Şimdi Ara

Gece Vakti Taşkınlık Çıkartan Suriyeli ye Muhtar Müdahale Etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Haberiniz (@Haberinizcomtr) on X
    https://x.com/Haberinizcomtr/status/1807296819476447241

Bıçaklı ve sarhoş Suriyeli sığınmacıyı muhtar etkisiz hale getirdi

Adana’nın Yüreğir ilçesi Yenidoğan mahallesinde gecenin geç saatlerinde elinde bıçak olan Suriyeli sığınmacı çöp konteynerlerini devirmeye başladı.

Mahalle sakinleri durumu muhtar Önder Üzüm’e bildirdi. Muhtar, sığınmacıyı etkisiz hale getirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 1 Temmuz 2024; 2:51:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay be süper muhtar. Benim bildiğim asayişi kolluk gücü sağlar. Ben mahalle muhtarını arayıp haber versem herhalde iyi bir küfür yerim. Doğrusu da bu olur.

• Bu iş yanlış yerlere girmeye başladı, halk kendi işini kendi görürse bu işin sonu kötü bir çıkmaza doğru gider.

• Cem kullanıcısına yanıt

Hocam bu olay 3-4 gün öncenin haberi diye biliyorum. Kayseri olayları başlamadan önce olmuştu. Pek gündem olmadı zaten.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt

Hocam bununla kalmaz gibi bu iş, öncesinde varsa sonrasında artar bu işler gibime geliyor. Millet fena dolmuş. Ben izmirde çok nadir görüyorum. Gördüklerimde de illaki bir falsoları oluyor kendilerini belli ediyorlar. Adam oturmuş telefonu sonses açmış toplu yerde birşeyler dinliyor. En basit örnek, ki çok nadir karşılaşıyorum ve acayip sinir oluyorum. Düşünün iç içe yaşayanları.

• Mazluma bak sen.

Bunun için bi de para mı harcadınız
    Kaç milyon baloncuktu.

At hırsızının tipi bundan düzgündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 2 Temmuz 2024; 22:40:55 >
  • Gecen yaz Konyaaltı sahiline musallat olmus bir mülteci vardi

Gelip gidip taşla sopayla agaclari kırıyordu polis zabita gelince de kaçıyordu

Bunu Antalya'da yaparsin ama adanada yapamazsin

Muhtarimizin ellerine sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam dava açsa muhtara patlar iş. 

• Eski amerikaya döndük normaldir. Şerif ne ceza kesmek isterse keser. Bizde de demekki iş muhtara kadar düştü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.