Şimdi Ara

Geçen Yolda Bir Rus Hatun Gördüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde kızlara çok bakan birisi değilim, kız aşağı yukarı benle yaşıt 1.65 civarı boyu vardı sarışın mavi gözlü, teni bembeyazdı. Üstüne hafif bir beyaz kazak giymiş kot pantolonla güzel uydurmuş.

Kızla göz göze geldik. O bana bakıp tebessüm etti ben ona bakıp tebessüm ettim. Kızın Rus olduğunu nereden mi biliyorum? Kız Rusça konuşuyordu.

Böyle bir şey görmedim hayatım boyunca, dişler inci gibi, yüz bebek gibi pürüzsüz, gram makyaj yok. Suratında dolgu yok. Zayıf.

Allah bildiğin yaratırken aşırı özenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 11 Aralık 2024; 22:24:17 >

• Muahhahhahaahha
    İstiklal caddesinden 2 tur atsan yüzlerce denk gelirsin bundan kafanı kaldır sağ soluna bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu sebepten Rusça öğrenmek için kursa gidesim bile geldi. Geçen Yolda Bir Rus Hatun Gördüm Çok güzeldi ya.

Sıfır makyaj, sıfır dolgu, giyimi bile doğal yani abartı bir şey yok. Kızın sesi de güzeldi. Normalde kolay kolay bir kızın dış görünüşünden etkilenmem ama bu beni etkiledi.

Her gün bizim burada Ruslar, Ukraynalıları görüyorum ama bu başkaydı... Keşke Rusçam olsaydı.

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

sen izmirde değil miydin aga.

ruslar izmirede mi dadandı

• 4F3 kullanıcısına yanıt

İzmir'de değilim.

Şu parayı halledince Rusça kursuna gideceğim galiba. Sadık bir Rus gacı bulup keyfime bakarım artık. Bunların tek sıkıntısı aşırı içmek ama aralarında içmeyenlerde var...

sadık bir rus mu Geçen Yolda Bir Rus Hatun Gördüm 

Hocam öyle deme, sadık olanı denk gelince iyi yuva kuruyorsun bunlarla. Fakat samanlıkta iğne aramak gibi.

Cem kıran hocamız o konuda şanslı mesela. Adam kuyumculuk yapıyor, eşi Rus keyfini yaşıyor hayatının.

Lan o değil de kızın gülüşü aklımdan çıkmadı kaç gündür...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

slav kadını candır. sırf rusta değil. boşnak falanda iyidir, sırplar vs

ama bu aralar latinler kanımı kaynatıyor. özellikle hispanikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 11 Aralık 2024; 22:30:53 >

Sırplar sakat ya ırkçılar baya.

• Bende Türkmen düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • farate kullanıcısına yanıt

Hocam lisede olan flörtüm Türkmenistanlıydı.

Kız tam bir gold diggerdı. Çok tavsiye etmem. İşin kötü yanı bunun kuzenleri de aynı kafada.

Tersi gibi benim tanıştıklarımda çok aklı başında sempatikti hocam
    Bu arada kafayı toplamışsın iyi olmuş :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • farate kullanıcısına yanıt

Denizde balık çok. Bir süre daha yalnız kalacağım. Şu kafamda olan şeyleri halledip bu işlere girişmek daha mantıklı gibi geliyor bana.

Benim Türkmenlerle çok iyi anılarım pek yok hocam :D bulduysanız mutluysanız sıkıntı yok.

Kıymetimizi bilmeyen insanlar için enerji harcamanın anlamı yok.

• Karı kız konuları artırıyor güzel

• DavidLynchh kullanıcısına yanıt

Kasiyer kız için taktik:

Tarihi geçmiş ürün bul marketten, marketten çık sonra geri dön bunun tarihi geçmiş de muhabbet açmaya çalış. Geçen Yolda Bir Rus Hatun Gördüm 

Geçen Yolda Bir Rus Hatun Gördüm

Hocam dış güzellik elbet gelip geçicidir. Benim aradığım iç güzellik. Şimdi tamam bu kız güzel görünüyor olabilir de içi leşse benim bir anda midem bulanırdı.

Karakterli birisi olması lazım. Yoksa ne kadar güzel olursa olsun leş olduktan sonra çöp kadar değeri yok gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 11 Aralık 2024; 22:50:56 >
  • Ruslar konusunda epey uzman olan cem_ alim'in hala daha gelmemiş ve buraya bir meşaj yazmamış olması şaşırtıcı...

• ruslar daha çok hangi şehir de oluyor ki ben etrafımda göremiyorum hiç çok nadir.

• Dünyaya yeni mi ayak bastın?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.