Şimdi Ara

Gears Of War Türkçe Yapımı v1.2 ÇIKTI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
12.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada yama ne alemde legolas ? 2010 dan önce çıkar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay_reis

bu arada yama ne alemde legolas ? 2010 dan önce çıkar mı

Ben 2012 olarak düşünmüştüm Bölümler tamamlanmıştır arkadaşlar. Oyuncu konuşmalarından Cole ve Kim kalmıstır. Onlarda tamamlanıp son düzenlemeler yapılıp Türkçe Yapımı sunulacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas777

quote:

Ben 2012 olarak düşünmüştüm Bölümler tamamlanmıştır arkadaşlar. Oyuncu konuşmalarından Cole ve Kim kalmıstır. Onlarda tamamlanıp son düzenlemeler yapılıp Türkçe Yapımı sunulacaktır.

büyüksün yama için sabırsızlannıyorum

• quote:

quote:

yha bak bence hemen sunma bi yanlışlarını kontrol et mesela giriş videosunda bi cümle de anlam bozukluğu vardı ne dediği anlaşılmıodu işte böle videoları koy hem yanlışın var mı diye bakalım hemde sen daa güzel bi çalışma yapmış olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Blood Hand
    yha bak bence hemen sunma bi yanlışlarını kontrol et mesela giriş videosunda bi cümle de anlam bozukluğu vardı ne dediği anlaşılmıodu işte böle videoları koy hem yanlışın var mı diye bakalım hemde sen daa güzel bi çalışma yapmış olursun

Uyarı için teşekkürler. Düzenleme yapılıp yeni video eklenmiştir
  • çok güzel bir çalışma tebrikler olsun sana..sırf senin için bu oyunu tekrar türkçe olarak oynayacağım..şimdiden indirmeye başladım..ONLY FOR YOU
  • İyice sabırsızlanmaya başladım. Oyun kurulu bekliyo öyle yavv
  • Dostum emeklerin için teşekkürler... Bu arada yama için 1.3 gerekli sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious_man

Dostum emeklerin için teşekkürler... Bu arada yama için 1.3 gerekli sanırım...

bu arada hazır konusu açılmışken ben direk 1.3 yamasını kurup ilacını verdim önceki yamaları kurmam gerekirmiydi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mysterious_man

Dostum emeklerin için teşekkürler... Bu arada yama için 1.3 gerekli sanırım...

bu arada hazır konusu açılmışken ben direk 1.3 yamasını kurup ilacını verdim önceki yamaları kurmam gerekirmiydi?

gerekmiyor.
    oyunu kurdum 3 gündür başlamadan bekliyorum.yama geldiği anda ...

• Beklemedeyiz Yama Çıksada oynasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkhan.

Beklemedeyiz Yama Çıksada oynasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tımestop

quote:

Orijinalden alıntı: Gkhan.

Beklemedeyiz Yama Çıksada oynasak

bu arada yama n zaman çıkacak LegoLas?
  • bu oyunda problem vardı bi bölüme gelip atıyordu sürekli onun çözümü çıktımı
  • quote:

Çıkıs tarihi eklenmiştir arkadaşlar. Unutmayın v1.0 sadece tanıtım amaçlı olacaktır. v.1.1 sizlerin eleştirileri ve görüşleri doğrultusunda düzenleme yapılarak 01.01.2010 tarihinde sunumu yapılması planlanmaktadır.
    CIKIS TARİHİ : 27.12.2009
  • quote:

quote:

Çıkıs tarihi eklenmiştir arkadaşlar. Unutmayın v1.0 sadece tanıtım amaçlı olacaktır. v.1.1 sizlerin eleştirileri ve görüşleri doğrultusunda düzenleme yapılarak 01.01.2010 tarihinde sunumu yapılması planlanmaktadır.
    CIKIS TARİHİ : 27.12.2009

Hocam gece saat 00:00' ı gösterdiğinde ayın 27si olacak.O zamanmı vereceksin yamayı yoksa .

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyzadeM
    Hocam gece saat 00:00' ı gösterdiğinde ayın 27si olacak.O zamanmı vereceksin yamayı yoksa .

Evet arkadaşlar saat 00:00 gösterdikten sonra indirilebilir durumda olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 26 Aralık 2009; 20:33:19 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeyzadeM

Evet arkadaşlar saat 00:00 gösterdikten sonra indirilebilir durumda olacaktır

sunun şurasında 3.30 saatçik kalmış yav

Vallah iyice sabırsızlanmaya başladım. Biran önce gelsede dalsak oyuna

• utanmıyorsun değil mi? oyunu bitirmiş adamlara tekrar oynatmaya
  • vaay büyük bekleme sona erdi demek ha??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.