Şimdi Ara

Geçiçi Kayıt / Süre Uzatma Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle geçici kayıt işleri bitti mi? Bu bittiyse süre uzatımları yapılıyordu işte 1 ay 250 lira 3 ay 500 lira falan gibi bunlar bitti mi?

Bu süre uzatma konusu için iPhone 11-12 üzeri modeller de halen yaptığını söyleyen yerler var, instagram da olan dolandırıcılardan bahsetmiyorum.

İşte r10 vb. forumlarda aktif eski üyeliği olan ve referans mesajı olan konular gördüm. Benim 4 aylık fiziki sim bitti, dün itibariyle esime geçtim 200 lira bayıldım, 4 ay sonra bu da bitecek.

Bunun yerine süre uzatma mümkün mü? Nasıl yapsak etsek bilgisi (ama kulaktan doğma değil adam akıllı bilgisi olan) belgesi fikri tecrübesi olan var mı?

r10 da olan arkadaşlardan bir kaç tanesine yazdım (ben de orada 13 yıllık üyeyim) hem yaptıranlar (en son bir arkadaş 2 ay olmamış yaptıralı) hem yapanlar yapıldığını söylüyorlar.

Şimdiden cevaplar için teşekkürler

• Evet yapılıyor şu an ama olur da verdiğimiz imei klona düşerse telefonun tamamen kullanılamayacak hale gelmesi korkutuyor açıkçası.

• Ya 30k verip kayit edersin yada 60-65k iki cihaz alir,biri kapaninca digerine gecersin.Öyle 1k 2k kayit ederiz para gönderin vs palavralara kanip para kaptirirsin..Kanmayin inanmayin.!!! Arkadaşin dedigi gibi imei klonlanirsa da cöpe atarsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.