Şimdi Ara

Geçen yıl ve bu yıl arasındaki fark ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen yıl Bingöl Tarih(iö) 370- Bingöl Edebiyat (iö) 396 ile kapatmıştı bu yıl farklı olur mu hayati mesele fikrileriniz çok önemli başka seçenek yok tskler

bu yıl ki netlerim şunlar

ygs3- 320

Lys- tarih 33-coğrafya2-12-felsefegrubu-13-edebiyat-38-coğrafya1-13
    toplam 110 net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilmecem -- 1 Temmuz 2011; 11:35:47 >

• fikirleriniz önemli arkadaşlar bakıp es geçmeyin lütfen...
  • tarih gelir edebiyat okul puanına bağlı. neden bingöl?
  • okul puan 36 puan malesef geçen yıl ygs 333 lys 105 netim vardı. 386 puan almıştım iş imkanı az diye tarih vermemiştim edebiyat gelmemişti zaten bingöl çünkü burda memur olarak görev yapmaktayım ve buralıyım
  • hocam okul puanı neden öyle yav dip. notu kaçtı ki
  • bu arada bingöl 10numara şehirdir bingöllüyüm kimse kimseye karışmaz :D

doğunun en zenginleri oturur orda :D sokaklarda full cip spor arabalar görürüsün almancılardır onlar ve köyleri muhteşemdir çokta uzak değildir.(abarttım ama öyle )

yani ekşıncı bir ruhum var diyorsan yer çok özellikle eski ermeni köylerine gidersin:D
    çoğu kişi zaten adamların mezarlarından altın çıkararak zengin oldu.belki sende bulursun hala olduğu söyleniyor

okumak istediğin yer hakkındada fikir vereyim dedim.

konuyu okumadan yorum yapmayacağım bir daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WirLieBen -- 1 Temmuz 2011; 12:11:10 >

• yok ben bingöllüyüm zaten :) diploma notuma gelince 2.71 ömrümüzü yiyen çocukken ders çalışmadık diye bunu hayatamıza yayan sözde bingöllü olup bingölün iyiliğini isteyen ÖĞRETMENLERİMin eseri bingöl hep sonuncuydu çünkü diploma notu yerlerde sürünüyor bu yeni sistemde biraz etkisi azalınca bingöl lys de 13. sıraya yükseldi buna rağmen hala büyük sıkıntı yaşıyor insanlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilmecem

yok ben bingöllüyüm zaten :) diploma notuma gelince 2.71 ömrümüzü yiyen çocukken ders çalışmadık diye bunu hayatamıza yayan sözde bingöllü olup bingölün iyiliğini isteyen ÖĞRETMENLERİMin eseri bingöl hep sonuncuydu çünkü diploma notu yerlerde sürünüyor bu yeni sistemde biraz etkisi azalınca bingöl lys de 13. sıraya yükseldi buna rağmen hala büyük sıkıntı yaşıyor insanlar...

Yeğenim de bingöl de kendisi karer de yaşıyor ama okulu olduğu için TBMM BİNGÖL FEN LİSESİ okuyor.okul durumu aynen dediğin gibi ama kendisi ama okul kendisinden derece beklio daha yeni yeni düzeliyor ygs si 486

bu arada bingöl sıcak değil mi ot biçmeye gelicez 5gün sora offf

• yanıyor yanıyor :) gel ayı gölüne götürürüm seni yüzersin :)
  • Geçen yılın klavuzuna göre girebileceğimiz bir yere bu yıl aynı puanla girme şansı nedir?
  • puan değil de sıralama önemli derler. ama ben aynı puan ile yüzde 90 girebileceğiniz kanaatideyim
  • peki geçen yıl puanımdan 9 puan fazla olan yere aynı puanla girme ihtimalim nedir net bilgi: Edebiyat(iö) 396 ile kapatmıştı benim puanım 387 idi...
  • hocam şuan hesapladığınız puan sizin gerçek puanınız değildir. gerçek puanınız gelsin daha sağlıklı yanıtlar verebilelim. tut ki aldığınız puanda bu seviyede ise
    1. faktör sıralamadır

puanlar düşecek deniyer ama ne kadar düşer bilemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.