< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Geçmeyen sağlık sorunları
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Seni meşgul edecek, bir şey olmalı.
Rapor ve testlerin temizse bunun adı paranoyaklık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Askere gittim sırf bunun için orda bile tek derdim buydu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Askerlikle ne alaka, askerlik bomboş dakika saat gün saydığın yer, seni kurtaracak olan askerlik değil.
bir hayat amacı ve ona odaklanmak.
Güzel söyledin ama bı an gelen baş ve kalp ağrısı herşeyi unutturuyor maalesefquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1BE9FCC1EAskerlikle ne alaka, askerlik bomboş dakika saat gün saydığın yer, seni kurtaracak olan askerlik değil.
bir hayat amacı ve ona odaklanmak.
Bilgisayar oyunu oynarken de oluyor mu bu baş ağrıları sancıların?
7/24 değ tabi ara ara olmuyor ama 10 yıl oldu bugün bişeyim yoktu diyemedim
Psikolojik olabilir mi acaba . Bana anksiyeten var gibi geldi
Kralı var ama fiziksel şikayetler çok yoruyor
Uppp
Psikiyatri uzmanına gittin mi
5 sene önce gittim panik bozukluğu teşhisi koydu ama tedavi olmadı usta ilaç verdi ilk günden beni çarptı bende icmedim
5 sene olmuş gideli şimdi tekrar gitmen lazım. İlacın yan etkilerinden hoşlanmazsan veya sana fayda etmediğini düşünürsen bunu doktorunla paylaşırsın tedaviyi değiştirir ya da bir başka doktora gidersin tabi ki yine önceki tedavilerinden bahsedersin. Yaşadığın problemler ciddi problemler acilen psikiyatriye gitmelisin
Hocam en son profa gitttim kardiyolog artık anjiyo hariç yapacak test yok onu yapmamı gösterecek emare de yok dedi ama bı gram agrilar azalmadı kalp sıkışması vs. Hani biraz geçse kafam rahatlıklicak psikiyatriye gitmeden halledecem
Hocam psikiyatriye mutlaka gidin. Bir de mide ağrıları kalbe çok yansır kalp ağrısı zannedilir. Mesela bende gastrit var özellikle stres yapınca sabah inanılmaz bir kalp ağrısı sıkışması ile uyanıyorum daha sonra kusup mide asidini atınca ağrı kalmıyor. Kalp zannediyorum ama aslında mide yani mide kalbe çok yansır öyle bir probleminiz var mı? Ben doktor değilim ama o kadar şey yapılıp bir şey çıkmadıysa kesinlikle psikiyatri görmeli diye düşünüyorum
Var hocam var midem de sürekli sıkıntı oldu bu 10 yıllık süreçte aynen sizin anlattıklarinizi yaşıyorum ara ara zorla kendimi kusturuyorum yoğun bir hazımsızlık var
Seni xanax'dan başka bir şey çözemez. Uyku içinde serex iyi gider. İlaç 1 hafta çarpar ondan sonra vücudun adapte olur.
-
Ssri ilaçları biseye yaramayacak biliyorum benim aklımda da var xanax ama.yogun bağımlılık yapıyor
Kesinlikle bir şey yapmıyor, Bende aynı süreçten geçtim. Kalp krizi geçirip ölecem diyodum. 1 ayda 3 kardiyolog'a gittim, her şey temizdi. En son psikiyatri çözdü.
-
Nasıl oldu az detaylı anlatır mısın buradan ya da dm den
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- trendyol pin giriş limiti aşıldı nasıl düzeltilir
- tren bileti iptal edip para iadesi
- temel otel fıkrası
- 3 günde etkisi gorulen ya vedud tertibi
- hammer jack mi lumberjack mı daha iyi
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X