Şimdi Ara

Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
6
Favori
9.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görünen o ki Microsoft'dan çok yapımcı s*çıp sıvamış. şu tweet üzdü.

my update reached 270gb at the end it tells me that it needs repair, the game was deleted and started downloading again WTF!

haklı bir tweet

I have uninstalled your game for months, lazy devs just making more packs for money. PC version has been broken for months and they have acknowledged it, however they will never fix it...they don't care. First and last TC game I have bought.

kısa oynama süremde gördüğüm her yerden kozmetik eşya, lootbox fışkırıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Görünen o ki Microsoft'dan çok yapımcı s*çıp sıvamış. şu tweet üzdü.

my update reached 270gb at the end it tells me that it needs repair, the game was deleted and started downloading again WTF!

haklı bir tweet

I have uninstalled your game for months, lazy devs just making more packs for money. PC version has been broken for months and they have acknowledged it, however they will never fix it...they don't care. First and last TC game I have bought.

kısa oynama süremde gördüğüm her yerden kozmetik eşya, lootbox fışkırıyordu.

Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU]
    600 görmüş biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 24 Kasım 2017; 20:44:24 >

• Kiminin 6 aylık AKK kotası valla.

• Oyuna yeni bir güncelleme geldi ve oyun sürümü 11.6.0.2 olarak güncellendi.İndirme boyutu yaklaşık 280 mb civarında.

Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU]Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 25 Kasım 2017; 18:12:23 >

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler dostum bu gece tekrar indirmeye koyayım o zaman.
    umarım bu sefer sıkıntısız iner.
  • Oyunu merak edenler için ilk 20 dakikalık kısmını kaydederek paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 25 Kasım 2017; 18:17:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Oyuna yeni bir güncelleme geldi ve oyun sürümü 11.6.0.2 olarak güncellendi.İndirme boyutu yaklaşık 280 mb civarında.

Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU]Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU]

aynen gördüm hocam yeniden indiriyorum bakalım.gece açayım sabah bi durdurup pcyi kapatmayı düşünüyorumda fakat indirme patlarmı diye ödüm kopuyor

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam indiriyorum
  • 4-5 gün önce indirim vesilesiyle alıp sorunsuz indirip bitirdim sildim bile. 2K 60 FPS'yi GTX 1070 ile sıkıntısız yakaladım, optimizasyon gayet iyiydi, grafikler baya baya iyiydi. Yine de Microsoft Store bu tarz sorunları hep çıkarıyor. Forza 7'de 300 GB download boşa gitti bende, en son IDM ile indirdim sorunsuz oyunu indiremeyen varsa IDM yöntemini denesin Reddit'te var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşama kadar 55 Gb falan indirip kapatmıştım sabah açtığımda devam etmek istedim, gene şuan indiremiyoruz gibisinden bir hata verdi.(0x80070002 kodlu)

Reset atıp tekrar denedim indirmeye devam etti. Bir kaç saat önce indirme tamamlandı, şuan bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Uygulamalar kısmında da oyun sorunsuz 119 Gb gözüküyor.

Update işe yaramış sanırım fakat bu mağazadan ilk ve son alışverişim o kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Dün akşama kadar 55 Gb falan indirip kapatmıştım sabah açtığımda devam etmek istedim, gene şuan indiremiyoruz gibisinden bir hata verdi.(0x80070002 kodlu)

Reset atıp tekrar denedim indirmeye devam etti. Bir kaç saat önce indirme tamamlandı, şuan bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Uygulamalar kısmında da oyun sorunsuz 119 Gb gözüküyor.

Update işe yaramış sanırım fakat bu mağazadan ilk ve son alışverişim o kesin.

oh hele şükür hocam.zalım microsoft 300 gb download yaptırdı resmen bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bitti.Gercekten single AAA bir yapi olmus.Grafikler vurus hissi felan muazzam indirimde bulursaniz mutlaka alin.Oyun UE 4 kullanan nadir oyunlardan...
  • az önce oynarken takıldı ve mavi ekran verdi durduk yere.

Durdurma kod: dpc_watchdog_violation yazıyordu mavi ekranda.

araştırdım biraz da Nvidia sürücüsünden diyende var, windows kaynaklı diyen var, yapımcının getirdiği güncelleştirmeler yüzünden diyen var.

valla para verip aldığım bir oyunda ilk defa bu kadar rezillik yaşadım. ağız tadıyla oynayamadım şu oyunu.

gözlemlediğim kadarıyla da 1709 sonra PC tarafında oyuncuların şikayetleri arttı. Windows ne b*k yemeye çalışıyor anlayamıyorum.

EDIT: MP de 15 dakika oynuyorum ardından mavi ekran...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 3 Aralık 2017; 19:52:29 >
  • belki bir kimseye faydası olur, benim gibi özellikle MP da 15-20 dakika oynayıp mavi ekran yerseniz;

advanced graphics / async compute kısmını kapatın.

bu ayarı kapattıktan sonra çok şükür iki maç üst üste mavi ekran almadan oynayabildim. ne cacığa yarıyorsa bu ayar...
  • Oyunun inmesi nihayet dün bitti. Fakat dünden beri bir kere bile multi oynayamadım.
    15 dakika beklediğim bile oldu. Bi yerde yanlış mı yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜMÜŞKURTT

Oyunun inmesi nihayet dün bitti. Fakat dünden beri bir kere bile multi oynayamadım.

Oyunu 4-5 ay önce oynuyor olmama rağmen o zaman bile zor oyun buluyordu. Team Deatmatch için oyun bulmakta sıkıntı yaşarken Horde modunda bulabiliyordum onu deneyebilirsiniz. Gears of War'ın çok hayranı olmasına rağmen %30 damage vurma gibi özellikleri lootbox arkasına sakladıkları için oyuncular biraz tepkili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Orijinalden alıntı: GÜMÜŞKURTT

Oyunun inmesi nihayet dün bitti. Fakat dünden beri bir kere bile multi oynayamadım.

Oyunu 4-5 ay önce oynuyor olmama rağmen o zaman bile zor oyun buluyordu. Team Deatmatch için oyun bulmakta sıkıntı yaşarken Horde modunda bulabiliyordum onu deneyebilirsiniz. Gears of War'ın çok hayranı olmasına rağmen %30 damage vurma gibi özellikleri lootbox arkasına sakladıkları için oyuncular biraz tepkili.

teşekkürler. O zaman oyuncu bulma konusun da genel bi sıkıntı var.
    Benim sistemle bi alakası yok.
  • 119 GB MI nasıl olur bende şu an 170 gb indi hala yüzde 80 diyor oyunu D ye yükledim diyemi böyle çok indiriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbasbj

119 GB MI nasıl olur bende şu an 170 gb indi hala yüzde 80 diyor oyunu D ye yükledim diyemi böyle çok indiriyor

bir fikrim yok ne yazikki.119.4 indirmişti bende.170 indirmemesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirir çakışma olmuş dandik microsoft store un klasik hatalarından biri işte. internette çokça kişinin başına geldiği yazıyordu hep. şu microsoft oyunlarına para vereceğimede o parayı yırtar lağıma atarım daha iyi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.