Şimdi Ara

Geçen sene bu zamanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene tam bu zamanlarda akıl sağlığımı tamamen kaybetmiş durumdaydım. Art arda meydana gelen 2 depremden sonra ankaraya gitmek üzere valiz toplamak için çabucak eve girdiğimde adeta hayatın bittiğini düşünüyordum. Alalacele valize bes ulti ayt fizik ve apotemi integral fasikülü attığımı hatırlıyorum. Zaten ankarada da 1 ay boyunca hiçbir şey çalışmamıştım. 5 şubat gecesinde, uzun zamandır ders çalışmayı aksatıp, kırılma dönemi yaşarken çok güzel bir program yapmama karşın; deprem olurken kafamda ilk saniyede canlanan şey programımın gittiği ve sınav senemin çöp olacağını düşünmem olmuştu. Bu düşüncelerimi kitaplığımdaki kitaplar düşmesin diye tutarken yaşanıyordu. 2022 senesinde kendisine soru anlattığım dershane arkadaşımın vefatı da psikolojimin tuzu biberi olmuştu adeta. Hala akıl etmekte bazen güçlük çekiyorum sınava 4 ay kala o kadar şey yaşamış olmama rağmen nasıl oldu da kazanabildim diye

• geçmiş olsun

• Geçmiş olsun , helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HenryKissinger kullanıcısına yanıt

sana da geçmiş olsun bra kolay kazanmadık  

• Hocam sizin tavsiye konunuz var mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum

• 20k yapan adam da tavsiye konusu açmasın

• açmıştım temmuzda da alay ettiler diye aynı gün silmiştim güzeldi aslında her kademeye bir şey katardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sene ilk 50k
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence de keşke silmeseydin

• forumun mobbingini küçümsemeyin hocam. şimdi de açmak isterdim de aradan çok zaman geçti o günü yazdığım gibisi gelmez ama bir gün açacağım. mart nisan gibi.

• geçmiş olsun lan olm helal olsun valla

• Usta çok garip bir hikayen var , senin anlatacağın şeyler benim için 1 kya girmiş adamdan daha önemli mesela kolay değil başardığın şey tebrik ediyorum

• eyv yoldaş

• Hocam forumda mobbing yapan iki üç cocuk var bunları onemseyenler de yok zaten. Gecmis olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.