Şimdi Ara

Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
6
Favori
9.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kubillian

Böyle mükemmel bir serinin sequel oyunun pc tarafında bu kadar ilgi görmesi üzücü.

Benim için apayrı yeri vardır. 1,2,3 her biri birbirinden efsanedir. özellikle 2. oyunu oyuncuyum diyen herkesin en az bir kez görmesi gerek.Kesinlikle muhteşem bir seridir. Eğer sadece pc ve playstation da takıldıysanız, 360 da şu oyunların çıktığı zamanki o yoğunluğu o heyecanı yaşamadınız demek. Çok şey kaçırdınız derim. Omuz kamerası, cover mantığı, bütün oyun sektörünün, özellikle tps nin seyrini değiştirmiştir. Özellikle tps oyunlarında cover alma, gears of war'dan sonra bi şeye benzemiştir diyebilirim.

Unreal engine'i de küllerinden doğuran yine geow'dur. Unreal engine 3 motoru 7. jenerasyon konsolları ( haliyle dönem pc lerini )hemen hemen tek başına götürdü diyebilirim. Çoğu hit oyun bu motorla şekillendi. Optimizasyonu iyidir. Kullanımı rahattır. görselleri optimum seviyededir. Sektörde en büyük yeri edinmiştir.

Geow 4 ise bambaşka bir konumda şu an. Emin olun bu oyunla beraber unreal engine 4 motoru kendini tam manasıyla tanıtabilecek. Devamında yine çok güzel işler göreceğiz.

Oyun istediği kadar iyi olsun fark etmez. 1. oyun çıktı Pc'ye ama geri kalanı nerede? 1'den 4'e atlatmaya çalışıyorlar Pc oyuncularını. Hal böyleyken ilginin az olması doğal bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

Oyunu zar zor indirdik 3 kere hata verdi indirirken deli oldum. Tam giricem şimdide güncelleme gelmiş ve bir türlü yapamıyor güncellemeyi iyimi. 506 mb ta takıldı kaldı ne denediysem olmuyor ilerlemiyor çok pis sövüyorum şuan böyle rezalet bir sistem görmedim ben koskoca yazılım devinin yaptığı şu mağazaya bakın. Paramızla rezil oluyoruz resmen.

Ben de de aynı sorun var, güncellemede hata veriyor. Bir de microsofta yazılım devi diyorlar.Böyle yazılım devinin içine tüküreyim.
  • TheBearGrylls kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yok.

• Oyun muhteşem olmuş PC ci arkadasların parası yetmemiş anlalışan almaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 13 Ekim 2016; 9:20:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıydım paraya aldım Amazon'dan PC için Gerçekten harika olmuş oyun, optimizasyon mükemmel, grafikler şahane, atmosfer, aksiyon üst seviyede. Hikaye de şimdilik iyi gidiyor bakalım, zaten Xbox'da oynadığım bir seriydi. The Coalition'ı tebrik etmek lazım, iyi iş çıkarmışlar Windows 10 tarafında
  • gittigidiyordan durma playden satın aldım oynuyorum tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

Oyunu zar zor indirdik 3 kere hata verdi indirirken deli oldum. Tam giricem şimdide güncelleme gelmiş ve bir türlü yapamıyor güncellemeyi iyimi. 506 mb ta takıldı kaldı ne denediysem olmuyor ilerlemiyor çok pis sövüyorum şuan böyle rezalet bir sistem görmedim ben koskoca yazılım devinin yaptığı şu mağazaya bakın. Paramızla rezil oluyoruz resmen.

Ben de de aynı sorun var, güncellemede hata veriyor. Bir de microsofta yazılım devi diyorlar.Böyle yazılım devinin içine tüküreyim.

Sorunun ne olduğunu buldum.Yetersiz disk alanı hatası. Oyun güncelleme yapmak için 80 gb boşluk istiyor hdd'de. Sırasıyla, ayarlar-sistem-uygulamalar ve özellikler tıklayıp açılan sayfada geow 4'ü bulup, üzerine tıklayıp taşı seçeneğini seçiyoruz ve 80 gb'tan fazla boşluğu olan hdd'mizi seçip taşıyoruz.Sonra çalıştır kısmına, wsreset.exe yazıp enter yapıyoruz, 5-10 sn bekledikten sonra reset atıyor, mağaza uygulamasına. Bu işlemi yaptıktan sonra, pc'ye restart atıp, mağaza kısmına girip, güncelleştirmeleri denetleye tıklayıp, geow 4'ün updateini inidiyoruz.

• Optimizasyon çok iyi oyunda.Atmosfer grafik herşey iyi ama mafia nın çeyreği kadar ilgi görmüyor ilginç.Bu sene verilen paranın hakkını veren tek oyun diyebilirim(şu ana kadar).Mafia 3 e patch gelene kadar bu oyunu satın alıp oynamanızı kesinlikle tavsiye ederim.Atmosfer gerçekten çok iyi.Konuya biraz geç giriyor ama flashbackler oyunda çok iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufpanla

arkadaşlar yeni ekran kartı aldığımda hediye edildi oyun zaten bende alacaktım o ayrı konu. oyunun kendi benchmark testinin ekran görüntüsünü koyuyorum. ekran kartı msi gtx170 x 8gb dir.
    Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU]

Bende senin ayarların tıpatıp aynısını yaptım. İşlemci daha üst model olmasına rağmen daha kötü performans aldım.Sorun ne acaba.İşlemci ve gpu'da oc yoktur bende. Acaba sizde 16 gb bende 12 gb ram olduğu için olabilir mi?Ya da sizde doğal 2k bende, dsr işlemi olduğu için mi böyle oldu.
    Benim testte şöyle;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 13 Ekim 2016; 11:04:27 >

• @GT_55 bende de normal 2k değil. ama bende çözünürlük yanında %100 sizde %133 yazıyor. 60hz ayarı varsa bi ona bakın gpu bound ne bilmiyom ama sizin o düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufpanla

@GT_55 bende de normal 2k değil. ama bende çözünürlük yanında %100 sizde %133 yazıyor. 60hz ayarı varsa bi ona bakın gpu bound ne bilmiyom ama sizin o düşük.

Tamam hocam, bende masaüstündeki çözünürlük 1080p'di, ondan öyle yazmış bir de 2k ya ayarlayıp öyle yapacam test.

Ekleme: Evet aynı şekilde denedim, sonuç yine aynı.Sanırım sizin ram 16gb benim ramler 12gb olduğu için olmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 13 Ekim 2016; 22:56:19 >
  • Üstte ''oyun çok iyi,neden oynanmıyor ilgi görmüyor burada'' tarzı mesajlar var da cevap vereyim.Ana sebebi seri olan ve hikayeleri bağlantılı bir oyunun PC'ye sadece ilkinin gelmiş olması ve bu oyunla ilk oyun arasında Judgment da sayılırsa 3 oyun olması.Hikaye karakterler ne durumda,ne oluyor ne bitiyor hiçbirimiz anlayamayacağımız için ilgi çok az.Şahsen aradaki oyunlar da PC'ye gelirse ilk oyunu oynamış biri olarak diğer oyunları da bunu da oynarım kesinlikle.İkinci sebebi ise DX12-Win10 olayı.Hala pek çok kişi Win7 kullanıyor,zaten son zamanlarda çıkan sadece Win10 destekleyen oyunların hiçbiri yeterince ilgi görmedi
  • Arkadaşlar PC'de gold üyelik istiyor mu oyun?
  • Gold üyelik derken tam olarak ne demek istediniz ?
  • Oyun grafikleri xbox one s & oled tv kombinasyonunda dehşet görünüyor.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    reis orda driverımsı bir sıkıntı var bence. cpu değerleri de kötü nedense.

oyun pc'ye çıkan yılın en iyi oyunlarından biri olabilir ama olayı farkedememiş pc oyuncuları,önceki oyunlarda ne olduğunu pek bilmiyorlar haksız sayılmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 14 Ekim 2016; 5:13:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Üstte ''oyun çok iyi,neden oynanmıyor ilgi görmüyor burada'' tarzı mesajlar var da cevap vereyim.Ana sebebi seri olan ve hikayeleri bağlantılı bir oyunun PC'ye sadece ilkinin gelmiş olması ve bu oyunla ilk oyun arasında Judgment da sayılırsa 3 oyun olması.Hikaye karakterler ne durumda,ne oluyor ne bitiyor hiçbirimiz anlayamayacağımız için ilgi çok az.Şahsen aradaki oyunlar da PC'ye gelirse ilk oyunu oynamış biri olarak diğer oyunları da bunu da oynarım kesinlikle.İkinci sebebi ise DX12-Win10 olayı.Hala pek çok kişi Win7 kullanıyor,zaten son zamanlarda çıkan sadece Win10 destekleyen oyunların hiçbiri yeterince ilgi görmedi

Bunları demeye gelmiştim, gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

reis orda driverımsı bir sıkıntı var bence. cpu değerleri de kötü nedense.

oyun pc'ye çıkan yılın en iyi oyunlarından biri olabilir ama olayı farkedememiş pc oyuncuları,önceki oyunlarda ne olduğunu pek bilmiyorlar haksız sayılmazlar.

Bu videoda gpu bound %100 gösteriyor. Bende 35'i geçmiyor. Amd 8350 işlemcisi olan arkadaşın, %100 olmasada %90'a yakın değerleri var. Önceden ekran kartı bir üst slotta, duruyordu, sonra onu bir alttaki slota aldım. Acaba ondan dolayı olmuş olabilir mi diye düşünmeye başladım. Gerçi ram 12 Gb, oyunun kurulu olduğu yerde ssd değil, hdd...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 14 Ekim 2016; 9:20:09 >

• psycho90 kullanıcısına yanıt
    Ek olarak fiyatı fazla. Key satan sitelerde de satılmıyor diğer oyunlar gibi. Mağazanın durumu ortada. İndirme,güncelleştirme sorunları. Az ilginin olması normal.

• Birinin ekran kartının yanında hediye etmişler, bende satın aldım, bakalım iniyor. Herkes çok güzel diyor oyun için. Multisini merak ediyorum, artık kaç güne inerse :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.