Geçen gün forumda gördüm. toplu bir şekilde kapalı olan serverların konuları kilitlenmiş. bende bunu yöneticilere sordum. kimin şikayet ettiğini söylemediler. ama şikayet gerekçesinin serverın kapalı olmasından dolayı söylendiğini bana ilettiler ve bu yüzden kapandığını söylediler.
bende bölümümüzde böyle bir şeyin eskiden beri yapılmadığını ve serverlar kapalı olsa bile o konulara mesaj yazmaya gelenlerin çıkabileceğini söyledim. bu yüzden kilitlerin açılmalarını talep ettim. gördüğüm kilitli serverların isimlerini verdim.
onların kilitleri açıldı. eğer hala açılmamış konu kilitleri varsa onlarıda buraya yazalım. bu yanlış anlaşılmayıda bu vesileyle çözmüş olalım.
Peki Ya bnm Konu Acıcam Diyordum biras Geç oLdu ama Açıldı .
Tamam görürsek yazarız.
Sen şikayet ediyor olmayasın. Ne kadar konu kilitlenmişse sen şikayet edip kapatıyordun. Şimdide konular kilitleniyor yada siliniyor gibisinden şeyler yazıp kendine rant sağlama peşindemisin gercekten bazen sizleri anlamakda güçlük çekiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: manyaq007
Sen şikayet ediyor olmayasın. Ne kadar konu kilitlenmişse sen şikayet edip kapatıyordun. Şimdide konular kilitleniyor yada siliniyor gibisinden şeyler yazıp kendine rant sağlama peşindemisin gercekten bazen sizleri anlamakda güçlük çekiyorum.
şikayet edip etmemem seni ilgilendirmez ister ederim ister etmem. ama şikayetimin kabul edilip edilmemesi yönetime kalmış.
burdaki durum bir yanlış anlaşılmadan dolayı bu kapatılan konuların kilitlerinin kaldırılması. server kapalı olabilir ama konular kilitlenmez. burada serverı kapatıldı diye konusu kilitlenen serverlar ilk defa geçen yaşanan olayda oldu. bende bu yanlışın düzeltilmesi için yönetime yazdım.
sen doğru ve yanlışı ayırt etmeden sadece profildeki isme bakıp ona göre buraya cevaplar yazıyorsun gibime geliyor. server kapalı olup konusu açık olan bu konular zaten zaman aşımına uğrayabiliyorlar ve bu konuların forumda kirlilik yarattığınıda düşünmüyorum. zaten server kapalı olunca konuya mesajda yazılmıyor. ama biri gelipte o server ile ilgili soru sormak isterse o zaman iş karışıyor.
bu olayın benzer türleri bizmu , mu türkiye , türkish mu konularında çok yaşandı. üyeler sürekli yeni konu açıp soru soruyor. esas kirlilikte bu zaten.
bu konuları kim şikayet ettiyse bence başka bir amacı var ve biz o kişinin burada sebepsiz yere konu kilitlettirmesine izin vermeyiz.
Her konunun kilitlenmesinde senin imzan olduğunu söyleyen bir çok kişi var çünkü şikayet butonunu en çok kullanan sensin o nedenle ismini görür görmez sen olmayasın diye dedim çünkü nerede iyi işler güzel şeyler var sen gidip orayı şikayet edersin ama nerede server kapanmıi nerede çöl var birşey yetişmez sen oraya destek olursun olay bundan ibaret şahsi görüşümdü bu çünkü forumda kilitlenen konulardaki en son msjlar sana aitti ve sonrada şikayet edilmiştir yazıyordu kim olsa benim gibi düşünürdü yani. Neyse senin bu forumdaki yetkin nedir onu bi açiklayıverde bizde bilelim son cümlende izin vermeyiz gibisinden sözler etmişsin sen Yöneticimisin Yetkilimisin Admin misin. Yoksa DH da sağlam bir dayın mı var bilelim yani. Her konuda bir açık veriyorsunuz bunu DonanımHaber Adminleri görmüyorlar yada görmemezlikten mi geliyorlar bazı iddiaları.
Neyse sizlere iyi forumlar...
benim konu kilitlenmiş insan gibi veda ettirmediniz :D:D:D:D:D:D:D
ßizden kaçış yok batu ne vedası
quote:
Orijinalden alıntı: mukitasi
Bi problemmi var ?
bak Xobi misin nesin bilmiyorum ama abimsin eyv saygım sonsuz :D:D:D:D
Akıllı ol
Gün gelir bekleriz gün gelir kükreriz...
quote:
Orijinalden alıntı: |Uqur|
quote:
Orijinalden alıntı: mukitasi
ßizden kaçış yok batu ne vedası
ulan senden (sizden) kaçan na bu konudan tüm forumlara dönemesin :D
Konu zaten bir amaç gütmeden açılmıştı gereksiz ve anlamsızdı yukarıdada gereksiz postlara neden oldugu gözle görünüyor post yazan yöneticimiz konuyu kilitlerse yada silerse memnun oluruz.
Burada MuOnline ile alakalı server tanıtımları yenilikler ve aynı zamanda yapılacak projeler ile alakalı topicler görmek istiyoruz.
Teşekkürler.
quote:
Konu zaten bir amaç gütmeden açılmıştı gereksiz ve anlamsızdı yukarıdada gereksiz postlara neden oldugu gözle görünüyor post yazan yöneticimiz konuyu kilitlerse yada silerse memnun oluruz.
Burada MuOnline ile alakalı server tanıtımları yenilikler ve aynı zamanda yapılacak projeler ile alakalı topicler görmek istiyoruz.
Teşekkürler.
niye bir amaç gütmesinki. ben ortada bir yanlış anlamanın oldugunu duyurmak için açtım konuyu. şuanda yanlışlıkla kilitlenen server konularının tamamını açtırdım.
ve konu bazılarının işine yaradı. kendi konusunun neden kilitlendiğini bilmeyen insanlar öğrenmiş oldular.
quote:
Orijinalden alıntı: ExtReme1®
quote:
Teşekkürler.
niye bir amaç gütmesinki. ben ortada bir yanlış anlamanın oldugunu duyurmak için açtım konuyu. şuanda yanlışlıkla kilitlenen server konularının tamamını açtırdım.
ve konu bazılarının işine yaradı. kendi konusunun neden kilitlendiğini bilmeyen insanlar öğrenmiş oldular.
Bence açmakta yanlış ettin bak yine yaranamadım bunlara ağzınla kuş tutsan yaranamzsın yerinde olsam bütün işe yaramaz 2008 den kalan konuları dahil kilitlerim
quote:
Orijinalden alıntı: MagicLife1
quote:
Orijinalden alıntı: ExtReme1®
quote:
Teşekkürler.
Bence açmakta yanlış ettin bak yine yaranamadım bunlara ağzınla kuş tutsan yaranamzsın yerinde olsam bütün işe yaramaz 2008 den kalan konuları dahil kilitlerim
tamamda mesajında kilitlerim demişsin orda bir hata var. ben yönetici değilim. profilime baksana
dh de kapanan serverlar tekrar tekrar açılabiliyor. o yüzden burdaki konular kilitlenmiyor. bu yıllardır böyle. arkadaş kendi forumundaki kuralları buraya entegre etmeye çalışıyor galiba.
mesela mu türkiye konusu durduk yere hortlatılmasaydı, açtıkları en son serverı o konudan devam ettireceklerdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme