Şimdi Ara

Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
6
Favori
9.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun indirime girmiş 56 tl ye aldım.Almak isteyenlere duyurulur
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler, gold üyeliği ve oyun toplam 57,87₺ tuttu.

Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU]

Microsoft mağazasından ilk alışverişimdi, ekstra bir fark falan alınmadı merak edenler için.

Aylık gold üyeliği yenilemeyi kapatmayı unutmayın bu arada, ben garanti olması açısından ödeme bilgimi de kaldırdım. Bir daha zor alışveriş yaparım Microsoft mağazasından.

EDIT: 118 GB nedir yahu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 19 Kasım 2017; 18:39:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

bilgi için teşekkürler, gold üyeliği ve oyun toplam 57,87₺ tuttu.

Microsoft mağazasından ilk alışverişimdi, ekstra bir fark falan alınmadı merak edenler için.

Aylık gold üyeliği yenilemeyi kapatmayı unutmayın bu arada, ben garanti olması açısından ödeme bilgimi de kaldırdım. Bir daha zor alışveriş yaparım Microsoft mağazasından.

EDIT: 118 GB nedir yahu...

Aynen benimde ilk alışverişimdi bende kart bilgilerini sildim
    Benim birde forza horizon 3 iniyor 60 gb da o
    xbox ta merak ettiğim 2 oyun buydu ikisini de aldım gears of war da pc ve xbox beraber mi oynuyor ?

• osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Forza Horizon 3 ve Motorsport 7'nin demolarını indirmiştim.
    Araba yarışı konusunda kesinlikle Forza serisinin üstüne oyun yok. Ben demolarını denedim zamanında bana yetti. Pek ilgim yok arabalara ve bu oyun türüne.

Bu arada crossplay desteği var; rekabetçi ve core modlarda destek yok sadece. Oyuncunun tercihine bırakılmış sanırım.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Gears_Of_War_4_Xbox_OnePC_CrossPlay_Ulasilabilir_Durumda-86013.htm
  • Oyun 118 GB. Forza 7 de 97 GB. Sırf bu ikisi bir SSD doldurdu Microsoftun bu boyutlara bir çözüm bulması lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıktığından beridir Gears of war ultimate edition fiyatına düşmesini bekledim, düştüğünü gördüğüm gibi aldım Gece 2 de başlattık sabah 9 da bitti indirme, eve gitsemde başlasam oynamaya. Benim anlamadığım 50 mbit internet nasıl saniyede 55 mb 37 mb arası indirme yaptı kökledikce de kökledi mübarek ağzım açık kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 21 Kasım 2017; 14:32:29 >
  • Oyunun fiyatı indirimdeyken almayı düşündüm fakat Microsoft Mağazası ve yüksek boyuttaki oyun dosyaları nedeniyle yedekleme imkanı olmadığı için öncelikle 10 saatlik deneme sürümünü oynayıp oyun hakkında fikir edinmek istedim.Gerçi deneme sürümüde sanırım oyunun hepsini indiriyor 119 gb boyutunda bir indirme yapıyor,.Multisinde ne kadar oyuncu oluyor bilemiyorum fakat senaryo kısmı trial kapsamında bitirilebilir gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 22 Kasım 2017; 15:12:56 >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Microsoft Mağaza’da D: sürücüsüne veya C: sürücüsüne yüklediğimizde hafıza sorunu devam ediyor mu?

Oyunu silsek bile geçici setup dosyası yer kaplıyordu galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Oyunu deneme amaçlı indirdiğim için SSD de yer kaplamasın diye diğer diske indiriyorum ve kapladığı alan indirme boyutu olan 119 gb ile aynı görünüyor.Herhangi bir hafıza sorunu oluşmadı.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Geçen günlerde C: sürücüsüne bir oyun indirmiştim. Oyunu kaldır dedim. Oyunu sildi. Fakat 1 dakika sonra oyunu tekrar indirmek istediğimde, hiç indirme yapmadan saniyesinde oyunu geri yükledi. Bu yüzden “Setup” dosyasını sakladığını düşünüyorum.

• Microsoft Store oyunu aldığım güne lanet ettirme noktasına getirdi en sonunda.

Sorunlu bir şekilde 118 GB'ı indirmeyi tamamladım. Sorunludan kastım misal 30 GB indirip durduruyorum. Ertesi gün devam etmek istediğimde "şuan indiremiyoruz, daha sonra deneyeceğiz" gibisinden saçma sapan hatalar veriyordu, anca bilgisayara reset atıp tekrar denediğimde indirme işlemine kaldığı yerden devam ediyordu. Her neyse bu şekilde 118 GB'ı indirdim. Oyuna girdim o da ne. Update gerekli diyor daha yeni indirdiğim oyuna! Kardeş store'daki sürümü güncellesene kaç senelik oyun, direkt en güncel versiyonunu indireyim! Neyse...

Oyunu kapatıp tekrar Store'a attı bi 18 GB'a yakın update indirdi. Neyse oyuna girdim artık bir şey istemez düşüncesiyle...
    Açılış reklamları vs.. geçti oyun ana menüsü gelmeden masaüstüne attı. Tekrar girmeye çalışıyorum "bize bir dakika verin, onarmaya çalışıyoruz" gibisinden bir mesaj.

Gene sövmeden sakin bir şekilde Store'a gittim, onarma için dosyaları taramasını bekledim. Yarım saat falan bekledim dosyaları tarıyoruz diyor fakat ne HDD kullanılıyor ne de taradığına dair somut bir ilerleme görebiliyorum store üzerinde.

Gene bilgisayarı resetledim tekrar aynı sorun, onarma başlıyor gözüküyor bir işlem yapmıyor. Bilgisayarı kapatıp açtım bir kaç kez!
    Şuan bir şeyler indiriyor ve ne indirdiğini bilmiyorum!

Ne kadar veri indirecek, ne kadar zaman kaldı hiç bir bilgi yok! İndiriliyor kısmı ve dosya boyutu aynı anda artıyor şaka gibi.

Ne desem boş, kos koca Microsoft'un böyle rezil bir mağazası nasıl olabiliyor aklım almıyor.
    Keşke PC pazarında bunların tekeli olmasa da akılları başlarına gelse. (linux,macOS falan deme ağzına vururum)

Dipnot: Allah belanı versin Microsoft. Leş storundan ilk ve son alışverişim.

EDIT: Oyunu D: sürücüsüne indir dememe rağmen C:'nin kullanılan alanı giderek artıyor. 30 GB civarı bir alanda C:'den almış, giderek de artıyor devam eden indirme ile.

Tekrar Allah belanı versin Microsoft.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 23 Kasım 2017; 9:11:2 >

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    "Setup" dosyasını indiriyordan kastım buydu. Demek ki ben D: sürücüsüne de yüklesem "Setup" dosyasının bir kısmını veya "Temp" dosyalarını C: sürücüsüne yükleyecek. Bu dosyaları temizlemenin bir yolu olmalı. C: sürücüsü SSD'de olduğu için zaten şuanda 79 GB boş alanım var. Oyunu D'ye yüklediğim halde C: sürücüsünde yer kaplamaya devam ederse işler kötü.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    C: ye bir şeyleri yedeklediği kesin ama neleri yedekliyor bende emin değilim.

Ayrıca 45GB + oldu hala indirme devam ediyor, anladığım kadarıyla gerzek Store oyunu baştan çekiyor.

AKK falan olsa kafayı yerdim herhalde, şuan toplam indirme boyutum 180 GB olmuştur. Rezillik resmen.
  • Yaşanılan sorunlar gerçekten kullanıcı açısından olumsuz bir durum oluşturuyor fakat dün 70 gb kadar indirip indirmeyi duraklattım bugünse kaldığı yerden devam ettirdim ve bir sorun oluşmadı.Oyunu indirmeye başladığım anda diskte 119 gb lık bir yer açtı ve sadece oyunu indirdiğim diskte bu boyut kadar yer kaplayıp işletim sisteminin yüklü olduğu diskte herhangi bir ek yer kaplamadı.Henüz indirme bitmedi bir saate kadar tamamlanmış olacak umarım tekrardan indirme yapmak durumunda kalmam indirme bittikten sonra oyunla ve dosya boyutlarıyla ilgili bir sorun yaşanıp yaşanmadığını paylaşacağım.
  • quote:

Microsoft Store oyunu aldığım güne lanet ettirme noktasına getirdi en sonunda.

Sorunlu bir şekilde 118 GB'ı indirmeyi tamamladım. Sorunludan kastım misal 30 GB indirip durduruyorum. Ertesi gün devam etmek istediğimde "şuan indiremiyoruz, daha sonra deneyeceğiz" gibisinden saçma sapan hatalar veriyordu, anca bilgisayara reset atıp tekrar denediğimde indirme işlemine kaldığı yerden devam ediyordu. Her neyse bu şekilde 118 GB'ı indirdim. Oyuna girdim o da ne. Update gerekli diyor daha yeni indirdiğim oyuna! Kardeş store'daki sürümü güncellesene kaç senelik oyun, direkt en güncel versiyonunu indireyim! Neyse...

Oyunu kapatıp tekrar Store'a attı bi 18 GB'a yakın update indirdi. Neyse oyuna girdim artık bir şey istemez düşüncesiyle...
    Açılış reklamları vs.. geçti oyun ana menüsü gelmeden masaüstüne attı. Tekrar girmeye çalışıyorum "bize bir dakika verin, onarmaya çalışıyoruz" gibisinden bir mesaj.

Gene sövmeden sakin bir şekilde Store'a gittim, onarma için dosyaları taramasını bekledim. Yarım saat falan bekledim dosyaları tarıyoruz diyor fakat ne HDD kullanılıyor ne de taradığına dair somut bir ilerleme görebiliyorum store üzerinde.

Gene bilgisayarı resetledim tekrar aynı sorun, onarma başlıyor gözüküyor bir işlem yapmıyor. Bilgisayarı kapatıp açtım bir kaç kez!
    Şuan bir şeyler indiriyor ve ne indirdiğini bilmiyorum!

Ne kadar veri indirecek, ne kadar zaman kaldı hiç bir bilgi yok! İndiriliyor kısmı ve dosya boyutu aynı anda artıyor şaka gibi.

Ne desem boş, kos koca Microsoft'un böyle rezil bir mağazası nasıl olabiliyor aklım almıyor.
    Keşke PC pazarında bunların tekeli olmasa da akılları başlarına gelse. (linux,macOS falan deme ağzına vururum)

Dipnot: Allah belanı versin Microsoft. Leş storundan ilk ve son alışverişim.

EDIT: Oyunu D: sürücüsüne indir dememe rağmen C:'nin kullanılan alanı giderek artıyor. 30 GB civarı bir alanda C:'den almış, giderek de artıyor devam eden indirme ile.

Tekrar Allah belanı versin Microsoft.

hocam hizmetlerden windows magaza yüklemesini bi yeniden başlat.bendede aynı update bendede var gece açıcam bakalım nolacak.ben plati üzerinden ücretisiz edindim fakat indirmeye başladıgım güne lanet ediyorum para falan verilmez bu magazaya

• Şaka gibi sorunların ardından oyuna girmeyi başardım. Ama bu gün yaşadığım rezilliği de anlatmadan geçmeyeyim.

En son oyunu baştan indiriyor galiba demiştim. Evet harbiden oyunu baştan indirdi. En son 142GB falan yazıyordu indirilen boyut...
    (oyun zaten 119 GB, nasıl başardı 142 GB indirmeyi halen anlayabilmiş değilim ve bu bilinmezlik ile öleceğim sanırım)

Neyse indirme bitti, mağazada yükleniyor yazısı çıktı oyunun yanında. HDD'den ses geliyor ve HDD ışığı yanıyor ama yüklenen bir şey yok.

1 saat kadar bekledim ama yok, hiç bir şekilde ilerlemiyor yükleme. Reset atıp tekrar denedim, bu sefer yüklemeye başladı.

Fakat ben böyle bir yükleme - yada onarma görmedim. Bi CPU kullanımı %100 oluyor, bir ram kullanımı %100'e fırlıyor, HDD zaten ağlıyor artık bana bir şey yazma diye..

Yemin ediyorum yükleme yaparken PC 2-3 kere takıldı, birkaç kez ekran karardı tekrar geldi. Ben artık oyunu geçtim, yüklemeyi durdurup kasayı kurtarma peşindeyim.

Zar zor yüklemeyi durdurdum ve o sinirle yüklemenin yanındaki çarpı işaretine bastım. Valla her şeyi silecektim. Sonra bir şey dikkatimi çekti;

Bu işlemleri yaparken store da sürekli iki tane GeoW 4 gözüküyordu ve sinirle çarpıya basıp sildiğim GeoW 4 gitmesine rağmen diğeri halen duruyordu ve resimdeki gibi onarım gerekli falan da yazmıyordu artık.

Kısa yol oluşturup oyuna girmeye çalıştım, sorunsuz açıldı. Sonradan anladım ki bu gerizekalı Store ayrı olarak oyunu ikinciye indirmiş, ilk indirdiğim de bir şekilde onarılmış.

Şuan mağazada bir tane oyun simgesi gözüküyor ve sorunsuz açılıyor.

Mağazayı ilk defa kullanmanın verdiği acemilik de var, mağaza üzerinde iki tane ayrı ayrı oyun simgesi görünce kıllanmam gerekirdi.

Ne diyeyim ki, başlamadan soğudum oyundan valla.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca C:'de ekstra yer kaplayan şeyin (en azından bende) ne olduğunu gördüm disk temizleme yaparken.

Oyun bozuk indiği için tekrar indirdiği verilerin bir kısmını C:'ye depolamış. Disk temizlemede bu kısım "Teslim iyileştirme dosyaları" diye geçiyor.

Temizle yaparken dikkat ettim, 32 GB falan olmuştu bu kısın boyutu. Sorunsuz oyuna girdikten sonra disk temizleme yaptım C:'de şuan fazladan kullanılan bir alan yok.

Bundan sonra Microsoft Store üzerinden bedava AAA oyun verse indirmeden iki kez düşünürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 24 Kasım 2017; 0:6:43 >

• Mağazasıda rezill oyunlarıda rezil kendide rezil bir şirkettir ms. microzorttan para verip çöp almam varsın gears forza oynamim sanki bir halta benzeyen oyunlarda gereksiz ve içleri boş hepsinin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şaka gibi sorunların ardından oyuna girmeyi başardım. Ama bu gün yaşadığım rezilliği de anlatmadan geçmeyeyim.

En son oyunu baştan indiriyor galiba demiştim. Evet harbiden oyunu baştan indirdi. En son 142GB falan yazıyordu indirilen boyut...
    (oyun zaten 119 GB, nasıl başardı 142 GB indirmeyi halen anlayabilmiş değilim ve bu bilinmezlik ile öleceğim sanırım)

Neyse indirme bitti, mağazada yükleniyor yazısı çıktı oyunun yanında. HDD'den ses geliyor ve HDD ışığı yanıyor ama yüklenen bir şey yok.

1 saat kadar bekledim ama yok, hiç bir şekilde ilerlemiyor yükleme. Reset atıp tekrar denedim, bu sefer yüklemeye başladı.

Fakat ben böyle bir yükleme - yada onarma görmedim. Bi CPU kullanımı %100 oluyor, bir ram kullanımı %100'e fırlıyor, HDD zaten ağlıyor artık bana bir şey yazma diye..

Yemin ediyorum yükleme yaparken PC 2-3 kere takıldı, birkaç kez ekran karardı tekrar geldi. Ben artık oyunu geçtim, yüklemeyi durdurup kasayı kurtarma peşindeyim.

Zar zor yüklemeyi durdurdum ve o sinirle yüklemenin yanındaki çarpı işaretine bastım. Valla her şeyi silecektim. Sonra bir şey dikkatimi çekti;

Bu işlemleri yaparken store da sürekli iki tane GeoW 4 gözüküyordu ve sinirle çarpıya basıp sildiğim GeoW 4 gitmesine rağmen diğeri halen duruyordu ve resimdeki gibi onarım gerekli falan da yazmıyordu artık.

Kısa yol oluşturup oyuna girmeye çalıştım, sorunsuz açıldı. Sonradan anladım ki bu gerizekalı Store ayrı olarak oyunu ikinciye indirmiş, ilk indirdiğim de bir şekilde onarılmış.

Şuan mağazada bir tane oyun simgesi gözüküyor ve sorunsuz açılıyor.

Mağazayı ilk defa kullanmanın verdiği acemilik de var, mağaza üzerinde iki tane ayrı ayrı oyun simgesi görünce kıllanmam gerekirdi.

Ne diyeyim ki, başlamadan soğudum oyundan valla.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca C:'de ekstra yer kaplayan şeyin (en azından bende) ne olduğunu gördüm disk temizleme yaparken.

Oyun bozuk indiği için tekrar indirdiği verilerin bir kısmını C:'ye depolamış. Disk temizlemede bu kısım "Teslim iyileştirme dosyaları" diye geçiyor.

Temizle yaparken dikkat ettim, 32 GB falan olmuştu bu kısın boyutu. Sorunsuz oyuna girdikten sonra disk temizleme yaptım C:'de şuan fazladan kullanılan bir alan yok.

Bundan sonra Microsoft Store üzerinden bedava AAA oyun verse indirmeden iki kez düşünürüm.

Ben böyle firmanın zaten internet yavaş 3 günde indi aynı hata bende oldu tekrar baştan yüklemeye başladı bilmiyosan bırak steam e rahat edelim benim bildiğim onarma da eksik dosya iner o kadar

• İndirme sonunda bitti ve ardından oyuna kısa sürelide olsa bakmak istedim.Oyuna girişte herhangi bir sorun yaşanmadı ve toplamda kapladığı alan sadece indirdiğim diskte 120 gb olup işletim sisteminin olduğu diskte oyun dosyalarına yada yükleme dosyalarına ait ek bir yazım olmamış.Oyunu trial yani 10 saatlik deneme sürümü olarak indirdim tüm oyun dosyaları indi ve satın alındığı takdirde yeniden indirmeye gerek kalmadan oynanabiliyor fakat gerek oyunun kapladığı alan gereksede yedekleme imkanının olmaması nedeniyle 10 saatlik sürede bitirmeye çalışacağım.

Oyunun atmosferi ve grafikleri gayet iyi görünüyor fakat sadece ilk bölümünü oynadığım için çok fazla bir izlenimim olmadı.Microsoft Mağazası yerine örneğin Steamden alınma imkanı olsa şu anki indirimli fiyata değecek bir oyun olurdu ama 10 saatlik sürede sadece single bölümlerini oynamak isteyenler için yeterli olacaktır.Oyunu merak eden 120 gb boyutunda 10 saatlik deneme sürümünü indirip ücretsiz olarak oynayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 24 Kasım 2017; 3:44:26 >

• çok kızgınım ya abicim 5 dk önce inen oyun nasıl hatalı olur hadi onu geçtim yok mu bu sistemin eksik kısımları onar tuşu
    Şöyle bir yazı çıkıyor onarır mı ? Tekrardan mı yükleyeyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 24 Kasım 2017; 3:52:25 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.