Bildirim
Gece gece yenir mi?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
Mesaj
-
-
Afiyet olsun acayip yenir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
oyş. patlıcan kebabı dünyanın 8. harikasıdır bencequote:
Orijinalden alıntı: wyh
Bu mesaj silindi.
Lavaş ekmek masaya konulur. İçine önce patlıcanlar soyulur. Daha sonra üstüne etler bölünüp bölünüp yerleştirilir. Sonrasında kabuğunu soyduğumuz biberlerle domatesleri koyarız. Tuz karabiber. Ha birde unutmadan kuru soğan ! Soğanıda koyduktan sonra altı akmasın diye önce altını katlar sonra dürüm yapılır. Tepsinin suyuna dürümün ağzı bandırılır. Sonra da afiyetle yenir -
-
karını seviyonmu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gokhan G.
oyş. patlıcan kebabı dünyanın 8. harikasıdır bence
Lavaş ekmek masaya konulur. İçine önce patlıcanlar soyulur. Daha sonra üstüne etler bölünüp bölünüp yerleştirilir. Sonrasında kabuğunu soyduğumuz biberlerle domatesleri koyarız. Tuz karabiber. Ha birde unutmadan kuru soğan ! Soğanıda koyduktan sonra altı akmasın diye önce altını katlar sonra dürüm yapılır. Tepsinin suyuna dürümün ağzı bandırılır. Sonra da afiyetle yenir
Patlıcan sevmem ama o tarif üstüne yemeye gideceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gokhan G.
oyş. patlıcan kebabı dünyanın 8. harikasıdır bence
Lavaş ekmek masaya konulur. İçine önce patlıcanlar soyulur. Daha sonra üstüne etler bölünüp bölünüp yerleştirilir. Sonrasında kabuğunu soyduğumuz biberlerle domatesleri koyarız. Tuz karabiber. Ha birde unutmadan kuru soğan ! Soğanıda koyduktan sonra altı akmasın diye önce altını katlar sonra dürüm yapılır. Tepsinin suyuna dürümün ağzı bandırılır. Sonra da afiyetle yenir
Öyle bir yazmışsın ki sonuna doğru ağzım sulandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 22 Eylül 2013; 23:27:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
acayip yenirquote:
Orijinalden alıntı: Lionquote:
Orijinalden alıntı: Gokhan G.
oyş. patlıcan kebabı dünyanın 8. harikasıdır bence
Lavaş ekmek masaya konulur. İçine önce patlıcanlar soyulur. Daha sonra üstüne etler bölünüp bölünüp yerleştirilir. Sonrasında kabuğunu soyduğumuz biberlerle domatesleri koyarız. Tuz karabiber. Ha birde unutmadan kuru soğan ! Soğanıda koyduktan sonra altı akmasın diye önce altını katlar sonra dürüm yapılır. Tepsinin suyuna dürümün ağzı bandırılır. Sonra da afiyetle yenir
Patlıcan sevmem ama o tarif üstüne yemeye gideceğim.
Alıntıları Göster
-
Bu saatte bu mu yapılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem de nasıl yenir yav canım çekti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gokhan G.
oyş. patlıcan kebabı dünyanın 8. harikasıdır bence
Lavaş ekmek masaya konulur. İçine önce patlıcanlar soyulur. Daha sonra üstüne etler bölünüp bölünüp yerleştirilir. Sonrasında kabuğunu soyduğumuz biberlerle domatesleri koyarız. Tuz karabiber. Ha birde unutmadan kuru soğan ! Soğanıda koyduktan sonra altı akmasın diye önce altını katlar sonra dürüm yapılır. Tepsinin suyuna dürümün ağzı bandırılır. Sonra da afiyetle yenir
Tok girdim bunu okuyunca aç olarak çıkıyorum.
-
yenmez yaninda yatilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gece gece gitmez bu ya, kilo falan alıcan sonraquote:
Orijinalden alıntı: Guest-F8E64D309quote:
Orijinalden alıntı: Gokhan G.
oyş. patlıcan kebabı dünyanın 8. harikasıdır bence
Lavaş ekmek masaya konulur. İçine önce patlıcanlar soyulur. Daha sonra üstüne etler bölünüp bölünüp yerleştirilir. Sonrasında kabuğunu soyduğumuz biberlerle domatesleri koyarız. Tuz karabiber. Ha birde unutmadan kuru soğan ! Soğanıda koyduktan sonra altı akmasın diye önce altını katlar sonra dürüm yapılır. Tepsinin suyuna dürümün ağzı bandırılır. Sonra da afiyetle yenir
Tok girdim bunu okuyunca aç olarak çıkıyorum.
Alıntıları Göster
-
kesinlikle yenmez. cok hasta olursun. seni kurtarayım adres ver gelip alayım ben hasta olurum senin yerine.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F8E64D309quote:
Orijinalden alıntı: Gokhan G.
oyş. patlıcan kebabı dünyanın 8. harikasıdır bence
Lavaş ekmek masaya konulur. İçine önce patlıcanlar soyulur. Daha sonra üstüne etler bölünüp bölünüp yerleştirilir. Sonrasında kabuğunu soyduğumuz biberlerle domatesleri koyarız. Tuz karabiber. Ha birde unutmadan kuru soğan ! Soğanıda koyduktan sonra altı akmasın diye önce altını katlar sonra dürüm yapılır. Tepsinin suyuna dürümün ağzı bandırılır. Sonra da afiyetle yenir
Tok girdim bunu okuyunca aç olarak çıkıyorum.
Alıntıları Göster
afiyet olsun kardeş yenge o kadar zahmet yapmış yumulll
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AdmaG
karını seviyonmu?
Sevmem mi.hemde cok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
gece gece yapmayınquote:
Orijinalden alıntı: wesra
olsa yerdikafiyet olsun
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- sevgilinin telefonunda nelere bakılır
- mont sigara yanığı tamiri
- türkiye"den yurtdışına hediye ne gönderilir
- digitürk sanal kumanda
- polis yakını kartı avantajları
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
- google çizim yap
- suudi arabistan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X