gençler girdiğimiz tyt sınavı algılamaya yönelik ve uzun paragraflı sorulardı ama hızlı olan kişiler için matematik çok çok işlemli dediğimiz sorulardan değildi ayt sınavında mat kısmı oldukça bilgi ve kural içeren kısımlar içeriyordu fen kısmında fizikte ters köşe yaptıracak sorular da vardı genel olarak 110 ve üstü tyt /65-70 ayt 3, 4,5 binler 100 -109 tyt 60-65 ayt 7 8 9 10 bin 90-95 tyt 55-60 ayt de 15 16 17 bin 90 95 tyt 50 55 ayt 18 19 bin 85 90 tyt 50 55 ayt civarları da 20 21 22 23 bin en azından diş hekimliğine girebilecek sıralamalarda olduğunu düşünüyorum.
Bana biraz iyimser gibi geldiniz ama umarım dediğiniz gibi olur
İnşallah dediginiz gibi olur
up
Hocam millet 60 bin diyor buna kafayı yemek üzereyim. Sizin tahminle örtüşmüyor ama yazayın yine de yorumlar mısınız ?
obp 80
tyt türkçe 27.5 mat 25.75 sosyal 12.5 fen 17 toplam 82.75
ayt mat 25.25 fen 24.5 toplam 49.75
86 tyt 56 civarı da ayt yaptım 40+ya kendimi hazırlamıştım hocam keşke dediğiniz gibi olsa
inşallah dediğiniz gibi olur
Kronik HastaK
kullanıcısına yanıt
Sizin araliginiz benim görüşüme gore 40 45 en kötü elli bin aralığında olur ama daha geriye düşmeyecegini düşünüyorum
Kronik HastaK
kullanıcısına yanıt
Sizin araliginiz benim görüşüme gore 40 45 en kötü elli bin aralığında olur ama daha geriye düşmeyecegini düşünüyorum
Kronik HastaK
kullanıcısına yanıt
m.arda99M
kullanıcısına yanıt
O civarlarda en kötü 30 32 bin gibi sıralamalarda düşer daha aşağısı gelmeyeceğini düşünüyorum
m.arda99M
kullanıcısına yanıt
O civarlarda en kötü 30 32 bin gibi sıralamalarda düşer daha aşağısı gelmeyeceğini düşünüyorum
hayalleradınaH
kullanıcısına yanıt
Umarım hocam içimi rahatlattınız bir nebze. Çok teşekkür ederim :)
Kronik HastaK
kullanıcısına yanıt
Hocam rahatlatmak için değil ben objektif olarak yorumlarım:)
Kronik HastaK
kullanıcısına yanıt
Hocam rahatlatmak için değil ben objektif olarak yorumlarım:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme