ÖRNEĞİN SAYILARIN TOPLAMI KAÇTIR DİYO BAKIYORUM 135 CEVAP 473 GİBİ BİŞEY ÇIKIYO ANLATMIYOLAR DA SİNİR OLUYORUM
onun mantığı izleyicilerin habire arayıp Kanalların para manyağı olması
ben bi kere aramiştım yaw cevabı tam bilmiyodum cvp verim çıkmadı çok sinirlendim nerdeyse hugo ve tolga abi 2. versiyonu olucaktı diyarbakırda oturmuyorum ama can ve şeker kız die yaw
ohaaaa be nasıl kanıpta arıyorsunuz orayı anlamıyorum onu arayacagına masal hattını ara hıc degılse paranın karsılıgını alıyorsun
zaten orayı arayıp yanlış cevap verenlerin çoğunun kendi elemanları oldugunu düşünüyorum
Yarılşmanın birinde. Kaç üçgen var sorusunda 20 Sayısını bulmaya calisiyorlar.
kız ipucu veriyorum diyo.
şimdiye kadar yapılan en yakın tahmin 19 diyo. Doğru cevap şu rakamlardan birisi, arayın şu rakamlardan birisini söyleyin diyor.
20 - 21 - 22 - 24 - 27 -28
insanlar arayıp, 24 - 27 - 22 diyorlar var mı böyle bir saçmalık. her cevaptan sonra kız aynı şeyi söylüyor. en yakın cevap 19 diyor millet hala yanlış cevap veriyor.
Kesin kendi adamlarını yayına baglayıp, yanlış cevap alıyorlar bilerek.
ya bana aslında çok saçma gelio şimdi kim insana saçma sapan bi sorunun cevabını verio die 200-300 ytl para verirki bence bu işte bi numara var verseler bile parayı yok o vetgisi bu vergisi diip eline geçen par anca 20 30 ytl olur onuda herhalde cep telefonu kontürü gibi öderler die düşünüorum bana pek mantıksız gelio hele o iki resim arasındaki fark olayı fln ben baktığım anda farkı buluorum ama demekki bişe var ki kimse çıkıp sölemio doru cevabı anca beş saat sonra biri çıkıo doru sölüo herhalde oda oranın kendi adamıdır herhalde boşuna para tuzağı ya bunlar 24 kontür azmı ya alttaki yazıyıda bir anda geçiriolarda bide kimse anlmasın die dakikası şu kadardır yazısını
NİYE KEK GİBİ ARIYOSUNUZ DEMİŞSİNİZDE İNSAN İLK ANDA KENDİNİ ENGELLEYEMİYOR İŞTE. BENDE AYNI ŞEKİLDE ARAYIP MAĞDUR OLDUM. bEN İLK ARADIM Bİ SORU SORDULAR YAYIN ÖNCESİ CEVABI VERDİM SANİYELERLE KAYBETTİNİZ DEDİ ONDAN SONRA AYNI SORUYU SORCAKLARINI DÜŞÜNEREK TEKRAR ARDIM SANİYE BİLE GEÇMEDEN CEVABI VERDİM. YANIT YİNE AYNIYDI SANİYELERLE KAYBETTİNİZ.
AYRICA ORADA NOTER HUZURU DİYE ZIRVALIYORLAR. EĞER BU OYUN KENDİ ADAMLARIYLA GERÇEKLEŞİYORSA NOTERİN ORDA İŞİ NE? BU PROGRAMLAR ŞİKAYET EDİLSE YERİ VARDIR.
ulan benim babam her bişeye kızardı biraz para harcasam gece onu bile kandırmışlar 40 kontürünümü ne yemişler
quote:
Orjinalden alıntı: sadabad35
ulan benim babam her bişeye kızardı biraz para harcasam gece onu bile kandırmışlar 40 kontürünümü ne yemişler
Buna gülerim işte
Ya bilerek kolay soru soruyorlar eskiden bayağı bir zor soruyolardı şimdi kelime bilmece yok iki resim arasındaki farkları soruyolar ki millet hemen arasın diye yoksa çözemeden kimse aramaz işte bakıyolar tamam ben bunu bildim arayım alayım parayı diye yüzbinlerce kişi arıyor e tabi bu kişilerin oraya gönderdiği kontörler zaten hediyeyi fazlasıyla karşılıyor olay budur yani boşuna kimse aramasın parasını boşa harcamasın..
harbiden o programı arayanların hıc tutarlı yanları yok kesın onların elemanıdır :)
ama maalesef ınsanlar aramaya devam ediyorlar :)
Millet saf diye de böyle soyulmaya çalışılmaz ki! Amma şerefsiz olmuş medya. Artık göz göre göre soyuyorlar halkı.