Şimdi Ara

Geçebileceğim tarife önerin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulundugum yer vdsl2 destekliyor 84mb kadar.Suan süperonline tahattüt bitti kapattırdım yeniden baglattırıcam internet.Hangi kampanya en avantajlı bildikelriniz hangisi öneride bulunurmusunuz.24 mb ve üstü + 50gb akk üstü olması öncelik tşkler arkadaşalr şimdiden

• Turknet deneyin isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turknet 75 megabit deneybılırsınız tahattüt yok en kötü iptal edersınız elınızı cabuk tutsanız ıyı olur cunku her an port dolabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

turknet 75 megabit deneybılırsınız tahattüt yok en kötü iptal edersınız elınızı cabuk tutsanız ıyı olur cunku her an port dolabilir.

Teşekkür ederim başvurdum 75 megabit 150 akn 1000dk her yöne tahatdüt yok dedi başvurdum.Yanlız anlamadıgım hattım yok yalın istiyorum dedim 1000 dk heryyöne dediniz aradım sordugumda hattınız yok ilerde telefon baglarsanızda kullanabilirisniz dediler.Telefon hattınızın olmasına gerek yok yalın olarak kullanabilirmişim.Şunu ögrenmek istiyorum eskiden telefonla kullanıyordum fiş üzerinde sprinter ile dağıtıyorum telefon internete.Şimdi bi sprinter e baglamadan direk modememi baglıcaz.
  • Telefon kullanmıyorsaniz splittere gerek yok.

Direk modeme giris yapacaksınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Telefon kullanmıyorsaniz splittere gerek yok.

Direk modeme giris yapacaksınız.

Teşekkür ederim.
  • Turk.net alarak gayet iyi seçim yapmışsın. Şimdi başka bir internet servis sağlayıcıdan alsaydın 2 yıl taahhüt vereceklerdi. Şu sıralar internet hızları olsun fiyatlar olsun kotalar olsun büyük değişiklikler geçiriyor İlerde olur da kaçmayacak fırsat çıkarsa rahatlıkla taahhüte takılmadan geçiş yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarife önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.