Geçmeyen hayat sizde nasıl geçiyor
-
-
Benim isim de yok omg -
İyi geceler hocam her şey gönlünce olsun -
kendime 4-5 saat ayırabilmek benim hayalim zaten daha ne istiyon. az bi zaman değil kesinlikle
-
Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi 4-5 saat çok iyi bir süre. Bu döngüden kurtulup tüm gün boş kalırsan bu seferde fazla boş vakit insanı sıkıyor.
-
Hayatımı milimalist yaşıyorum.Senin gibi eve gidyorum yatıyorum kalkıyorum iş başka napıyorum yemek yoyorum Netflixi açıyorum dizi seyrediyorum ve ps açıp Oyun oynuyorum bukadar başka hiçbirşey yok he arada bazen Bimden ucuz malzeme alıp evde kendim tatlı yapıyorum falan böyle şeyler işte ne kız arkadaş edinme var ne yeni arkadaş edinme var ne bir cafeye gidipte oturmak var eskiden arada sinemaya giderdim kaç yıldır onuda yapmıyorum.Böyle işte ruhsuz monoton bir hayat benimkiside alıştım artık zihnimi kapadım kabullendim bana sıradan bir Rüya gibi geliyor.Bide paso uyuyorum oda var Cumartesi günü 14 saat uyuma rekoru kırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 2 Kasım 2021; 12:19:22 > -
4-5 saatin neresi çok iyi bir süre?Komiksiniz :D -
Hepimiz aynıyız -
millet bildiğin köle olmuş hocam sen o süreye şükret -
Rahat bi 8 saat boş kalınmalı 4 5 saat çok az -
bence çok şanslısınız 4-5 saati bırak kendime 1 saat zor ayırıyorum zaten dua al yemek ye derken o da öyle bomboş geçiyor yat kalk ıse gıt gel
-
9 saat iş 2 saat trafik 1 saat yemek 5-6 saat uyku...
nerde bu 5-6 saat, nasıl boş boş geçiriyorum o kadar saati ÜSTELİK DE HER GÜN
-
www.google.comgel kardeşim sarılalım - Google'da Arahttps://www.google.com/search?q=gel+karde%C5%9Fim+sar%C4%B1lal%C4%B1m&sxsrf=AOaemvJiNSCMWdN6wWwMycA3SrzYGF5D_g:1635873932491&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi185GlmfrzAhWbiv0HHRIaCIcQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1536&bih=754&dpr=1.25#imgrc=9t12vIeJaPVuHM
uyanmayı unuttun. cevap bulunursa bana da yazın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 2 Kasım 2021; 20:27:40 >
-
boş vakitlerimde kendimi 31 e verdim hayatım mükemmelleşti.
-
Hangi hayat -
Napiyon evdesin o zaman çalışmıyorsan
-
Heaa -
Geçmiyor,boşa yaşıyorum diyorum her gün kendime.
-
Çok çalışıp parasız olmak daha kotu aka stajyerlik -
Hayat yüksek farkındalıkla deneyimlemek için çok ilkel bir varoluş türü. Her gün uyanıp tekrarlayan görevleri yapmak, entropiye karşı asla kazanılamayacak anlamsız bir savaş vermek, daha fazla kişisel kazanım için dolaylı ya da dolaysız başkalarının üstüne basmak ve bunu umursamamayı öğrenmek vs. Aslında herkesin bildiği ama söylemesi yasak olan tek gerçek, hayatın sonuçta deneyimlemiş olmaya bile değmeyecek zoraki ve boktan bir varoluş türü olduğu. Sonsuz hiçliğin asla hatırlamak istemeyeceğimiz kısa bir rüyası gibi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
kendime 4-5 saat ayırabilmek benim hayalim zaten daha ne istiyon. az bi zaman değil kesinlikle |
Rahat bi 8 saat boş kalınmalı 4 5 saat çok az
|
Benzer içerikler
- yurtdışı webpos 3d nedir
- idam ipi nasıl yapılır
- viski kokar mı
- melike akrostiş
- italya teknoloji mağazaları
- penis nakli
- çay emojisi
- suudi arabistan
- google çizim yap
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X