Şimdi Ara

Geçen yıl İngiltereye gittim inanırmısın 5 yaşındaki çocuk ingilizce konuşuyor Ama ben konuşamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evrensel dil olan ingilizceyi bir türlü ögrenemiyorum.Orta okulda,lisede,üniversitede yabancı dil olarak ingilizce gördüm.Toplamda 4 yıl yabancı dil görmüşüm veyabancı dil ögrenememişim.Benimle beraber çoğu arkadaşımızda öyle nasıl bir dil egitimi verdiler ise artık ingilizce ögrenemez hale geldik.Ben yabancı dil ögrenmek istiyorum ama ögrenemiyorum.Daha doğrusu çogumuz ögrenmek istiyoruz ama ögrenemiyoruz.

İngilizceyi şakır şakır konuşan arkadaşlarımız vardır burda sanırım ingilizceyi konuşabilmek için ne yapmalıyımki ögrenebileyim.Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Güzel bir espiri vardı hep anlatırlar Geçen yıl İngiltereye gittim inanırmısın 5 yaşındaki çocuk ingilizce konuşuyor :)

• mesela ingiltere bir süre yaşasan zamanla öğrenirsin. çünkü orda mecbur iç içe olacaksın. Bir de orda dil kursuna gidersen tadından yenmez. tabi gidebilirmisin o ayrı. benim imkanım olsa 1dk durmam. ztn yaz geldi
  • sonra da hazırlık'lı okullara sene kaybı derler.
    hazırlık okudum henüz bu yaşımda şakır şakır konuşuyorum.
    tabii ingilizce biraz da dilin yatkınlığı meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

mesela ingiltere bir süre yaşasan zamanla öğrenirsin. çünkü orda mecbur iç içe olacaksın. Bir de orda dil kursuna gidersen tadından yenmez. tabi gidebilirmisin o ayrı. benim imkanım olsa 1dk durmam. ztn yaz geldi

Maddi durumum yok okadar kardeşim devir daim yapıyorum kartlarla öyle geçiniyorum şuan işsizim :)
  • sürekli ingilizce konuşmadan öğrenemezsinki.bazı üniversitelerin yaptığı gibi dersler ingilizce anlatılırsa belki.ama sen ing dersinden çıkıp başka derste türkçe konuşuyorsun.zaten okulda hiç birşeyi düzgün öğrenemiyorsun çünkü sınavdan geçecek kadar öğrenmeye çalışıyorsun.

sana tavsiyem bol bol altyazılı film izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi missioncomplete -- 28 Mayıs 2012; 17:10:18 >
  • sonrasını okumadım
  • İngilizce egitim setleri indirdim ,yabancı chat sitelerine takılacam ögrenmem şart...
    Yurt dışına gitmeyi düşünüyorum çalışmak için ama bunun için öncelikle dil bilmem gerekiyor.En azından karşı tarafın ne dedigini bilmem lazım. :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemediDeme

İngilizce egitim setleri indirdim ,yabancı chat sitelerine takılacam ögrenmem şart...
    Yurt dışına gitmeyi düşünüyorum çalışmak için ama bunun için öncelikle dil bilmem gerekiyor.En azından karşı tarafın ne dedigini bilmem lazım. :(

kendine belirli saatler ayır bir program oluştur. işin gücün yokmuş ztn tek işin bu olsun. belki ilerde yurtdışına gidersen evlenip orda bile kalabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.