Şimdi Ara

Geçici İnterneti Kesmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazlığa bayramda akrabalar gelecek, biliyorum vampir gibi emecekler interneti, akk dolacak, onlar gidene kadar interneti nasıl kesebilirim? Wifi a bağlansınlar ama internete giremesinler istiyorum.

• Netcut diye bi program var onu indir wifidaki istediğin cihazın internetini kesebilirsin internetten atmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirJET

Netcut diye bi program var onu indir wifidaki istediğin cihazın internetini kesebilirsin internetten atmadan

Hocam bu programı bir deniyim teşekkür ettim. İşe yara değil mi ?
  • Kendim kullanıyorum işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirJET

Kendim kullanıyorum işe yarıyor

tamamdır sağolasın
  • wifi ye bağlansınlar ama internete giremesinler istiyorsan

modeme giren telefon kablosunu çektiğinde olay biter.

modem çalışır wifi sinyal verir ama internet dağıtmaz.

ya da modem arayüzüne girip adsl kullanıcı adı ve şifreni yanlış yazarsan bağlanamaz kimse internete.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

wifi ye bağlansınlar ama internete giremesinler istiyorsan

modeme giren telefon kablosunu çektiğinde olay biter.

modem çalışır wifi sinyal verir ama internet dağıtmaz.

ya da modem arayüzüne girip adsl kullanıcı adı ve şifreni yanlış yazarsan bağlanamaz kimse internete.

Hocam arayüzde isim, şifre nerde yazar? Bunu yapmak en iyisi olacak 2-3 günlüğüne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belirli Saatlerde İnterneti Kesme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maç filtreleme ile sadece kendinizin bir iki cihazına kablosuz bağlantı olmasını sağlayın. Sorduklarında bozuldu garantiye yollayacağım gibi şeyler diyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Maç filtreleme ile sadece kendinizin bir iki cihazına kablosuz bağlantı olmasını sağlayın. Sorduklarında bozuldu garantiye yollayacağım gibi şeyler diyebilirsiniz.

Hocam anlat gözünü seveyim nasıl olacak? Bak yemin ederim daha geldikleri 1 saat olmadı wifi şifresi sordular, daha aktif olmadı internet falan diye sıktım bir şeyler. Yalan söyleme diyorlar, köşeye sıkıştım. Wifiye bağlansınlar internete giremesinler de ne olursa olsun. Bir yardım edin.
  • TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Modem arayüzünden yapacaksınız. Modeminizin modeli ne?

• quote:

Modem arayüzünden yapacaksınız. Modeminizin modeli ne?

zyxel
    Arayüzüne girip Mac filtreleme ayarlarını yapın. Nasıl yapılacağını internetten bulabilirsiniz.

• quote:

Arayüzüne girip Mac filtreleme ayarlarını yapın. Nasıl yapılacağını internetten bulabilirsiniz.

Hocam nete baktım, kendi pc me izin ver diyorum, mac ekliyorum ama olmadı telefon falan girebiliyor hala.
    Mac filtreleme ayarını açıp öyle mi kaydettiniz? Ayrıca kara liste değil beyaz listeye ekleyin.

• atomcu kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlışlıkla bütün hepsini engelledim galiba bende giremiyorum wifiye bile ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam tamam hallettim şimdi resetledim modemi, ne varsa engelledim oldu sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.