Şimdi Ara

GEARS OF WAR SERİSİ TÜRKÇE YAMA İSTEK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe yamayı hak eden bir oyun serisi, bu kadar zaman kimse el atmamış, çeviri grupları lütfen hak eden oyunlar için uğraşın, inşalllah çevirilerini görürüz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Öncelikle son oyun hariç hepsi Microsoft Store üzerinden oynanıyor. Microsoft oyun dosyalarına erişim izni vermediğinden yama yapmak mümkün değil. Gears 5 Steam'e geldi ona yama yapmak mümkün ama oyunda zaten resmi dil desteği var. Boşuna açılmış bir konu...
  • Modlama yapılamıyor ki Microsoft Store oyunlarına. Yoksa ilk destek bağış vs benden gelir direk.
  • TackleBarry kullanıcısına yanıt
    1. Oyuna yapılmış ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok da gerek yok be. Keşke 2 ve 3 pcye gelse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Çok da gerek yok be. Keşke 2 ve 3 pcye gelse
    Gelecektir mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil konsola Master Chief Collection tarzı bir Marcus Fenix Collection yaparsalar on numara olur. Halo ile birlikte konsol aldıran oyunlar kesinlikle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son oyun ve gelecek tactics için türkçe çalışma görmek güzel olur
  • İbrahim770 kullanıcısına yanıt
    Son oyun zaten resmi Türkçe, Tactics de büyük ihtimal Türkçe olacaktır. Microsoft tarafı son iki büyük oyunları olan Forza Horizon 4 ve Gears 5'i resmi olarak Türkçe getirdi.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman :) Ben oynamadım ama şu pcyi yenilediğim zaman oynamayı düşünüyorum strateji sevdiğimden gears tactics istek listemdeydi o türkçe değildi
  • İbrahim770 kullanıcısına yanıt
    Microsoft Türkiye son 1.5 yıldır bayağı iyi çalışıyor. Steam'e getirdiği oyunlara özel fiyatlandırmalar da yapıyor. Ori örneğin hem Steam'e geliyor hem de Türkçe. Aynı şekilde umarım Tactics de gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.