Şimdi Ara

Gears of War :ULTIMATE EDITION -ANA KONU (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
6
Favori
15.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen yeni bir oyun gibi olmuş. 60 FPS'nin akıcılığı asıl bu tip aksiyonun tavan yaptığı oyunlarda belli oluyor. Yanlız ben sağlam paslanmışım ilk girdiğimde koşma diye analoga falan bastım o derece Haliyle gelen vurdu giden vurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 17 Haziran 2015; 15:09:52 >
  • Yalnız Canals çok kötü haritaymış
  • Benim gibi 3'den geçiş yapanlar için oyun baya bir değişik geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazseyfo kullanıcısına yanıt
    3'ü zamanında o kadar çok oynamışım ki uzun zamandır oynamasam bile 3 oynar gibi oynamaya çalışıyorum.Siper almada ve çıkmada sıkıntı yaşıyorum en çok.Siper alıp karşıya atlarken adama tekme atma da yok.2-3 sefer atladım.Kafama sıktılar.Ampul gibi bakakaldım.
  • Ölüme koşanlar super her Gears'da olduğu gibi. Otomatiğe bağlamış koşuyorlar yiyorlar pompalıyı, nasılda ölüyorlar ama, ölüm sesi super sanki içinden ölümü alıyorlar.

Ama snip ile headshot çekenler fena. Takımda 1 oyuncu bile kötü oynasa oyunu veriyorsunuz hiç kaçarı yok. Adam 1 adam vurmuş 11 defa ölmüş. Allah belasını versin böyle adamın.
  • Gelen geçen patlatıyor dümdüz koşanlara doğrudur
  • Şuan dolmuştayım eve gidiyorum ilk defa geow oynıcam.Geçen nesilde içimde kalmıştı.Bi tlou online a bakıyodum bide geow a.İnş tatmin olurum.Başlarken zorlanırmıyım acep

• Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    Baya tokat manyağı yaparlar söyliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Baya tokat manyağı yaparlar söyliyim

İnş kolay alışırım.

• Gelin beyler gelin su sıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Gelin beyler gelin su sıcak

Hocam team deadmatch e giriyorum assembling squad diyo sonra main menü ye atıyo.Napcam bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Gelin beyler gelin su sıcak

Hocam team deadmatch e giriyorum assembling squad diyo sonra main menü ye atıyo.Napcam bilmiyorum

Şu an herkesde durum aynı.Sanırım aşırı yüklenme var.
  • Hayatımda oynadığım nadir mükemmel oyunlardan.Halo kadar olmasada benim için ,mükemmel oyun ben fps özürlü olduğum için pek anlamadım ama oyun hertürlü oynatıyo kendini ..Normal oyunda 4vs4 üzeri yokmu max 4 mü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Cavill -- 17 Haziran 2015; 22:38:16 >
  • Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    Gears 1, 4vs4. İkinci oyundan itibaren 5vs5 oldu.
  • Betada birlikte oynayabilseydik efsane olurdu.Turnuva yapardık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Cavill -- 17 Haziran 2015; 23:40:24 >
  • gear of wars ız xbox olmaz hadi diyoruz çok oynadık xbox 360 da xbox one aldık yokluğunu hissediyoruz.
    demosunu koysunlar 3mgbit internetle indirmeye hazırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

gear of wars ız xbox olmaz hadi diyoruz çok oynadık xbox 360 da xbox one aldık yokluğunu hissediyoruz.
    demosunu koysunlar 3mgbit internetle indirmeye hazırım.

Beta Marketplace de değil dostum. Sitesinden kayıt oluyorsun 24 saat içinde Beta kodunu gönderiyorlar ve o şekilde indiriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIOHAZARD

Oyun PC içinde duyuruldu. Diğer devam oyunları içinde yeşil ışık yaktı Rod reyiz.

Microsoft çok aptalca hareket ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

quote:

Oyun PC içinde duyuruldu. Diğer devam oyunları içinde yeşil ışık yaktı Rod reyiz.

2. ve 3. oyun PC'ye gelmedikçe bence konsol için pek bir dezavantajı yok. İlk oyun zaten PC'de vardı, o yüzden remaster versiyonunu da getirmişlerdir. Hem de oyunun reklamı oluyor işte PC oyuncularına, hazır GEARS 4'te yoldayken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

quote:

2. ve 3. oyun PC'ye gelmedikçe bence konsol için pek bir dezavantajı yok. İlk oyun zaten PC'de vardı, o yüzden remaster versiyonunu da getirmişlerdir. Hem de oyunun reklamı oluyor işte PC oyuncularına, hazır GEARS 4'te yoldayken.

Genel olarak kast ettim.
    Geow ultimate,Killer Instinct ,Sea of Thieves
    görünüşe göre diğer geow oyunlarıda gelecek
    bence bu saçmalık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.