Şimdi Ara

Gears Of War Türkçe Yapımı v1.2 ÇIKTI (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
11.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gears Of War Türkçeleştirme Yapımı tanıtım amaçlı ilk sürümü yayınlanmıştır arkadaşlar.
    Türkçe Yapımının ve oyunun sağlıklı çalışabilmesi için resmi yama 1.3'ü yüklemeniz tavsiye edilir.

Gears of War 1.3 patch

İndirmek için tıklayınız

Gears Of War Türkçe AVM v1.0

İnidrmek için tıklayınız!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 27 Aralık 2009; 1:42:33 >

• Hocam indirip deniyorum şimdi eline emeğine sağlık şimdiden.
  • tşk
  • LegoLas tüm sitelere upload etmişsin .. Büyüksün Dostum
  • elinde sağlık dostum..
  • Oh be sonunda hersey için tekrar teşekkurler
  • eline sağlık çok iyi oldu bu.
    arkadaşlar 1.3 yamasını yüklerken şöyle bir hata alıyorum.yardım ederseniz çok sevinirim
    ''old file not found.however,a file of the same name was found.no update done since file contents do not match''
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

eline sağlık çok iyi oldu bu.
    arkadaşlar 1.3 yamasını yüklerken şöyle bir hata alıyorum.yardım ederseniz çok sevinirim
    ''old file not found.however,a file of the same name was found.no update done since file contents do not match''

oyunu sıfırdan temiz bir şekilde kur crack vs. yapma . ardından 1.3 yamasını yükle ve en son sana pmden attığım kreki kullan
  • diğer bilgisayar da bende kurup denedim..gayet iyi çalıştı..tekrar teşekkürler..

birde 1.3 patch yüklerken bende hata aldım ama oyunu açtığımda hiç bir sorun yoktu..
  • çok güzel oyunu hemen indiriyim :) Teşekürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem9000 -- 28 Aralık 2009; 0:35:40 >
  • 1.3 yamayı yükleyemiyorum hata veriyor arkadaşlar ne yapmam lazım..dediğn gibi kurdum temizce yamayı kuramıyorum..crack de yok tabiiii.oyuna giriyorum türkçe olmamış. ..heeelp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasey -- 28 Aralık 2009; 1:47:41 >
  • Eline sağlık kardeşim, yamayı indirdim, ilk fırsatta oyunu kurup yamayı deneyeceğim.
  • tekrar sagol arakdaşım emegine saglık türkçe yama oyuna biraz daha zevk kattı ama nedense ben bu oyuna ısınamadım bi türlü
    neyse birazdaha ilerliyelim bakalım nasıl olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

tekrar sagol arakdaşım emegine saglık türkçe yama oyuna biraz daha zevk kattı ama nedense ben bu oyuna ısınamadım bi türlü
    neyse birazdaha ilerliyelim bakalım nasıl olacak.

eminim beğenirsin ilerledilçe çok sarıyor oyun
  • teşekkürler oyunun yarısına kadar gelmiştim ama birdaha baştan başlayacağım :)
  • ellerine sağlık kardeş gerçekten güzel bir çalışma.Bu arada oktay_reis kardeş rica etsem bana pm den oyunun 1.3 crackini yollar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighQuality® -- 28 Aralık 2009; 15:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil_1164

ellerine sağlık kardeş gerçek güzel bir çalışma.oktay_reis kardeş rica etsem bana pm den oyunun 1.3 crackini yollar mısın?

bende aceba 1.3 crack ini alabilirmiyim...oyunu bir türlü türkçe yapıp çalıştıramadım
  • Korsan paylaşım yapmak ve istemek yasak
  • türkçe yama tamam... 1.3 patch tamam... oyun tamam... ama 1.3 ilaç olmadığı ıcın oyunu oynayamıyoruz iyimi
  • herkese tek tek pm atamam vaktim olmuyor.. ama şöyle söyliyim .. google a girin ''gears of war 1.2 *rack yazın ilk çıkan sonuca tıklayın (* c olacak)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.