Şimdi Ara

Geç kalınmış üniversite hayatına başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

32 yaşındayım.imam hatip mezunuyum.mezun olduğum dönem,bölüm dışı tercihlerde katsayı farkının en şiddetli şekilde uygulandığı,kendi bölümüm olan ilahiyatında tıp fakültesi yerleştirme puanlarına eşit hatta bazılarının daha yüksek olduğu dönemdi.gerçi ilahiyat okumakta istemiyordum.ailevi nedenlerden dolayı da iki yıllık üniversiteye gidemedim.o dönem tüm bu şartları kolayca kabullenip eğitimden vazgeçtim çalışmaya başladım.böyle uzunca zaman geçti.liseden bugüne kendime hiçbirşey katmadan geldim.yani liseyi bitirdikten kendimi derin dondurucuya atıp öylece beklemeye başlamışım.tabi gün geldi hayat derin dondurucun fişini çekti çözülmeye başladım.işte o zaman nelerden vazgeçtiğimi anlamaya başladım.nasıl bir duruma düştüğümü hepiniz az çok tahmin edebilirsiniz.
    artık geç olsada okumaya karar verdim.hem çalışıp hemde okuyacağım.ilgi alanım psikoloji ve sosyoloji.çalıştığımda bu bölümlerden birini kazanacağıma eminim.bu bölümler alandışı olduğu için kazanamasamda kafaya koydum farklı bir bölümde eğitime devam edeceğim.
    bu durum için sizin yorumlarınızı,eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.