Şimdi Ara

Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
6
Favori
9.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

almak isteyen varsa pm atabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

reis orda driverımsı bir sıkıntı var bence. cpu değerleri de kötü nedense.

oyun pc'ye çıkan yılın en iyi oyunlarından biri olabilir ama olayı farkedememiş pc oyuncuları,önceki oyunlarda ne olduğunu pek bilmiyorlar haksız sayılmazlar.

Bu videoda gpu bound %100 gösteriyor. Bende 35'i geçmiyor. Amd 8350 işlemcisi olan arkadaşın, %100 olmasada %90'a yakın değerleri var. Önceden ekran kartı bir üst slotta, duruyordu, sonra onu bir alttaki slota aldım. Acaba ondan dolayı olmuş olabilir mi diye düşünmeye başladım. Gerçi ram 12 Gb, oyunun kurulu olduğu yerde ssd değil, hdd...

Ikisi de x16 ise sorun olmamasi lazim ama yine de ilk slotu tercih ederdim. GPU Bound degerinde net bir sorun var zaten dostum.

• Adam akıllı horde oynayacak arkadaşlar, özellikle geow 3 den kalma iseniz ekleyiniz:

OTTO CEM TR
  • ben daha yeni 1080 gtx aldim oyun bedava deniyodu ne oldu o is

• dodomoco kullanıcısına yanıt
    İlk sayfalarda anlatımı vardı

• ilk oyun tüm platformlara çıkmıştı. baya beğenilmişti. sonra microsoft xbox satışlarını arttırmak için 2. ve 3. oyunu sadece xbox desteğiyle çıkarttı. ama microsoft un unuttuğu bir şey vardı. bu oyun xbox aldıracak kadar iyi değildi. sonunda microsoft bunun farkına varıp son oyunu bizlere sundu. ama burada da görüldüğü gibi beklentiyi karşılayamadı. yakında 2. ve 3. seride remake adında bizlere sunulur. ama bu kadar yapılan çakallıktan sonra ancak oyunun malum sürümü düşerse buralar canlanır.
  • Oyun konsol sattıracak kadar iyi oyun ve PC'ye çıkması oyunun iyi olmadığı için değil Windows 10 ve Xbox stratejisinden kaynaklı.

Windows 10 ile Xbox tümleşik olarak çalışıyor sadece Gears of War değil bütün exclusiveler PC'ye de uygun.
  • "Beklentiyi karşılamadı " sözün fiyattan dolayı ise katılıyorum ama oyundan bahsediyorsan arkadaşın dediği gibi konsol aldıracak oyun.Hele Pc deki grafiklerle gerçekten oynanması gereken bir oyun.Umarın Microsoft indirime gider ve çoğu insan oynar bu oyunu.Aksiyon/TPS oyunları arasında Uncharted 4 den sonra en iyi oyun bu diyebilirim bu sene
  • Arkadaşlar sorun formattan sonra düzeldi. Performansım baya arttı. Cpu puanında ciddi fark oluşturdu.

Formattan Önce AMD9590
    Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU]

Formattan sonra AMD9590

AMD8350

• Arkadaşlar benim işlemcim i7 3770k evga ftw gtx 1080 nim var dedicated card olarakda gtx 1060 kullanıyorum. Sanırım bu oyun nvidia physx i destekliyor. Çünkü gears of war 4 de benchmark testinde average gpu framerate 140 çıkıyor bende biraz sonra ekran görüntüsünü atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5DFA3868 -- 17 Ekim 2016; 22:37:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU]
  • Bir alman key sitesinde 130 tl'ye denk gelecek şekilde buldum oyunu. Ancak "Gears of War 4 [Xbox One] Digital Account mit Game" ibaresi var.

PC'de oynayabilir miyiz ? Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum.
  • Bugün bende gördüm ama bir fikrim yok. Bilen arkadaşların cevap vermesini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Bugün bende gördüm ama bir fikrim yok. Bilen arkadaşların cevap vermesini bekliyorum.

Account veriyorlarmış hocam. Yani key vermiyorlar, o yüzden fiyat düşük. Size oyunu redeem ettirdikleri bir hesap yolluyorlar o yolla indirip oynuyorsunuz. Bana pek güvenli gelmedi, ayrıca oyunun benim kütüphanemde durmasını isterim. O kadar online falan oynayacağız.
  • Oyunu key olarak satacak olan varsa pm atabilir.
  • Merhabalar..

İmzamdaki sistem ile 2K daki benchmark değerlerim..

Oyunun optimizasyonundan memnun kaldım diyebilirim. ACT II deyim. Hardcore bitirmeye çalışıyoruz.

Birde birşey sorayım. Koşma tuşu olan space ye bastığımızda ,fare ile sola sağa gidemiyoruz,bakamıyoruz.Çok hafif şekilde sağ,sol yapıyor. Bunu daha esnek yapma şansımız var mı acaba ?

Teşekkürler.

• Arkadaşlar bende Gears of War 4 ön sipariş windows 10 ve xbox one için oyun kodu var isteyen varsa benle iletişime geçebilir. Fiyatı 200 tl aşağısı olmaz. (Oyun zaten 260 tl) (Bu kod Xbox 360 Gears of War koleksiyonu Gears of War, Gears of War 2, Gears of War 3 ve Gears of War: Judgment adlı Xbox 360 oyunlarını da içerir.)

Elimde 20 dolar değerinde warface oyun içi kodu var 10 tl'ye veririm. World of Tanks 25 dolar değerinde oyun içi kodu var 10 tl'ye veririm.

Elimde Tom Clancy's Rainbow Six: Siege uplay oyun kodum var fiyatı 60 tl'ye veririm.

Steam hesabımı satıyorum 200 tlhttp://steamcommunity.com/id/avanta7 (furkandaban51@gmail.com) PAZARLIK YAPILIR.

• Gears of War 4'ün yeni haritaları Drydock ve Checkout'un tanıtımları yayımlandı.
    http://www.merlininkazani.com/Gears_of_War_4un_yeni_haritalari_Drydock_ve_Checkoutun_tanitimlari_yayimlandi-oyun_haber-91293p1.html
    Haritalar çok oyunculu modunda ücretsiz oynanabilecek.

• Oyun Kinguin de key olarak satılmakta.124 liradan başlıyor fiyatlar.Açıklamada pc içinde geçerli yazmakta.
    https://www.kinguin.net/tr/category/30096/gears-of-war-4-xbox-one-voucher/?___store=kinguin_tr_turkish&___from_store=english

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 1 Kasım 2016; 11:19:45 >
  • arkadaşlar elimde oyunun aktive edilmemiş key var yarı fiyatına satabiirim .

selamlar,
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.