Bildirim
Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU] (9. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Geçmiş olsun hocam. Bende indirme çilesi tekrar başladı umarım bu sefer çalışır . Ama bana ders oldu bir daha Microsoft store a yaklaşmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: osmandemi2
Geçmiş olsun hocam. Bende indirme çilesi tekrar başladı umarım bu sefer çalışır . Ama bana ders oldu bir daha Microsoft store a yaklaşmam
hocam bence az bekle yeniden indirme aynı sıkıntı bendede var.araştırdım biraz son update oyunu bozmuş.yapımcı düzeltmeye çalışıyormuş.yeniden indirmeye çalışanlarda devasa boyutlarda güncellleme yaptırmaya çalışıyormuş oyun
edit:lanet olsun ya sıfırla dedim uygulama yerinden,gitti oyunu tamamiyle sildi.120 gb boşa boşuna indirtti.
bu magazadan oyun almak isteyen varsa en az 10 kez düşünsün.allahtan para verip almadım plati sagolsun bedava olsa bilede çıldırttı beni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 24 Kasım 2017; 14:32:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geçmiş olsun hocam denicem bir daha 30 GB indi olmazsa yama beklerim ne yapayım bozuk oyun satıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: osmandemi2
Geçmiş olsun hocam denicem bir daha 30 GB indi olmazsa yama beklerim ne yapayım bozuk oyun satıyorlar
yapıcak bir şey yok hocam.düzelince indircegim bende tekrardan.hatta tekrar indirmek zorunda kalıcaz gibi.yeniden indirip aynı hatayı alanlar olmuş.
Oyunu trial sürümde oynadığımdan mı yoksa gerek işletim sistemi optimizasyonu gereksede overclock stabilitesi için gerekli işlemleri yapmamdan dolayı mı bilemiyorum fakat indirme ve oynanışta herhangi bir sorun yaşamadan oynadığımı belirtmek istiyorum.Oyun çok güzel olmuş gerek görsellik gereksede oynanış bakımından çok beğendim bunu Windowsda farketmiş olmalı ki oyunu beğendiğinizi düşünüyoruz şeklinde ara sıra mesaj gönderiyor.
Oyundan daha çok indirme sorunları ve sistemsel yaşanan sorunlar öne çıkıyor olsada açıkcası işletim sisteminden kaynaklı olası sorunlar dışında diğer problemlerin oyundan ziyade yazılımsal yada donanımsal nedenlerden kaynaklanabileceğini düşünüyorum.Bazı oyunların sistem kaynaklarını kullanma şekli biraz farklı oluyor kimi sadece ekran kartlarına kimide ekran kartı ile birlikte işlemciyede yükleniyor.Gears Of War 4 sadece ekran kartına yüklenen ve çok fazla işlemci kullanmayan bir yapım olmuş.Klasik Unreal Engine durumu bu ve sonunda Ue4 ile birlikte önceki oyun motorlarında yaşanan oyun içi stuttering sorunları bu motorla düzeltilmiş.Görsellik-akıcılık oldukça iyi ve 4K Ultrada Directx 12 ve Async etkinken 60 fps ve üzerinde bir performans bu tür grafikli bir oyun için gayet iyi görünüyor.
Ayrıca indirme sorunlarını mağazadan kaynaklı olabilir fakat oyunu iki parçada indirdim ilkinde 70 gb indirme yapıp durdurmuştum ertesi günde kaldığı yerden devam etti ve toplamda 120 gb lık bir dosya boyutu var.İndirme sonrası herhangi bir ek indirme yada yükleme yapmadan oyun hazır hale geldi.Oyun sistemi kilitleyecek türde zorlamıyor eğer oyunda crash yaşıyorsanız almış olduğunuz hataları kontrol etmenizde yarar var çünkü gözden kaçırdığınız bir hatalı yazılım yada stabil olmayan overclock uygulamalarınız olabilir.Özellikle Dpc Watchdog Violation mavi ekran hatası genelde stabil olmayan overclocktan yada voltaj hatalarından kaynaklıdır.Bu tür hatalar sonrası özellikle işlemci yada bellekleri vakit varsada sistem genelini test etmede yarar olduğunu düşünüyorum.5 saat civarı oynadım ve şu an için herhangi bir sorun olmadan ilerlediğimi söyleyebilirim.
-
-
-
teşekkürler, anlaşılan benim oyun halen bozuk.
kaldırdım oyunla ilgili ne var ne yok. artık ne zaman eserse o zaman indiririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gaara34
oyunu indiren arkadaşlar,
Ayarlardan - Uygulama ve özellikler kısmında oyun sizde nasıl gözüküyor?
bendede aynı böyleydi hocam.o bölümünden üstüne tıklayıp sıfırla dersen oyunu görmüyor siliyor.sorun update kaynaklı hocam firma twitter üzerinden tweet atmış 3 gün önce
@Terminator T-800
hocam deneme sürümü belki en son updateli olan sürüm degildir diye tahmin ediyorum.sizin versiyon kaç magaza indirilenler bölümünde olan.resmi forumlarda herkesde bu sıkıntı 11.5.2 sürümünde olmuş.normal çalışan oyun bu sürüm gelince herkesde yeniden indirtmeye çalışıyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 24 Kasım 2017; 19:55:52 >
-
dostum gördüğün, okuduğun kaynakları da paylaşır mısın sana zahmet. -
quote:
dostum gördüğün, okuduğun kaynakları da paylaşır mısın sana zahmet.
https://gearsofwar.com/en-us/forums/e9b54fc61eb74ad783d533ca502b0132/threads/recent-pc-update/df3b9f1b-fd6c-4953-9d87-660c8d8e8a13/posts
https://gearsofwar.com/en-us/forums/e9b54fc61eb74ad783d533ca502b0132/threads/gears-of-war-4-can-t-start-on-pc/9fbb0132-9883-415b-9b66-d89fde7acaa4/posts
burada hatayı alanlar yazıyor hocam
https://twitter.com/GearsofWar/status/933120983308820480
buda yapımcının tweeti
-
Hocam oyun sürümü 11.5.0.2 yani en güncel versiyon olarak inmiş.Deneme sürümü zaten full oyun olarak iniyor sadece saat sınırlaması var ve eğer satın alınırsa kalındığı yerden devam ediliyor saat sınırlaması dışında tam sürüm olarak oynanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 24 Kasım 2017; 20:0:44 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Terminator T-800
Hocam oyun sürümü 11.5.0.2 yani en güncel versiyon olarak inmiş.Deneme sürümü zaten full oyun olarak iniyor sadece saat sınırlaması var ve eğer satın alınırsa kalındığı yerden devam ediliyor saat sınırlaması dışında tam sürüm olarak oynanıyor.
evet biliyorum hocam.gerçekten çok enteresan bir durum.niye bizde oyunu güncel halini indirtmeyip trial sürümünü güncel olarak indirtiyor çok garip.yapıcak bir şey yok gibi duruyor seve seve indirilcek
-
teşekkürler, update falan geldiğinde nasıl haberdar olabiliriz acaba. indirmeden versiyon yazmıyor sanırım hiç bir yerde.
update gelince indiririm diyorum. -
quote:
teşekkürler, update falan geldiğinde nasıl haberdar olabiliriz acaba. indirmeden versiyon yazmıyor sanırım hiç bir yerde.
update gelince indiririm diyorum.
hocam forumu ve twitter hesaplarını kontrol edebilirsin.orada yazacaklardır herhalde -
Hocam Windows hizmetlerinden Xbox ile ilgili olanların(örneğin Xbox Live Ağ hizmeti gibi) hepsi açık mı ? Mağazada hiç bir oyun yüklü olmadığı için arka planda güncelleme yapmasın diye hepsi kapalıydı oyunu indirmeden önce tüm Xbox hizmetlerini tekrar aktif edip güncelleyerek ondan sonra oyunu indirmeye başlamıştım.Bir etkisi olabilir diye paylaşmak istedim.
Ek olarak geçenlerde Microsoft Mağaza uygulamasıda güncelleme aldı onuda eklemek istiyorum.Mağaza uygulamasını güncelleyerek tekrar deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 24 Kasım 2017; 20:10:4 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Terminator T-800
Hocam Windows hizmetlerinden Xbox ile ilgili olanların(örneğin Xbox Live Ağ hizmeti gibi) hepsi açık mı ? Mağazada hiç bir oyun yüklü olmadığı için arka planda güncelleme yapmasın diye hepsi kapalıydı oyunu indirmeden önce tüm Xbox hizmetlerini tekrar aktif edip güncelleyerek ondan sonra oyunu indirmeye başlamıştım.Bir etkisi olabilir diye paylaşmak istedim.
açık hocam dvr oyun çubugu falan kapalı tek.horizon 3 de var 1 yıldır yüklü hiç bir sorunu yok oyunun -
Gerçekten ilginç bir sorun hocam.Umarım en kısa sürede çözerler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X