Şimdi Ara

geçersiz ms dos işlevi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bazen cd den bilgisayara bişey kopyalayacağım zaman hata veriyor geçersiz ms-dos işlevi diye bu nedir ve nasıl çözülür yardımcı olacak varsa sevinirim herkese kolay gelsin

• kulladığın işletim sistemi nedir?
  • 16-32 bit laflarıda geçiyormu hatadave işletim sisteminde xp pro isehttp://wmd.hr/XPProfiles.exe adresini xp home isehttp://wmd.hr/XPHomeFiles.exe adresini tıkla ve indirdiğin programı kur. ve bu tip sorunların olduğun zaman lütfen işletim sistemini yazmayı unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulkiyeli -- 26 Ocak 2005, 1:16:20 >
  • sanırım windows 98 bu kopyalama komutlarını dos ortamına taşıyor XP olsaydı döngüsel hata diye hata verirdi... cdromun cdyi okuyamıyor ya cd çok çizik yada cdromun ömrü bitmiş
  • Gecersiz ms dos işlevi bir prog . hatasi. Dolayisiyla bu kopyalamayi dos ortaminda çalişan programlar vasitasiyla yaparsan bu uyariyi alablirsin. Dolayisiyla burada bu işlemi gerçekleştirmediğini haber veriyor. Yani cd bozuk olabilir. fat 32 sisteminde de bu uyariyi alabilirsin.
  • sacreg ten sistemini back up yap kurtul
  • Scanreg olucaktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar konuyu tekrar hortlattım ama yardıma ihtiyacım var.

Windows 7 ultimate işletim sistemi kullanıyorum.Samsung DVD Writer yeni aldım.Film bilgisayara kopyalarken sonuna kadar kopyalıyor fakat tam bitmek üzereyken Geçersiz MS-DOS işlevi diye uyarı vererek kopyalama işlemini yapmıyor.Başka bir film denedim onu kopyaladı.CD'den kaynaklı bir sorun olsa gerek ama bu sorunu nasıl çözebirim.yardımlarınızı bekliyorum.Biraz acil olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
  • bu ne yaa şu işten anlayan yada yardım edecek biri yok mu?
  • Cd kaynaklı sorun cd cizilmişse yapabilecein pek birşey yok ama son bir defa cd yi yıkayıp havluyla kurula öyle dene

quote:

Orijinalden alıntı: wermidon76

bu ne yaa şu işten anlayan yada yardım edecek biri yok mu?
  • CD de herhangi bir sorun yok.ne bir çizilme var nede başka bir sorun var.
  • Arkadaşlar benim durumum şöyle ben D sürücümdeki belirli dosyaları C ye kopyalamak istiyorum ama bazı klasörlerde Geçersiz MS-dos dosyası hatası veriyor ve bazılarında kaynak dosya veya diskten okunamıyor hatası alıyorum yardım edebilir misiniz her iki çözümüde yazarsanız sevinirim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDahisi27 -- 28 Temmuz 2011; 13:51:23 >
  • beyler fastcopy diye bi program var onunla kopyalamayı dene öyle bi hata almadan halledersin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.