Şimdi Ara

Forumdaşlar çok önemli bir kurtarma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili forum donanım haber sakinleri.pc mi formatlayacaktım ve çok önemli olan dosyaları telefona attım resimler vardı kardeşlerimin ve babamın bunları telefona atmamış .ben bu resimleri geri getirmem şart getirmezsem çok kötü olur vicdanen rahat olamam .kardeşlerim küçüklük fotoları ve rahmetli babamla olan fotoğrafları var ve babamı tanımıyorlar bile çünkü 1.5 yaşlarındaydılar .daha yeni formatladım ve yeni fark ettim hemen recuva yı indirdim sadece resimleri seçip derinlemesine tarama şıkkını işaretledim.kurtarır mı yoksa başka program tavsiyeleriniz varmı lütfen çok ama çok önemli bir konu benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanenes3

Sevgili forum donanım haber sakinleri.pc mi formatlayacaktım ve çok önemli olan dosyaları telefona attım resimler vardı kardeşlerimin ve babamın bunları telefona atmamış .ben bu resimleri geri getirmem şart getirmezsem çok kötü olur vicdanen rahat olamam .kardeşlerim küçüklük fotoları ve rahmetli babamla olan fotoğrafları var ve babamı tanımıyorlar bile çünkü 1.5 yaşlarındaydılar .daha yeni formatladım ve yeni fark ettim hemen recuva yı indirdim sadece resimleri seçip derinlemesine tarama şıkkını işaretledim.kurtarır mı yoksa başka program tavsiyeleriniz varmı lütfen çok ama çok önemli bir konu benim için.

üzerine format aman iyi olmamış şuan o program iyidir .

• 100.000 den fazla şey buldu kurtar dedim d ye atıyor şimdi oyunlardaki karakterlerin resimlerine kadar buldu inşallah benim fotoğraflarıda bulur.
  • ilk defa başıma gelmişti ve buldum çok sevindim yardımcı olan olmayan herkese teşekkürlerimi sunarım.iyi akşamlar.
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.