Şimdi Ara

Gears of War :ULTIMATE EDITION -ANA KONU (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
6
Favori
15.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bm07tr

quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

quote:

Orijinalden alıntı: BIOHAZARD

Oyun PC içinde duyuruldu. Diğer devam oyunları içinde yeşil ışık yaktı Rod reyiz.

Microsoft çok aptalca hareket ediyor.

2. ve 3. oyun PC'ye gelmedikçe bence konsol için pek bir dezavantajı yok. İlk oyun zaten PC'de vardı, o yüzden remaster versiyonunu da getirmişlerdir. Hem de oyunun reklamı oluyor işte PC oyuncularına, hazır GEARS 4'te yoldayken.

Genel olarak kast ettim.
    Geow ultimate,Killer Instinct ,Sea of Thieves
    görünüşe göre diğer geow oyunlarıda gelecek
    bence bu saçmalık.

Bence de gelmemeli, exclusive ise öyle kalmalı. Windows 10 için belki bir kaç kıyak daha geçebilirler, fakat fazlasının olacağını sanmıyorum. Adamlar da konsolunun satılmasını istiyor sonuçta, ona göre hamlelerini yaparlar.

• geow1 pc'de olduğu için remaster geliyor.killer instinct'in pc'ye gelmesi satışlara zarar vermez.rare ın yeni oyunu ve diğerleri zaten küçük oyunlar.aynı vista döneminde olduğu gibi bazı oyunları windows pc'lere çıkartıyor MS.Forza Geow ve Halo gelmez.
  • xbox one ve pcye aynı zamanda çıkarmaları biraz saçma olmuş. Ama illa windows 10 çıkışında vermek için böyle yaptılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geow oynamak için doğmuşum az önce pompalıyla artarda 3 adam aldım kafadan.Daha 2.günüm. böyle bi oyun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Cavill -- 18 Haziran 2015; 23:33:47 >
  • Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    Biz ona acemi şansı diyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

Ben geow oynamak için doğmuşum az önce pompalıyla artarda 3 adam aldım kafadan.Daha 2.günüm. böyle bi oyun yok

Bu oyunun tadını alırsan birdaha bırakamazsın baştan uyaralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

Ben geow oynamak için doğmuşum az önce pompalıyla artarda 3 adam aldım kafadan.Daha 2.günüm. böyle bi oyun yok

Bu oyunun tadını alırsan birdaha bırakamazsın baştan uyaralım

Tahmib ediyorum zaten.Seni ne zaman görsem xbox dash pb yazıyo

@batman

Hahaha ama gerçekten iyi oynuyorum
    Kolay alışırsın zor vazgeçersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Cavill -- 18 Haziran 2015; 23:41:25 >

• Bu oyunda finish çizgisine gnasher ile giriyorum yolları lazer teknolojisi ile aktarmışlar oyuna adamın kafası patlıyor vurunca

• Full sürümde Gears 3'deki Cole Train karakterine sahip olmak istiyorsanız bu gece TR saati ile 24:00-03:00 arası oyuna girip oynamanız yeterli :

Gears of War :ULTIMATE EDITION -ANA KONU
  • beyler bu ultimate edition'da hangi oyunlar olacak

gears 1 2 3 vs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

beyler bu ultimate edition'da hangi oyunlar olacak

gears 1 2 3 vs?

1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş girdiğim her oyunda patatese dönüyorum. Daha kill alabildiğim oyun yok. Hep asist aliyorum takım sonunculuğunda kadrolu elemanim resmen. Cok moralim bozuldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Arkadaş girdiğim her oyunda patatese dönüyorum. Daha kill alabildiğim oyun yok. Hep asist aliyorum takım sonunculuğunda kadrolu elemanim resmen. Cok moralim bozuldu.

Merak etme, patates olan tek sen değilsin. En sinir olduğumda kafamı patlatmaları.

• Gears 4 diye satsalarmış da olurmuş , 360 da oynadığımız bu muydu dedim bi an.Serinin her oyununun campaignini 32738 defa oynamışımdır ama Gears of War 1'i bi sabaha kadar oynamışlığımız var bi ben bi Ümit abi biliyo , aynı yeri geçemeyip defalarca oynamaktan psikolojim bozulmuştu ama yine olsa yine yüzlerce kez oynarım benim için öyle yeri olan bi oyundur bu.Kimse seriously 1'den bahsetmemiş konuda da , şöyle söylim keşke dönse de hayvan gibi ona kassak diye içimden geçiriyorum Gears'da açılan achievementlar bile bi başka oluyo yemin ederim.Eğitim durumlarından dolayı One'a ne zaman geçeceğim muallak olsa da oyun elime geçer geçmez Insane'de campaign bitirilir ve direk versusa girilir geri kalan hikayeyi bilen biliyor zaten :)

Videolardan az çok izlediğim kadarıyla mekanikler ve hatta glitchlerine kadar orijinal oyundan pek bir şey değiştirmemişler ve aslında bi bakıma da hoş olmuş denebilir.Sonuçta Gears of War serisinin en hardcore oyunu bu ve 2. oyundu.Shotgun + melee , active reload olmuş sniper ile 1 bodyshotta dbno olma , weapon slide gibi dezavantajları yanı sıra sanırım en ama en güzidesi Lancer'ın gücünün düşük olması oyunu counter strike öğelerinden çok güzel uzaklaştıracak aman aman bi oynama yapmamaları iyi olmuş bu konuda.Bi türlü Gears 3 için yapamadıkları haritaları next-gen oynamak ise muazzam bi olay olacak eminim Fuel Depot , War Machine , Canals...

Son olarak oyundaki private maçlardaki özelleştirmelerde bir yenilik var mı acaba kaçırdığım ? Aslında public 4v4 yanı sıra private'da 5v5 seçeneği düşünülebilirdi yeri geliyo Gears3'te dahi sığılmıyordu partilere..Bu tarz özelleştirmeler gelirse harika olur

"Welcome back to the army soldier..."
    "Shit.."

• quote:

gears 1 2 3 vs?

1 ama isminden de anlaşılacağı gibi 1-2-3 karışık aslında, hepsinden serpiştirmiş adamlar çoğunluk 1'e ait.
  • Arm the Homeless kullanıcısına yanıt
    Private maçlar büyük ihtimalle 4v4 olur ama Self-Revive, Active Reload gibi özellikleri ayarlama seçeneği olacakmış. 4v4 olursa turnuva vs. düzenleriz çünkü sadece bizim ekipte 10 dan fazla adam var kafadan

Bu arada , 1 Torque Shot - 4 Kills

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 21 Haziran 2015; 15:19:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

gears 1 2 3 vs?

1 ama isminden de anlaşılacağı gibi 1-2-3 karışık aslında, hepsinden serpiştirmiş adamlar çoğunluk 1'e ait.

nasıl yani? 1. 2. 3. oyundan bolumlerı alıp 1 oyun mu yapmıslar

1.oyun yada 2.oyun yada 3.oyun hiçbirini tm olarak içermiyor mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

gears 1 2 3 vs?

nasıl yani? 1. 2. 3. oyundan bolumlerı alıp 1 oyun mu yapmıslar

1.oyun yada 2.oyun yada 3.oyun hiçbirini tm olarak içermiyor mu?

Hikayeden bahsetmiyorum, multiplayerdan bahsediyorum, silah skinleri mesela sadece 3'te vardı ve bazı karakterler, kostümleri skinleri vs, tamamen 1. oyunun remake'i değil yani 2 ve 3'den özellikler var + mapler de gelir 2. ve 3. oyundan büyük ihtimalle.

• quote:

Private maçlar büyük ihtimalle 4v4 olur ama Self-Revive, Active Reload gibi özellikleri ayarlama seçeneği olacakmış. 4v4 olursa turnuva vs. düzenleriz çünkü sadece bizim ekipte 10 dan fazla adam var kafadan

Millet kill alamıyorum diyor, senin koyduğun resime bak. Çok ayıp!

• quote:

Orijinalden alıntı: lazseyfo

quote:

Millet kill alamıyorum diyor, senin koyduğun resime bak. Çok ayıp!

Bug olmuştur belki de. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila the Great -- 21 Haziran 2015; 16:27:40 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.