Şimdi Ara

Gece Sinirden Uyuyamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr gece vakti sinirden uyuyamadım sizlere içimi dökmek istedim biraz güzin ablalık olacak ama neyse mazur görün.

Olayı anlatayım bari...

20.01.2007 sabah 8.00 evden arabayla çıkmışım işe gidicem baktım yerler buz yavaş yavaş yolmalmaya başladım ilerideki kavşaktaki kırmızı ışıkta durdum sonra yeşil yandı kalktık bidaki kırmızı ısıkta frenlere bastım arac biraz kaydı ve öndeki clio marka arabaya dokundum allah dedim kaza yaptık neyse indik arabaya bakıyoruz benim arabada hiç birşey yok çizik bile öndeki clio nunda plakaların takılı olduğu plastik çerçeve kırılmış neyse adama dedim sabah sabah polis karıştırmayalım bide ceza yemiyeyim gidelim senin plastiği değiştirelim adam tutturdu polis çaralım ya diyorum bişi yok ben karşılıcam hasarı hasarda değil plastik değişecek. olmaz diyor polis çarıcaz bana dürüstlük dersleri vermeye başladı malum yaşımız genç ya adamdan ii dedim çaralım polis sonra adam dedi bende kontor yok sen ara tamam dedim arayayım; neyse polisi aradık polis geldi baktı dedi beni bunun içinmi çağırdınız valla karşı şöför öğle istedi tamam kazada ben %100 sucluyum araca arkadan vurdum pardon dokundum oradan 52 YTL ceza yedim sonra aracı servise götürdük adam orada açtı bagajı bir tane hasar gösterdi içerde altta kaporta yamulmuş ustalar baktı dediler 300 YTL ya olur benim arabada orada dedim benim arabaya bi bakın bişi varmı bakıyolar bişi yok dediler ee dedim benim araçta bişiyok bu kaporta nasıl yamuldu peki bişi diyemiyolar. işte sonradan anlaşıldıki adam daha önceden hasarlı olan yeri bu kazaya sardı yani adam biri gelsede arkadan dokunsa diye bakıyormuş bende adama baktım baktım ne yaptım sizce (yaş meşe buldum aradan eşşek sudan gelesiye kadar dövdüm ) yok yok elini sıktım özür dilerim dedim sizide işinizden aldım sabah sabah ,adam öle baktı ama sinirden duramıyorum ya arkadaşlar böğle insanlar ile ne yapıcaz biz. şunu kabul ediyorum suclu benim cezayı öderim bana koyan o değil ama adamın yaptı terbiyesizlikten akşam uyuyamadım bu mesajı yazdım sizlere okuyanlar şimdiden teşekkür ederim hasarı trafik policesi karşılıcak (bu aradaarabada megane2)

bişi danışayım sizlere bu adama bu eski hasarı ödedetmeme gibi bi şansım varmı yoksa olan oldumu

• Öncelikle geçmiş olsun iş işten geçmiş gibi ama polis raporu önemli sen ilk başta çok kibar davranmışsın ben olsam bende aynısını yapardım ama adam benim iyi niyetimi su istimal ettiği anda beynim dönerdi neden orda göstermedin tepkini orda hatalısın dostum
  • Böyleleri var dostum ya terbiyesizler önceden kaza yapmış gö... neyse sana suç attıyor allah korusu kimsede kalmamış ya yazık yazık bi yaşlı bi de sana ders vermeye çalışyor şimdi küfür basacam neyse arkadaşım geçmiş olsun sana ya böyleri var takma kafana ya boş ver
  • baya sınırlenmışsın anlasılan her yere bu konuyu acmıssın
  • Canını sıkma hocam olan olmuş artık. Senin yerinde olsam ben de aynısını yapardım. Önemli olan bu dünyada sabır ve olgunluk sınavını geçebilmek. Unutmayasın hesap defteri kapanmadı bunun öbür dünyası da var
  • ya hocam anla işte adam sadece o plastik derdi olsa hic sorun cikarmazdi. Türk milleti olarak aklimiz hep O..... .... yapmakta başka bi nedende yok.

kafana takma sen insanligini göstermişsin.
  • hakikaten iyi niyetini suistimal etmiş terbiyesizlikten başka birşey değil.Böyle çakallar yüzünden ne hale geliyoruz işte..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gece kalbimi evde bıraktım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun,

böyle kendini uyanık zanneden gelişmemiş beyinli adamları yaş meşe ile eşşek sudan gelene kadar yumuşatmak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: W-O-L-F

Arkadaşalr gece vakti sinirden uyuyamadım sizlere içimi dökmek istedim biraz güzin ablalık olacak ama neyse mazur görün.

Olayı anlatayım bari...

20.01.2007 sabah 8.00 evden arabayla çıkmışım işe gidicem baktım yerler buz yavaş yavaş yolmalmaya başladım ilerideki kavşaktaki kırmızı ışıkta durdum sonra yeşil yandı kalktık bidaki kırmızı ısıkta frenlere bastım arac biraz kaydı ve öndeki clio marka arabaya dokundum allah dedim kaza yaptık neyse indik arabaya bakıyoruz benim arabada hiç birşey yok çizik bile öndeki clio nunda plakaların takılı olduğu plastik çerçeve kırılmış neyse adama dedim sabah sabah polis karıştırmayalım bide ceza yemiyeyim gidelim senin plastiği değiştirelim adam tutturdu polis çaralım ya diyorum bişi yok ben karşılıcam hasarı hasarda değil plastik değişecek. olmaz diyor polis çarıcaz bana dürüstlük dersleri vermeye başladı malum yaşımız genç ya adamdan ii dedim çaralım polis sonra adam dedi bende kontor yok sen ara tamam dedim arayayım; neyse polisi aradık polis geldi baktı dedi beni bunun içinmi çağırdınız valla karşı şöför öğle istedi tamam kazada ben %100 sucluyum araca arkadan vurdum pardon dokundum oradan 52 YTL ceza yedim sonra aracı servise götürdük adam orada açtı bagajı bir tane hasar gösterdi içerde altta kaporta yamulmuş ustalar baktı dediler 300 YTL ya olur benim arabada orada dedim benim arabaya bi bakın bişi varmı bakıyolar bişi yok dediler ee dedim benim araçta bişiyok bu kaporta nasıl yamuldu peki bişi diyemiyolar. işte sonradan anlaşıldıki adam daha önceden hasarlı olan yeri bu kazaya sardı yani adam biri gelsede arkadan dokunsa diye bakıyormuş bende adama baktım baktım ne yaptım sizce (yaş meşe buldum aradan eşşek sudan gelesiye kadar dövdüm ) yok yok elini sıktım özür dilerim dedim sizide işinizden aldım sabah sabah ,adam öle baktı ama sinirden duramıyorum ya arkadaşlar böğle insanlar ile ne yapıcaz biz. şunu kabul ediyorum suclu benim cezayı öderim bana koyan o değil ama adamın yaptı terbiyesizlikten akşam uyuyamadım bu mesajı yazdım sizlere okuyanlar şimdiden teşekkür ederim hasarı trafik policesi karşılıcak (bu aradaarabada megane2)

bişi danışayım sizlere bu adama bu eski hasarı ödedetmeme gibi bi şansım varmı yoksa olan oldumu

Ahh ulan ahh böyle insanlarda var. Tamirciye gidelim niyetine çekecen tenha bir yere (tercihen orman) sonra da:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.