Şimdi Ara

Gears Of War Türkçe Yapımı v1.2 ÇIKTI (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
11.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hüramiral

kardeş birlikte bi şeyler yapabiliriz.

Teklifin için teşekkürler. Üzgünüm ki kabul edemeyeceğim. Çeviri işi kolay değil biliyorum. Ama herkesinde konuşma dili farklıdır bunuda unutmayalım.
  • Arkadaşlr en son yüklediğimde bu oyunu oynayamamıştım. araştırdı netten. bi ton şey çıktı yok tarihi geri al yok şunu yap yok bunu yap. Bu yama ve patch sayesinde oyun %100 çalışıyor mu? ona göre boşuna tekrar indirmeyelim oyunu.
  • quote:

Teklifin için teşekkürler. Üzgünüm ki kabul edemeyeceğim. Çeviri işi kolay değil biliyorum. Ama herkesinde konuşma dili farklıdır bunuda unutmayalım.

sanırım "gel bir ekip kuralım birlikte çalışalım" dediğimi sandın. aslında aklıma gelen bu değildi. sırf çalışmanı test etmek için oyunu aldım. birazdan test edeceğim. teklifime gelince asıl demek istediğim seninde iznin olursa çalışmanı kendi web sitemde yayınlamaktır. kesinlikle senin adını kaldırmak yada onu gibi bir şey yapmak söz konusu değildir. ileriki zamanlarda yamada bir hata gördüm diyelim. bunu kendim düzeltme girişiminde bulunmadan direkt sana söylerim ve müsaitse gerekli çalışmayı sen yaparsın. venomtrk/okan şen arkadaşın iki çalışmasını, buzada_m/ertunç bayram arkadaşımızın bir çalışmasını yayınladım mesela. onlardan da fikir edinebilirsin. (benim faaliyetlerimi görmüşsündür bende çeviri yapıyorum zaten web sitem arşiv sitesi değil. ya kendim yaptığım yamalar yada 3-4 tane paylaşım var ki onlarıda boş bırakmayıp destek veriyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 23 Ocak 2010; 10:34:24 >

• Bu isteğin ile ilgili izni ilk sayfada belirtmiştim.
  • Tamam hallettim. Bu arada çok sağolun bu yama için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 23 Ocak 2010; 13:47:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas777

Bu isteğin ile ilgili izni ilk sayfada belirtmiştim.

ben çalışmanı öyle basite alamam çünkü gördüm iyi bi şey yapmışsın web siteme buradaki üye nikin üye olursan sevinirim böylece web sitemize gelenlerde senin iznin doğrultusunda yapıldığını bilecek. katılım göstermene gerek yok adın listede görünsün yeter. diğer ayrıntıları sana özel mesaj yoluyla atacağım birde msn yoluyla temas kurarsak iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüramiral
    ben çalışmanı öyle basite alamam çünkü gördüm iyi bi şey yapmışsın web siteme buradaki üye nikin üye olursan sevinirim böylece web sitemize gelenlerde senin iznin doğrultusunda yapıldığını bilecek. katılım göstermene gerek yok adın listede görünsün yeter. diğer ayrıntıları sana özel mesaj yoluyla atacağım birde msn yoluyla temas kurarsak iyi olur.

Yapımı beğendiğiniz için teşekkürler. Verdiğin ve verdiğim bilgiler doğrultusunda yayınlayabilirsiniz.
  • Bravo, emeğinize sağlık
  • çalışmayı tamamladım kardeş.

http://forum.donanimhaber.com/m_37445891/tm.htm

Gears of War v1.3 - Türkçe Yama v1.3 [Tamamen Türkçe]
  • Arkadaşlar;kusura bakmayın ana konuyu bulamadığımdan buraya yazıyorum;oyun 2 seneden fazla olmasına rağmen panelimde yazan sistemde %100 cpu yu kulalmıyor normal mi bu? Ayarlar maksimum bir tek çözünürlük 1280*1024 crt monitörden dolayı
  • beyler bu oyunun hiçbir sunucuda tr yaması yokmudur elinde olan paylaşabilirmi biraz nostalji yaşamak istedim de :(
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.