça eleştirel yaklaşsalar da ben beğendim karakterler ve hikaye yaklaşımı idare eder düzeydeydi, sonucunda epic games seriyi üçüncü oyunun sonunda bitirmişti hikaye bir şekilde tekrar devam etmeliydi aldıkları hikaye kararları bence büyük sorun yaşatmıyor, güzel başladı güzel bitti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X