Şimdi Ara

Gece gece yenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hanim patlican kebabi yapti..tam 3 saattir firindaydi.yeni ciktibuyrun beraber yiyelim


     Gece gece yenir mi?







  • Afiyet olsun acayip yenir
  •  Gece gece yenir mi?

    Yen mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wyh

    Bu mesaj silindi.
    oyş. patlıcan kebabı dünyanın 8. harikasıdır bence
    Lavaş ekmek masaya konulur. İçine önce patlıcanlar soyulur. Daha sonra üstüne etler bölünüp bölünüp yerleştirilir. Sonrasında kabuğunu soyduğumuz biberlerle domatesleri koyarız. Tuz karabiber. Ha birde unutmadan kuru soğan ! Soğanıda koyduktan sonra altı akmasın diye önce altını katlar sonra dürüm yapılır. Tepsinin suyuna dürümün ağzı bandırılır. Sonra da afiyetle yenir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isamil

    Hanim patlican kebabi yapti..tam 3 saattir firindaydi.yeni ciktibuyrun beraber yiyelim


     Gece gece yenir mi?

    Ahanda kocaeli adres ver geliyorum hocam :)




  • karını seviyonmu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gokhan G.

    oyş. patlıcan kebabı dünyanın 8. harikasıdır bence
    Lavaş ekmek masaya konulur. İçine önce patlıcanlar soyulur. Daha sonra üstüne etler bölünüp bölünüp yerleştirilir. Sonrasında kabuğunu soyduğumuz biberlerle domatesleri koyarız. Tuz karabiber. Ha birde unutmadan kuru soğan ! Soğanıda koyduktan sonra altı akmasın diye önce altını katlar sonra dürüm yapılır. Tepsinin suyuna dürümün ağzı bandırılır. Sonra da afiyetle yenir

    Patlıcan sevmem ama o tarif üstüne yemeye gideceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gokhan G.

    oyş. patlıcan kebabı dünyanın 8. harikasıdır bence
    Lavaş ekmek masaya konulur. İçine önce patlıcanlar soyulur. Daha sonra üstüne etler bölünüp bölünüp yerleştirilir. Sonrasında kabuğunu soyduğumuz biberlerle domatesleri koyarız. Tuz karabiber. Ha birde unutmadan kuru soğan ! Soğanıda koyduktan sonra altı akmasın diye önce altını katlar sonra dürüm yapılır. Tepsinin suyuna dürümün ağzı bandırılır. Sonra da afiyetle yenir



    Öyle bir yazmışsın ki sonuna doğru ağzım sulandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 22 Eylül 2013; 23:27:07 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lion

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gokhan G.

    oyş. patlıcan kebabı dünyanın 8. harikasıdır bence
    Lavaş ekmek masaya konulur. İçine önce patlıcanlar soyulur. Daha sonra üstüne etler bölünüp bölünüp yerleştirilir. Sonrasında kabuğunu soyduğumuz biberlerle domatesleri koyarız. Tuz karabiber. Ha birde unutmadan kuru soğan ! Soğanıda koyduktan sonra altı akmasın diye önce altını katlar sonra dürüm yapılır. Tepsinin suyuna dürümün ağzı bandırılır. Sonra da afiyetle yenir

    Patlıcan sevmem ama o tarif üstüne yemeye gideceğim.

    Alıntıları Göster
    acayip yenir




  • Bu saatte bu mu yapılır.
  • Hem de nasıl yenir yav canım çekti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gokhan G.

    oyş. patlıcan kebabı dünyanın 8. harikasıdır bence
    Lavaş ekmek masaya konulur. İçine önce patlıcanlar soyulur. Daha sonra üstüne etler bölünüp bölünüp yerleştirilir. Sonrasında kabuğunu soyduğumuz biberlerle domatesleri koyarız. Tuz karabiber. Ha birde unutmadan kuru soğan ! Soğanıda koyduktan sonra altı akmasın diye önce altını katlar sonra dürüm yapılır. Tepsinin suyuna dürümün ağzı bandırılır. Sonra da afiyetle yenir

    Tok girdim bunu okuyunca aç olarak çıkıyorum.




  • yenmez yaninda yatilir



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F8E64D309

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gokhan G.

    oyş. patlıcan kebabı dünyanın 8. harikasıdır bence
    Lavaş ekmek masaya konulur. İçine önce patlıcanlar soyulur. Daha sonra üstüne etler bölünüp bölünüp yerleştirilir. Sonrasında kabuğunu soyduğumuz biberlerle domatesleri koyarız. Tuz karabiber. Ha birde unutmadan kuru soğan ! Soğanıda koyduktan sonra altı akmasın diye önce altını katlar sonra dürüm yapılır. Tepsinin suyuna dürümün ağzı bandırılır. Sonra da afiyetle yenir

    Tok girdim bunu okuyunca aç olarak çıkıyorum.

    Alıntıları Göster
    gece gece gitmez bu ya, kilo falan alıcan sonra




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F8E64D309

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gokhan G.

    oyş. patlıcan kebabı dünyanın 8. harikasıdır bence
    Lavaş ekmek masaya konulur. İçine önce patlıcanlar soyulur. Daha sonra üstüne etler bölünüp bölünüp yerleştirilir. Sonrasında kabuğunu soyduğumuz biberlerle domatesleri koyarız. Tuz karabiber. Ha birde unutmadan kuru soğan ! Soğanıda koyduktan sonra altı akmasın diye önce altını katlar sonra dürüm yapılır. Tepsinin suyuna dürümün ağzı bandırılır. Sonra da afiyetle yenir

    Tok girdim bunu okuyunca aç olarak çıkıyorum.

    Alıntıları Göster
    kesinlikle yenmez. cok hasta olursun. seni kurtarayım adres ver gelip alayım ben hasta olurum senin yerine.

    afiyet olsun kardeş yenge o kadar zahmet yapmış yumulll




  • quote:

    Orijinalden alıntı: isamil

    Hanim patlican kebabi yapti..tam 3 saattir firindaydi.yeni ciktibuyrun beraber yiyelim




    :(




  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkeytv

    quote:

    Orijinalden alıntı: isamil

    Hanim patlican kebabi yapti..tam 3 saattir firindaydi.yeni ciktibuyrun beraber yiyelim




    :(
    olsa yerdik afiyet olsun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdmaG

    karını seviyonmu?

    Sevmem mi.hemde cok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slender-

     Gece gece yenir mi?

    Yen mi?

    yapma bunu ya yapma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wesra

    olsa yerdik afiyet olsun

    Alıntıları Göster
    gece gece yapmayın




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.