Şimdi Ara

Geçmeyen sağlık sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki de 10 yıl oldu hastalık hastalığı başlayalı on yildir Allah'ın her günü ya kalp krizi ya beyin kanaması geçirme korkusu ve de belirtileri yaşıyorum , askere gittim korkularımı yenmek için iyice manyak oldum her an başıma birşey geleceğini düşündüm izine geldim kalp doktoruna gittim şimdi de geçen hafta kalp doktoruna gittim eforlu ekg yaptı son zamanlarda ki en iyi test sonucu bu dedi ama ağrı geçmiyor göğüsümun ortasında ağırlık var sadece iki gün önce geçti o gün de çok baş ağrım vardı , varmı bu illetten kurtulmuş olan psikolojik olarak bitigim basina gelmiş olan varsa anlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Seni meşgul edecek, bir şey olmalı.

Rapor ve testlerin temizse bunun adı paranoyaklık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askere gittim sırf bunun için orda bile tek derdim buydu

• Askerlikle ne alaka, askerlik bomboş dakika saat gün saydığın yer, seni kurtaracak olan askerlik değil.

bir hayat amacı ve ona odaklanmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1BE9FCC1E

Askerlikle ne alaka, askerlik bomboş dakika saat gün saydığın yer, seni kurtaracak olan askerlik değil.

bir hayat amacı ve ona odaklanmak.

Güzel söyledin ama bı an gelen baş ve kalp ağrısı herşeyi unutturuyor maalesef

• Adminfalcaosandim A kullanıcısına yanıt

Bilgisayar oyunu oynarken de oluyor mu bu baş ağrıları sancıların?

• 7/24 değ tabi ara ara olmuyor ama 10 yıl oldu bugün bişeyim yoktu diyemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Psikolojik olabilir mi acaba . Bana anksiyeten var gibi geldi

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Kralı var ama fiziksel şikayetler çok yoruyor

• Uppp

• Psikiyatri uzmanına gittin mi

• 5 sene önce gittim panik bozukluğu teşhisi koydu ama tedavi olmadı usta ilaç verdi ilk günden beni çarptı bende icmedim

5 sene olmuş gideli şimdi tekrar gitmen lazım. İlacın yan etkilerinden hoşlanmazsan veya sana fayda etmediğini düşünürsen bunu doktorunla paylaşırsın tedaviyi değiştirir ya da bir başka doktora gidersin tabi ki yine önceki tedavilerinden bahsedersin. Yaşadığın problemler ciddi problemler acilen psikiyatriye gitmelisin

• Hocam en son profa gitttim kardiyolog artık anjiyo hariç yapacak test yok onu yapmamı gösterecek emare de yok dedi ama bı gram agrilar azalmadı kalp sıkışması vs. Hani biraz geçse kafam rahatlıklicak psikiyatriye gitmeden halledecem

Hocam psikiyatriye mutlaka gidin. Bir de mide ağrıları kalbe çok yansır kalp ağrısı zannedilir. Mesela bende gastrit var özellikle stres yapınca sabah inanılmaz bir kalp ağrısı sıkışması ile uyanıyorum daha sonra kusup mide asidini atınca ağrı kalmıyor. Kalp zannediyorum ama aslında mide yani mide kalbe çok yansır öyle bir probleminiz var mı? Ben doktor değilim ama o kadar şey yapılıp bir şey çıkmadıysa kesinlikle psikiyatri görmeli diye düşünüyorum

• Var hocam var midem de sürekli sıkıntı oldu bu 10 yıllık süreçte aynen sizin anlattıklarinizi yaşıyorum ara ara zorla kendimi kusturuyorum yoğun bir hazımsızlık var

• Seni xanax'dan başka bir şey çözemez. Uyku içinde serex iyi gider. İlaç 1 hafta çarpar ondan sonra vücudun adapte olur.

• K4R1P kullanıcısına yanıt
    Ssri ilaçları biseye yaramayacak biliyorum benim aklımda da var xanax ama.yogun bağımlılık yapıyor

Kesinlikle bir şey yapmıyor, Bende aynı süreçten geçtim. Kalp krizi geçirip ölecem diyodum. 1 ayda 3 kardiyolog'a gittim, her şey temizdi. En son psikiyatri çözdü.

• K4R1P kullanıcısına yanıt
    Nasıl oldu az detaylı anlatır mısın buradan ya da dm den

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.