Şimdi Ara

geçen sene öküz gibi baktığım kıza yarım sene bakmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar geçen sene bir kıza fane tutuldum öküz gibi baktım. sizofrenliğimden dolayı onun da bana baktığını sandım ama hiçbisey olmadı. bende bu yaz onu unuttum. birinci donem hiç bakmadım hiç gozgoze gelmedik. ama ikinci donem hoca beni onun sırasının onune oturttu. simdi bende geçen seninin ocunu alabilmek için her hoca arka sıralara gittiğinde veya arkadan biri konustuğunda arkaya donuyorum ona bakarmıs gibi yapıyorum ama arkadakilere bakıyorum aslında.ben bakarken onun baktığınıda farkediyorum tabiki. sıram duvar kenarı olduğu için bazen duara yaslanıp çarpraz oturuyorum. kızın baktığını hissediyorum. bazen arkadakiler okuldan kaçıyor gelmiyor ben arkaya geçiyorum onun tam arkasına. kız saçlarını savuruyor bana doğru sıramın üzerine seriyor pofurdatıyor felan.

şimdi arkadaşlar benim koyduğum teşhis kız beni sevmiyor ama kur yapıyor. yani beni istediği zaman elde edebiliceğini kendine kanıtlamaya çalışıyor.

haklımıyım. ne gibi bir yol izlemem lazım sevip sevmedğini nasıl anlarım arkadaslar yardım

• sapık adam allah bilir kızın saçlarını koklamışsındır
  • kafayı sıyırmışın arkadaş, ss aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaygusuz_abdal

arkadaslar geçen sene bir kıza fane tutuldum öküz gibi baktım. sizofrenliğimden dolayı onun da bana baktığını sandım ama hiçbisey olmadı. bende bu yaz onu unuttum. birinci donem hiç bakmadım hiç gozgoze gelmedik. ama ikinci donem hoca beni onun sırasının onune oturttu. simdi bende geçen seninin ocunu alabilmek için her hoca arka sıralara gittiğinde veya arkadan biri konustuğunda arkaya donuyorum ona bakarmıs gibi yapıyorum ama arkadakilere bakıyorum aslında.ben bakarken onun baktığınıda farkediyorum tabiki. sıram duvar kenarı olduğu için bazen duara yaslanıp çarpraz oturuyorum. kızın baktığını hissediyorum. bazen arkadakiler okuldan kaçıyor gelmiyor ben arkaya geçiyorum onun tam arkasına. kız saçlarını savuruyor bana doğru sıramın üzerine seriyor pofurdatıyor felan.

şimdi arkadaşlar benim koyduğum teşhis kız beni sevmiyor ama kur yapıyor. yani beni istediği zaman elde edebiliceğini kendine kanıtlamaya çalışıyor.

haklımıyım. ne gibi bir yol izlemem lazım sevip sevmedğini nasıl anlarım arkadaslar yardım

Her şeyi anlatıyor sanırsam?

• uçmuş lan bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremg

quote:

arkadaslar geçen sene bir kıza fane tutuldum öküz gibi baktım. sizofrenliğimden dolayı onun da bana baktığını sandım ama hiçbisey olmadı. bende bu yaz onu unuttum. birinci donem hiç bakmadım hiç gozgoze gelmedik. ama ikinci donem hoca beni onun sırasının onune oturttu. simdi bende geçen seninin ocunu alabilmek için her hoca arka sıralara gittiğinde veya arkadan biri konustuğunda arkaya donuyorum ona bakarmıs gibi yapıyorum ama arkadakilere bakıyorum aslında.ben bakarken onun baktığınıda farkediyorum tabiki. sıram duvar kenarı olduğu için bazen duara yaslanıp çarpraz oturuyorum. kızın baktığını hissediyorum. bazen arkadakiler okuldan kaçıyor gelmiyor ben arkaya geçiyorum onun tam arkasına. kız saçlarını savuruyor bana doğru sıramın üzerine seriyor pofurdatıyor felan.

Her şeyi anlatıyor sanırsam?

bunu yapacaktim ben de . cok guzel izah etmis arkadas

• doktor denetiminde kullandığın ilaçlarda doz artırımına gidebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu bakışı at bakalım bi nolcak

geçen  sene öküz gibi baktığım kıza yarım sene bakmadım
  •  geçen  sene öküz gibi baktığım kıza yarım sene bakmadım
  • Hoca arkaya gittiğinde sınıfta muhabbet falan dönüyorsa , sende hemen dön arkaya.Kızın omzunun üstünden bak arka sıralara.Komik muhabbet olduğunda gülümse falan.Kız sana bakıyorsa sempatik bulabilir
  • quote:

Burdan sonra okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Hoca arkaya gittiğinde sınıfta muhabbet falan dönüyorsa , sende hemen dön arkaya.Kızın omzunun üstünden bak arka sıralara.Komik muhabbet olduğunda gülümse falan.Kız sana bakıyorsa sempatik bulabilir

Profesyonel liseli
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigrA

quote:

Hoca arkaya gittiğinde sınıfta muhabbet falan dönüyorsa , sende hemen dön arkaya.Kızın omzunun üstünden bak arka sıralara.Komik muhabbet olduğunda gülümse falan.Kız sana bakıyorsa sempatik bulabilir

Profesyonel liseli

• quote:

Orijinalden alıntı: nigrA

quote:

Profesyonel liseli

Profesyonel asosyal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.