Şimdi Ara

Geceleri Hıza Ne Oluyor? [SS Geldi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saniyede 1MB download hızını görüyorum 2 gecedir ama sabahları geri 100 140kb görüyorum en fazla geceleri salıyorlar mı ne yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 30 Nisan 2012; 0:53:40 >

• bi kaç kişi daha öyle diyodu. geceleri hatlara çok abanma olmadığı için böyle oluyo olabilir ama hız düşmüyo diye herkes abanmaya başlarsa geceleri de düşürürler. veya belki bazı kişilerde düşmüyo ama bazılarında düşüyo da olabilir. mesela benim gece 23.30 falan civarında halen 1mb. gece kaçta yükseliyo seninki?
  • Keşke öyle olsa
  •  Geceleri Hıza Ne Oluyor? [SS Geldi]
    iyikide ttnetliyim

avea 3g teli pcye bağladım fark ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greatbox -- 29 Nisan 2012; 14:34:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neveziah

bi kaç kişi daha öyle diyodu. geceleri hatlara çok abanma olmadığı için böyle oluyo olabilir ama hız düşmüyo diye herkes abanmaya başlarsa geceleri de düşürürler. veya belki bazı kişilerde düşmüyo ama bazılarında düşüyo da olabilir. mesela benim gece 23.30 falan civarında halen 1mb. gece kaçta yükseliyo seninki?

Aynı saatlerde işte 23 : 30 gibi hız tavan yapıyor birden 800 900 derken 1mb i görüyorum gece yeni aynı şekil.. Sabah uyandığımda işte attan inip eşşeğe biniyoruz resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

quote:

Orijinalden alıntı: neveziah

bi kaç kişi daha öyle diyodu. geceleri hatlara çok abanma olmadığı için böyle oluyo olabilir ama hız düşmüyo diye herkes abanmaya başlarsa geceleri de düşürürler. veya belki bazı kişilerde düşmüyo ama bazılarında düşüyo da olabilir. mesela benim gece 23.30 falan civarında halen 1mb. gece kaçta yükseliyo seninki?

Aynı saatlerde işte 23 : 30 gibi hız tavan yapıyor birden 800 900 derken 1mb i görüyorum gece yeni aynı şekil.. Sabah uyandığımda işte attan inip eşşeğe biniyoruz resmen

belki herkese gece uygulanmıyo henüz, zamanla uygulanıcak olabilir belki de herkesinki hızlanıyo. bu gece ben de bakarım

• Biraz geçte olsa bu gece bakma şansım oldu şuan 300 görüyor en fazla ilerleyen saatlerde daha hızlanacağı muhtemel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım güzel mi? SS’Lİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.