Şimdi Ara

Gebze Teknik Üniversitesi düşünen arkadaşlara yardım edebilirim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
15
Favori
63.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt kyk'nın yurdu. Onun disinda yurt cikmassa cevrede kalinabilecek sifa mahallesi, darica, cayirova,gebze ve bayramoglu var. Iclerinden ulasim ve canlilik olarak en idaeli darica bence. Ayrica elektronik muh. Ve ogrenci kulupleri hakkinda merak edilenlere bende cevap verebilirim. Ekstra olarak gelmeyi planlayan arkadaslara sunlari soyliyeyim, okulun egitim kalitesi iyi fakat ekstra olarak diger uni.lere gore cok zorluyorlar. Okulun giris kapisindan elektronik ve bilgisayar muh binalari cok uzakta en az 10 15dk yurume mesafesi var ama buna cozum olarak okul ici ring var(4. Senem daha hic denk gelmedim :D ) ve okulun ucretsiz dagittigi bisikletler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmara bilgisayar ile kıyaslayabilir misiniz hocam ? 26k dayım ve Gtü aklımı çok fazla karıştırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmmaW E kullanıcısına yanıt
    Hocam elektronik müh iş imkanları hakkında bahseder misiniz iş bulma konusunda sıkıntı çeker miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zenciforvet

Marmara bilgisayar ile kıyaslayabilir misiniz hocam ? 26k dayım ve Gtü aklımı çok fazla karıştırdı.

http://cse.eng.marmara.edu.tr/akademik-kadro/ogretim-uyeleri/

2 prof
    2 doç

4 prof
    4 doç

bence karşılaştırma bu kadar yeterli bile ;)

Marmara bilgisayar burayla karşılaşmaz bile arkadaşım YTU Bilgisayar kadrosu bile burası kadar iyi değil. İTÜ ODTÜ Bilkent Koç evet daha iyiler fakat diğer okullar hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: moussa sow 7

yurtlar okula mı bağlı kredi yurtlara mı yurt çıkmazsa yakın çevrede nerelerde kalabiliriz

Okulun içinde değil onu soruyorsanız evet okulla bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: visvisva

Hocam elektronik müh iş imkanları hakkında bahseder misiniz iş bulma konusunda sıkıntı çeker miyim ?

Elektronik Müh iş imkanları yazılım/elektrik firmalarında gayet rahat. Staj yaptığın alan ve yöneleceğin alana göre bir sürü şirket var.

Türk Telekom,Turkcell,General Electric,Havelsan gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

Hocam bilgisayar biraz yükselecek de 40k üstüne de çıkmaz değil mi? Sadece burası için mezuna kalabilirim, üniversiteyi çok sevdim.

Ben de Bilgisayar hedeflememe rağmen Çevre'ye girip geçiş yapabilir miyim diye düşünmedim değil ama iş imkanı pek yok galiba Çevre'de hem de geçiş çok zor denmiş.

Bir de konuma bakarsanız sevinirim:
    donanımhaber forum
    Bil. Müh için mezuna kalmalı mıyım? » Sayfa 1 - 1
    https://forum.donanimhaber.com/bil-muh-icin-mezuna-kalmali-miyim--127874352#127874352

40K üstüne çıkabilirde çıkmayadabilir benim tahminim 39 38k aralıgında ama belli olmaz bu sene bursları iki katına 3 katına çıkarmış üst sıralamar için rektör bey 20k üstü bilgisayar için 1000 tl veriyor aylık şimdi yazanlar olursa sıralama uçabilir.

Çevre daha bu sene eğitime başlayacak geçen sene açılmıştı (öğrenciler hazırlıkta kaldığı için lisansa geçen olmadı).

Geçiş olanağı çevre için zor olur başka bölüm desen belkide.

Başka bölüm tavsiye edebilir misiniz geçiş yapılabilecek?

Matematik falan bile düşündüm.

aday.gtu.edu.tr

bölümlere bakın ilginizi çeken olursa bilemiyorum.

Elektronik olabilir bilgisayar için ama tutuyor mu sıralamanız bilmiyorum

Hocam bütün siteyi okudum, rektörün yaptığı canlı yayınları da izliyorum.

Gidebileceğim bir de Malzeme Bil. Müh. geliyor, galiba Bilgisayar için mezuna kalıyorum.

• Opricnik kullanıcısına yanıt
    Hocaların kalitesi, nerde okudukları vs karşılaştırsan neyse ama prof doçent sayısına göre okul karşılaştırmanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. İyte bilgisayarda 2 doçent var gerisi yardoç, ama yardoç ların nerdeyse hepsi yurt dışında şirketlerde çalışmış, tübitak projeleri yürüten ve şirketleri olan adamlar. Bu düşünceye göre o zaman iyte yi çöpe atalım.
    Şimdi sen dünyanın pek çok yerinde organizasyonlarda yer almış bu adamı yardoç diye kaideye almıyorsan mesela bu karşılaştırma yanlıştır
    http://web.iyte.edu.tr/~tugkantuglular/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 24 Temmuz 2017; 15:45:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Hocaların kalitesi, nerde okudukları vs karşılaştırsan neyse ama prof doçent sayısına göre okul karşılaştırmanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. İyte bilgisayarda 2 doçent var gerisi yardoç, ama yardoç ların nerdeyse hepsi yurt dışında şirketlerde çalışmış, tübitak projeleri yürüten ve şirketleri olan adamlar. Bu düşünceye göre o zaman iyte yi çöpe atalım.
    Şimdi sen dünyanın pek çok yerinde organizasyonlarda yer almış bu adamı yardoç diye kaideye almıyorsan mesela bu karşılaştırma yanlıştır
    http://web.iyte.edu.tr/~tugkantuglular/

Onları kendiniz bakabilirsiniz veya konuyu okusaydınız bilgisayar hocalarının ne kadar yurtdışında iyi işler yaptığını anlattım zaten

• quote:

kendini geliştirdiğin takdirde güzel bir iş bulabilirsin. Ha geliştirmem yan gelip yatarım diyorsan ise böyle olup işe girenlerde var. Duyduğum kadarıyla bizim üniversitenin mezunlardan işsiz kalan çok yok tabi alt seviye yerlerde işe giriyorlar. Tabi gün geçtikçe piyasadaki mühendis sayısı artıyor, bu yüzden kendini geliştirirsen mesela ingilizce, c++ ve matlab öğrenip piyasada işsiz kalman çok zor bunları öğrenmekde sana kalıyor. Üniversitede derslerde malesef bu programları öğrenmek çok elde değil, hep teoride kalıyor.
  • Hazırlık senesinde eğitim ağır mı ve hazırlık senesinde okul dondurulur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll Nick

Hazırlık senesinde eğitim ağır mı ve hazırlık senesinde okul dondurulur mu ?

donduruluyor.

eğitim normal
  • EmmaW E kullanıcısına yanıt
    Opricnik kullanıcısına yanıt
    Elektrik elektronikte imza yetkisi alınabiliyomuş fark dersi alarak ama elektronikte alınamıyor çok dezavantajıma olur mu bu çok kararsız kaldım ee ve elektronik arasında

• İzmit merkeze ne kadar uzaklıkta okul tam olarak yani otobüsle kaç dk sürer

• quote:

Orijinalden alıntı: President Trump

İzmit merkeze ne kadar uzaklıkta okul tam olarak yani otobüsle kaç dk sürer

50 dk sürüyor oraya alışveriş merkezi var sahil olan yer , kültür merkezi gibi bir alan/ belediyenin yemek şeyleri falan oluyor büyük bir alan oraya 50 dk sürmüştü.

bir arkadaşım izmitteki kyk yurdundan gidip gel yapıyor çok yakın değil yani haberi olsun
  • quote:

Elektrik elektronikte imza yetkisi alınabiliyomuş fark dersi alarak ama elektronikte alınamıyor çok dezavantajıma olur mu bu çok kararsız kaldım ee ve elektronik arasında

Bilgim yok o konuda fakat bu devirde imza yetkisi muhabbeti kalmadi bence artik, ki ayrica bu bolumu seviyorsan gelmen lazim para icin vs. Tavsiye etmem derslere ilgisiz olursan okul bitmek bilmez

• Eğer yurt çıkmazsa ev tutmaktan başka şans kalmıyor dimi

• visvisva V kullanıcısına yanıt
    Tuzlada özel yurtlar var ?

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milasmila -- 25 Temmuz 2017; 11:14:23 >
  • Egitimi neye gore degerlendirdin merak ettim. Evet okul zor degil, calisirsan tabii ki. GTU Bil Muh ozelinde olan problemler bizi ilgilendiriyor. GTU den cok Bil Muh durumu bizi ilgilendiriyor. Bunun disinda 2016 yilinda okula girip de egitimi ne kadar gordun de konusuyorsun! Yaptigin terbiyesizlikten baska bir sey degil. Dogru duzgun elestirini yapacaksan yap ama karalama ile bu isler olmaz. Bil Muh bolumu disinda soylediklerin de okulu ilgilendirir. Gidip bu durumu onlara sorabilirsin, itiraz edebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.