Ben her gün görüyorum. Bizim burada kirada kalıyorlar, sürekli geziyorlar. Yalnız kızların boyu uzun olunca 2 metre olan da var kısa olunca 1.65 olan da var. Fakat garip yanı barlarda hiç takılmayı sevmiyorlar bizim etrafta barlar falan var. Barlarda bizim Türkler çok oturuyor. |
Geçen Yolda Bir Rus Hatun Gördüm (2. sayfa)
-
-
Ne alaka?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zer0_0neBen her gün görüyorum. Bizim burada kirada kalıyorlar, sürekli geziyorlar.
Yalnız kızların boyu uzun olunca 2 metre olan da var kısa olunca 1.65 olan da var.
Fakat garip yanı barlarda hiç takılmayı sevmiyorlar bizim etrafta barlar falan var. Barlarda bizim Türkler çok oturuyor.
Ruslar gerçekten fiziksel olarak güzel ve sağlam içerler benimde hep dikkatimi çekmiştir. peki sizin orada erkeklere karşı davranışları nasıl soğuklar mı yüz veriyorlar mı?
-
Aslına bakarsak kendi aralarında geziyorlar. Yani bir Rus kafilesi varsa ailecek geziyorlar veya arkadaşları ile geziyorlar.
Türklerle çok yüz göz olmamaya çalışıyorlar. Ukriler falan da var onlarda keza aynı.
-
Ruslar güzelde almanlar çok daha güzel bizim kızlar kezban ulean..
-
Almanlarda güzel.
Fakat woke kafasından kafaları yandı.
-
•gacha senem•youtubeFriends from Kopenhagenhttps://www.youtube.com/watch?v=7z7Hu7M4PG4&feature=youtu.be
-
rus hatun ve zero (temsili)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X