Şimdi Ara

Gears Of War Türkçe Yapımı v1.2 ÇIKTI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
11.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel bir oyun ve çok güzel bir çalışma bitirdiğim oyunu yama çıksın bi heves tekrar bitiricem inşallah.
    Yalnız bir tavsiyem olucak bölüm isimleri çevrilmese tam süper olur gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brs17 -- 8 Aralık 2009; 23:34:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood Hand

yha legolas konuyu açıp gitmişin nerdesin yhaaaaa sorularımıza cevap verrr!!

Kusura bakmayın arkadaşlar işte olmamdan dolayı cevap yazamadım.

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Epic Oyunları
    Özel isimleri çevirmemek daha iyi. Yine de yamanız başarılı oluyor. Kolay gelsin.

Haklısın ama örnek veriyorum mesela "Locust" özel isim olarak geçiyor. Türkçe anlamı "Çekirge" dir. Ama oyunda cekirge ile ilgili birkaç espirisel tercüme çıkınca çevirmek zorunda kaldım. Sadece bu kelime ile değil oyunun %30 özel isim. Örneğin "Cole Train" iri yapılı eski amerikan futbol oyuncusu aslında ama oyunda "Train" Türkçe anlamı "Tren" dir ve bununla ilgilide bir çok espiri geciyor. Genede size kalmış eğerki orjinalliği bozulmasın diyorsanız eski haline getiririm. Ama bence artık alışmamız lazım diye düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Blood Hand

walla arkadşım eline koluna sağlık bende bu oyunu daa oynamadım ne zaman biter hikayesiyle anlayarak videoları geçmeden oynamak zevkine eriştiriyon bizi allah tuttuğunu altın etsin inş.

sömestreye kadar bitirirsin nolur bi cevap at ne zaman bitceği konusundaaa

Evet arkadaşlar Türkçeleştirme Yapımı PC içindir. Türkçeleştirme işlemleri bitince son bir düzenleme yapılcaktır. Sonra sunumu yapılacaktır. Sonra da sizden gelen eleştiriler doğrultusunda yapımı istediğiniz şekilde sunacağım arkadaşlar.
    Bu arada eleştiride bulunan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 9 Aralık 2009; 0:12:40 >

• Çoklu Oyuncu Tanıtım Videosu eklendi

• sabırsızlıkla bekliyoruz
  • oynayıp sileli yıllar oldu kusura bakma bidaha indiremem.
  • çok güzel bi haber tekrardan oynarım bu yama ile Teşekürler :)
  • legolas buda harika olmuş eline sağlık yha walla zaten oyunu orjinal alcaktım ellerine sağlık ama bişi dicem çıkış tarihi kesin deil dimi yani bana gün ay yıl olarak bi tarih söyleyemessin demi??

Legolas forever

Adına fun club kurmak lazım

• yha gears eski bi oyun olduğundan online da çok kişi olmaz sanıyodum walla satmamışlar helal olsun adamlar ağızlarının tadını biliyorlar

ah ah bi 2 yi çıkarmadılar gitti sırf bu yüzden xboxa gıcık oluyorum ama yapımcılarda kabahat madem xboxa çıkıyo gears 2 pc yede çıksın hayret bişi yha

• quote:

Orijinalden alıntı: Pisiko_21

oynayıp sileli yıllar oldu kusura bakma bidaha indiremem.

Tamam sen bunu dedin ya arkadaşlar çeviriyi iptal etmişler. Varmı yeni indirip silmediğin çevrilsin dediğin bi oyun??
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyzadeM

quote:

Orijinalden alıntı: Pisiko_21

oynayıp sileli yıllar oldu kusura bakma bidaha indiremem.

Tamam sen bunu dedin ya arkadaşlar çeviriyi iptal etmişler. Varmı yeni indirip silmediğin çevrilsin dediğin bi oyun??

daima arkandayım sırf mesaj sayısı artsın diye mesaj atmış adam

• Süper olmuş dostum.
  • aga noolur çabuk bitir yha deliriyorum burda bak biraz hızlı bitirirsen assasin's creed yerine ilk bunu oynucam ve artık bu oyunun orjinali kaç para olmuştur d&r gibi yerlerde satılırmı bilen varsa bi yardım etsin lütfenn!!!

• bu günlerde herkese oyun çeviri merakı sardı daha önceleri neredeydiniz inşaallah geçici bir salgın değildir bu hızla devam eder emek veren tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum ellerine sağlık
  • 3.Bölüm tamamlandı arkadaşlar

Giriş Videosu eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 23 Aralık 2009; 0:06:00 >
  • legolas777 bu pc için değil mi?
    oyunu oynamamıştım bile daha iyi olcak bu pc içinse
  • off harikasın kardeşim sayende oyunu tekrardan oynarım inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Kolay gelsin güzel bir çalışma
  • Ellerinize Sağlık
  • Hayırlı olsun

Keşke Gears of Warın devamıda pcye gelseydi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.